bugün
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı13
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl5
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- caz dinleyen erkek9
- nervio23
- van gogh kulağını neden kesti5
- judas'ın kulakları5
- queen ravenna ile mezar komşusu olmak4
- judas'ın mezarına toprak atar mısınız4
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- zina yapmayan ateist erkek3
- yazarların akşama dair planları8
- sapık yaşlı5
- türkler taşı oyup ona tapmayan tek millettir4
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya2
- fatih terim'in tff başkanı olması5
- fiziği güzel sözlük kızları47
- recep tayyip erdoğan27
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı2
- sindirella'nın baloda donunu düşürmesi5
- istanbul bilgi üniversitesi2
- benzine zam7
- canın makarna istemesi2
- sözlük yazarlarının gençlikleri4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- kendinizde en sevdiğiniz şey5
- leonidas8
- devletin baba şefkati2
- bıyık bırakan erkek karizması6
- ormanda cinselliğin doruklarına çıkmak5
- facebook sayfam nasıl3
- sadece yaşça büyük kadınlara yürümeye karar vermek2
- andropoz amca3
- fon mağduriyetini ancak ak parti çözer4
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- dünyanın en kısa fıkralarından biri8
- zamanda yolculukla gençlik zamanına gitmek2
- allah2
- ilk konuşmada cinsellik konuşan erkek3
- pilavımı kaşıklamak ister misin diyen sözlük kızı4
- kürtler ateşe taparken türkler tek tanrı cıydı6
- uzak durulması gereken erkek tipleri3
- avrupa13
- eksi oy veren yazar yoğunluğundan dolayı çıkıyorum3
- vexillarius the slayer6
- ibne11
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması5
- kürtlerin atlantis ten gelme ihtimali4
yakın zamanda süper lig'de adını çok sık duyacağımız futbol hakemi. alttan gümbür gümbür geliyor.
karizmatik yönüyle türk hakemliğinin yeni fırat aydınus'udur.
karabükspor gençlerbirliği maçında yoktan penaltı var etmiş, aynı pozisyonda yok yere ante kulusic'e sarı kart göstererek gençlerbirliği'nin 10 kişi kalmasına neden olmuş, verdiği ilginç kararlarla metin diyadin'i çıldırtmış ve oyunun akışını bozmuştur bu hakem kişisi.
gümbür gümbür gelmiş gümbür gümbür devam eden hakem bozuntusu. (bkz: 18 aralık 2013 galatasaray balıkesirspor maçı) maçında gslehine verdiği evlere şenlik penaltıyla ispatlamıştır hakemliğini kendileri.
Bugünkü Karabük akhisar maçından şike parası aldığı aşikardır ve zorla karabüke maç aldırttı. Karaktersiz herifin teki.
15.02.2014 tarihinde oynanan Kayserispor - Manisaspor maçını Kayserispor lehine verdiği kararlarla katleden hakem. Verilmeyen fauller, verilmemesi gereken serbest vuruşlar, oyunun akışını okuyamama, hemen önünde olan sertlikleri dahi süzemeyen haliyle adeta maçı Kayserispor kazansın diye uğraştı, didindi. Bu hakem bu haliyle süper lig'e çıkarsa çok takımın canını yakar. Güçlü takımların zayıf takımlarla oynadığı maçlarda istatistiği genelde güçlüden yana. Yönettiği maçların % 50'sini ev sahibi ekip kazanıyor. Düşmemek için var gücüyle direnen Manisaspor'a hiç acımadı. Manisaspor yenildiğiyle kalmadı bir de saha içinde dayak yedi neredeyse.
genelde yönettiği maçların anasını sikmekle gündeme gelen tecrübesiz hakem.
Fenerbahçe'nin defans hattında 3 eksiğin olduğu, kasımpaşanın ise gümbür gümbür geldiği dönemde bu maça verilmesi çok manidar.
gözler üstünde olacak. bakalım kime doğru doğrayacak maçı.
Fenerbahçe'nin defans hattında 3 eksiğin olduğu, kasımpaşanın ise gümbür gümbür geldiği dönemde bu maça verilmesi çok manidar.
gözler üstünde olacak. bakalım kime doğru doğrayacak maçı.
13 eylül 2015 kasımpaşa fenerbahçe maçında bir kaç çift yönlü hataya ev sahipliği yapmış hakemdir.
ancak genel olarak başarılı bir hakemdir. biraz daha zaman ve tecrübeye ihtiyacı vardır.
ancak genel olarak başarılı bir hakemdir. biraz daha zaman ve tecrübeye ihtiyacı vardır.
Dikkatimi çok çeken hakem,
sebebi de şu. Adam hiç korkmuyor, direkt sarıyı, kırmızıyı çıkartıyor. Yok ben burdan çıkamam, beni burdan çıkartmazlar, tff bana maç vermez gibisinden korku içerisinde değil, bunun en büyük kanıtı Veysel Sarı'ya çıkardığı kırmızı kart, ondan sonra aynı şekil Osmanlısporlu futbolcuyu attı. Son 4 haftada 4 tane maça atandı. Bir tanesi ( Trabzonspor - Galatasaray ) hariç hepsinde orta hakem olarak görev aldı. Trabzonspor galatasaray maçında ise 4.hakem olarak görev yaptı. Git gide yükseliyor, bariz hataları yok. Çok iyi maç yönetiyor. Bu gidişle yakında Uefada görev alıp gururumuz olabilir. Cüneyt çakır ile aralarında 6 yaş var, 6 yılda Cüneyt Çakır'ın yönettiği tüm maçları yönetebileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda kendisi eğitimcidir. ( TFF'nin yalancısıyım.)
sebebi de şu. Adam hiç korkmuyor, direkt sarıyı, kırmızıyı çıkartıyor. Yok ben burdan çıkamam, beni burdan çıkartmazlar, tff bana maç vermez gibisinden korku içerisinde değil, bunun en büyük kanıtı Veysel Sarı'ya çıkardığı kırmızı kart, ondan sonra aynı şekil Osmanlısporlu futbolcuyu attı. Son 4 haftada 4 tane maça atandı. Bir tanesi ( Trabzonspor - Galatasaray ) hariç hepsinde orta hakem olarak görev aldı. Trabzonspor galatasaray maçında ise 4.hakem olarak görev yaptı. Git gide yükseliyor, bariz hataları yok. Çok iyi maç yönetiyor. Bu gidişle yakında Uefada görev alıp gururumuz olabilir. Cüneyt çakır ile aralarında 6 yaş var, 6 yılda Cüneyt Çakır'ın yönettiği tüm maçları yönetebileceğini düşünüyorum. Aynı zamanda kendisi eğitimcidir. ( TFF'nin yalancısıyım.)
2016 yılından itibaren FIFA kokartı takacak genç hakem. Kendisini 2016 avrupa şampiyonasında izleyebiliriz. Başarılar.
ismiyle birçok eksiğini kapatan değerli bir hakemimiz.
Bugun 3 penaltı vermiş hakemdir.
bugün kuponunda fenerbahçe maçına üst oynamış hakem. evet.
Gözünün önünde olmayan penaltıyı vermiştir, Türk futbolunun berbat hakemlerinden sadece biridir, şimdi bu Adam bu rezil karardan sonra binlerce lirayı cebe indirecek ne güzel iş.
işidli görünce kırmızı kartı basan adam gibi adam.her hakemin böyle vatanını sevmesi lazım.
Maçın katleden, bundan sonra asla maç yönetmemesi gereken çok kötü hakemdir.
futbolcudan "hakettiği" kırmızı kartı gören hakem.
ben olsam o kartı ciddiye alır istifa ederdim.
ben olsam o kartı ciddiye alır istifa ederdim.
son maçı olabilir.
Ben hayatım boyunca bu kadar boktan bir hakem görmedim. Selcuk' un o penaltıyı dışarı atmasını bekledim.
Not: Galatasarayliyim.
Not: Galatasarayliyim.
Şike nedir nasıl yapılır sorusuna güzel bir cevap verdi.
eğer biraz yüreği varsa bu akşam istifa etmelidir.
Trabzonspor ve Galatasaray lehine komik iki penaltı çalmış hakem. Gösterdiği 4 kırmızı kart da haklıydı.
Bjk liyim ama hakemlikten kovulmalidir.
Son yönettiği mac skandal.
Son yönettiği mac skandal.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar