bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- almanya7
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- danimarka5
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- gece denize girmek20
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- içi ve dışı farklı olan insan7
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- manifest grubu vs tarkan16
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- mehdiye inanıyor musunuz10
- luks araba almak6
- yeni parti51
- bir insanın arkasından konuşmak6
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- hikayeyi devam ettir52
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- trakya'nın çok süper bir yer olması3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin7
- gürcistan2
- yoran insanların ortak özellikleri3
- bülent ersoy2
- termosa bira koymak2
- eren kaşıkçı6
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- dolunayı seyretmek4
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- sibel can2
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- nickten isim tahmini yapmak72
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- kaş rengini açma2
- sözlük kızlarının kekleri11
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- gelecek partisi4
- cherry tiggo4
- fenerbahçe5
- bmw3
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
dişlerini tebessümünü sevdiğim zencidir. zenci demek istemediğim zencidir.
bugun son filmini izledim yine harika donuk bakislar yine mukkemel bir oyunculuk ancaaaakk denzel abi yaslandin boyle aksiyonlu filmler yakismiyor sana adalet filminde cok belli oluyor ki yaslandin artik mesela sen bir onceki 2012 yilinda oynadigin flight filmindeki gibi rolleri kabul etmelisin .
ayrica denzel zenci olmasaydi heykeli dikilirdi .
ayrica denzel zenci olmasaydi heykeli dikilirdi .
Adalet (The Equalizer) filmindeki rolü ile gönüllerdeki tahtına bir kaç çivi daha çakan başarılı aktördür.
gereğini yerine getirirken bakışlarını ve vücut dilini sonuna kadar kullanan aktör, bu tür rollerin vazgeçilmezi olduğunu yaşlansa da göstermiştir. daha kaliteli filmlerde daha da çok görmek istiyoruz.
gereğini yerine getirirken bakışlarını ve vücut dilini sonuna kadar kullanan aktör, bu tür rollerin vazgeçilmezi olduğunu yaşlansa da göstermiştir. daha kaliteli filmlerde daha da çok görmek istiyoruz.
çocukluğumdan beri favori oyuncumdur. reyizdir reyiz. bi de nikılıs var.
hiç bir kötü film yoktur bence. en kral aktördür.
şimdi adalet filmi var sırada bir türlü izleyemedim.
şimdi adalet filmi var sırada bir türlü izleyemedim.
düşünün ki bir aktör olsun ve hiç vasat bir filmi olmasın. işte böylesi bir aktör.
kemik koleksiyoncusu ve Unstoppable benim favorimdir. ancak adalet filmi de çok iyiydi. aslında nicolas cage de bu kategoride bi' adamdı. ancak son 3 yılda 6 film çekmesi ile kendisini bozdu. kumar borcu falan mı var acaba habire film yapıyor bu sıralar ve eski kalitesi yok.
kemik koleksiyoncusu ve Unstoppable benim favorimdir. ancak adalet filmi de çok iyiydi. aslında nicolas cage de bu kategoride bi' adamdı. ancak son 3 yılda 6 film çekmesi ile kendisini bozdu. kumar borcu falan mı var acaba habire film yapıyor bu sıralar ve eski kalitesi yok.
Ankette Equalizer neden yok ?
zamanında bir ahbap topluluğu tabu oynarken; ben abimle eşleştiğimde '' aşık olduğun adamlardan biri, yo o değil güzel gülen '' ipucu sayesinde ortalığı toz duman etmemize yardımcı olan şahane şahsiyet.
neyini övelim de marifetine karşılık gelsin bilemiyorum...
Not: Aşık olduğum adamların arasında aktörler, mimarlar, siyasiler, belgesel yapımcıları,gamzeli bir futbolcu da vardı.
(bkz: hayal dünyası)
neyini övelim de marifetine karşılık gelsin bilemiyorum...
Not: Aşık olduğum adamların arasında aktörler, mimarlar, siyasiler, belgesel yapımcıları,gamzeli bir futbolcu da vardı.
(bkz: hayal dünyası)
dünyanın en karizmatik siyahı.
yıllardır aynı kalitede filmlerde oynayan standart aktör.
bana benzetilen aktördür.
alt dudağı bir garip olan usta oyuncu, aktör.
önceleri (rolü gereği)takındığı bir yüz şekli-tavrı sanırdım. sonradan sonraya dikkatimi çekti, bu gariplik yaşlandıkça kendini daha da belli ediyor.
önceleri (rolü gereği)takındığı bir yüz şekli-tavrı sanırdım. sonradan sonraya dikkatimi çekti, bu gariplik yaşlandıkça kendini daha da belli ediyor.
her filminde bir kez daha hayran olduğum aktör.
Muhteşem 7li filminde başrolü oynayan adam. Film kötü değil ama izlenmese de olur.
Sinema Tarihinin en iyi oyuncularından benim favorim.bir diğer favorim (bkz: christoph waltz)
oynadığı filmler genelde hep iyi olan filmlerdir.
severim kendisini.
severim kendisini.
Yönetmenliğini yaptığı şu son film "fences" çok kötü. Hayatımda bu kadar sıkılmamıştım. Neredeyse salt replikten oluşuyor. Lafla peynir gemisi yürümemiş işte.
öğretmen olduğu bir film vardı ozaman ben bu adamın adını bile bilmezdim . severim abiyi .
en son the flight filmindeki oyunculuğu gerçekten çok iyiydi. oscar a adaydı zaten. ondan sonraki filmleri vasattır. biraz kilo almış olmakla birlikte siyahi oyuncular içindeki en yakışıklı aktördür hala fikrimce ve iyi oyuncudur.
en beğendiğim oyuncudur.
bazen umutsuz bir baba, bazen polis, bazen gangster, bazen ajan, bazen koruma, bazen pilot. kendisine hangi karakter biçilirse biçilsin en iyi şekilde oynar.
danzel amcamın mimikleride efsanedir.
(bkz: malcom x)
bazen umutsuz bir baba, bazen polis, bazen gangster, bazen ajan, bazen koruma, bazen pilot. kendisine hangi karakter biçilirse biçilsin en iyi şekilde oynar.
danzel amcamın mimikleride efsanedir.
(bkz: malcom x)
Bir tane kötü filmi olmaz mı insanın ? Olmaz cevabı bu adama saklıdır.
hem sempatik, hem karizmatik, hem de gülüşü çok tatliş bir aktör.. filmlerinin çoğu da güzeldir, gözüm kapalı düşünmeden izlerim net.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar