bugün
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali11
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita7
- ispanya'nin terör bitirme formülü17
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi32
- ayrı mutfakların insanları8
- izmir'in akp'ye geçmesi12
- sözlükteki aktroller8
- vişneli sarma8
- istanbul sokaklarında renkli ışıklandırmalar olsun3
- ay diyen erkek4
- 190 boyunda kaslı ve zengin kadın4
- recep tayyip erdoğan28
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- birini unutmak6
- israil ulusal güvenlik uzmanı uyardı3
- parmağıma iğne batması4
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak3
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- sözlüğün vahşi kelebeği4
- belçika türkiye maçı saat 21 45 te atv de4
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- birbirine iyi gelmek6
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- cin tarafından özel numaradan aranmak5
- aynı anda 3 kadın sevmek3
- 30 yaşına gelip hala kendi evini alamamak7
- yeğenin hitap şekli2
- sarma8
- sabahın köründe işe giden ezik7
- napolyon vs atatürk7
- ismet biraderin hala koşturmaya başlamaması5
- osmanlı pilavı3
- 2 ekim 2026 fransa italya maçı2
- albea var mı abi düşük kilometreli12
- trump'ın iran açıklaması10
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
- arkadaşlar yavaş yazın beğenmekten yoruldum2
- 2 ekim 2026 güney kıbrıs ermenistan maçı2
- göz kanlanması11
- ekim4
- hoşlanılan sözlük kızının annene çıkması3
- sucuk2
- yasin kol'un gözaltına alınması6
- mafya2
- teknede yaşamak3
- true'nın iran açıklaması5
- nervionun neo osmanlıcı çıkması2
- hakkı'ya kaçtım diye kocamın boşanma davası açması2
- uludede'nin cenaze eventi11
- günaydın sözlük sakinleri4
isveçli industrial metal grubu. marylin manson ve rammstein karışımı, black+trash tarzı melodileri ve çok iyi bir vokalleri var.
albümleri:
(bkz: synthetic generations [2003])
(bkz: termination bliss [2006])
albümleri:
(bkz: synthetic generations [2003])
(bkz: termination bliss [2006])
white wedding i cok guzel calan ve gitar riff leri marylin manson a benzeyen guzel grup.
sitelerindeki bir videoda stüdyo calismalari sirasinda grup elemanlarinin cani bira ister o da nesi buzdolabinda rammstein birasi vardir. rammsteinin herseyiyle kesinlikle bir marka olduguna eminim artik. herneyse isvecli grup yaza dogru ücüncü albümlerini cikaricaklar. ikinci albümlerini begenmedim. sound olarak cok güclüler. little angel adli sarkilari cok saglamdir.
(bkz: Profestival Rock 2010)
An itibariyle ve geçmiş süreçte beni gülmekten öldüren grup... Oshi yeni bir dövme yaptırıyormuş, fikir danışıyor herkese. yapıldıktan sonra dövme stüdyosunda parti verileceğinden ama bunu annesine söylememeleri için uyarıyor.
Bu grubun özelliklerinden birisi olarak da sahnede anneye ve öğretmene Andreas'ın seksi cümleler kurmasıdır.
+ Oh teacher....
edit: ayrıca şimdi görmüş olduğum Oshi'nin profilinde Mustafa Kemal Atatürk başlığı altında Atatürk'ün heykelinin çekilmiş fotoğrafı bulunmakta. Şaşırttınız beni çocuklar.
Bu grubun özelliklerinden birisi olarak da sahnede anneye ve öğretmene Andreas'ın seksi cümleler kurmasıdır.
+ Oh teacher....
edit: ayrıca şimdi görmüş olduğum Oshi'nin profilinde Mustafa Kemal Atatürk başlığı altında Atatürk'ün heykelinin çekilmiş fotoğrafı bulunmakta. Şaşırttınız beni çocuklar.
şu sıralar rammstein ile turnelerde olan ve keşke bu ikili Türkiye'ye* de uğrasalardı dedirten* ve gaz parçaları haricinde Termination Bliss adlı parçasıyla beni herşeyin içerisinden çekip almış olan grup.
ayrıca, eric sen kapışabilir misin till amcayla https://www.youtube.com/watch?v=2UnSXU28GS8
ayrıca, eric sen kapışabilir misin till amcayla https://www.youtube.com/watch?v=2UnSXU28GS8
dinlemiş bulunduğum tek şarkısı "metal" olan grup. dinlemeniz tavsiye edilir.
Solistine aşık olduğum gruptur. konserleri iyi değil fakat şarkıları mükemmel.
lise zamanında kendimi dinlemekten alamadığım, işini iyi yapan bir metal grubu. şiddetle tavsiye edilir
solistin sesinin stüdyo kayıtlarında mükemmel olduğu gruptur. Yok böyle ses diyordum ki yokmuş. Konserlerde sesi o kadar iyi değil ama yine de beğenerek dinlerim.
Edit: Ayrıca solistin gülümsemesi ve gülüşü çok iyi. Belki de bana öyle gelmiştir, bilemiyorum.
Edit: Ayrıca solistin gülümsemesi ve gülüşü çok iyi. Belki de bana öyle gelmiştir, bilemiyorum.
Blitzkrieg çok sağlam şarkı.
(bkz: via the end)
Jon nödtveidt'in hatrı var. arada bu şarkılarını açar dinler yad ederim. Ne yazık ki kardeşi emil, abisi gibi gerçek bir satanist olamadı.
Jon nödtveidt'in hatrı var. arada bu şarkılarını açar dinler yad ederim. Ne yazık ki kardeşi emil, abisi gibi gerçek bir satanist olamadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar