bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak5
- anayasa değişiklik paketi3
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- cayır cayır yanan kız11
- uludağ sözlük discord grubu5
- afganistan islam emirliği3
- hatikva2
- 1 milyar tl loto ikramiyesi çıkan şanslı vatandaş2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- anın görüntüsü22
- satranç haram yasaklansın17
- timsah4
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- gir içime hünharca12
- dul kalmak4
- suca suruklenen cocuk6
- park sorunu6
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- en klas salgı3
- güzel bir kadını terk etmek3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- yazın terli memeleri öpmek3
- iki parmakla sümkürme3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- asidik bir cehennem3
- onlyfans4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- kabalcı4
- mithat paşa2
- amerika birleşik devletleri4
- mihri belli2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu21
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- başbirader2
- faik öztrak5
- türkiye16
- kürt mutfağı7
- tampon takan erkek2
(bkz: dead space 2)
bahsi geçen pc oyunundan hareketle yapılmış animasyon film. kasvetli bir uzay gemisi ortamında geçer. film boyunca kan gövdeyi götürür; bir nevi zombiye dönüşen insanlar diğerlerini parçalayıp yemeye çalışırlar. bir yerden sonra kan ve insan parçalanması görmekten seyirciye gına gelir. çizimler başarılıdır, ama ortam aşırı kasvetli, kanlı ve bunaltıcıdır. oyunun fanlarına ilginç gelebilir, ama oyunu bilmeyen sıradan animasyon seyircisine -çizimlerin kalitesi dışında- çok fazla hitap ettiği söylenemez.
oynamadan önce dead space downfall ve dead space 2 başlamadan önce dead space aftermath izlenmelidir, animeyi izledikten sonra ilk oyunu orjinal aldım undyingten bu yana tırsmamıştım dead space sıçırtıyor kesinlikle
benim gibi korku filmi seven silent hill hastası resident evil'ları çerez niyetine götüren insanı korkutmayı ve gerim gerim germeyi başarmıştır.
kafamızdaki sesler, duyduğumuz çığlıklar, nerden çıkcağı belli olmayan şekilsiz yaratıklara karşı vazgeçilmez el feneri yarimiz, ses kayıtları, sınırlı olan mermilerimiz oyunun en başlarında kulaklık kulağımda sesler açık bir şekilde denedim gündüz gözüyle ananın diye nidalarda buldum kendimi doğal olarak babamda içerden ne oluyor dedi tabi
şahsen oyunda kapıları açıp kafamı uzatıp etrafı kontrol etmekten paranoyak oldum devam etmek istiyorum ama devam edemiyorum evet oyun bu etkiyi yarattı bende kısacası meczup oyunudur.
kalp sorunu olanlar oynamasın ciddi ciddi sanrılar görüyorsunuz oyunun içinde ne gerçek ne değil anlamıyorsunuz, oyun sizi oynuyor ben böyle atmosfer görmedim yalnızlığı iliklerinize kadar işliyor.
edit: silent hill homecoming antremanı yapmam lazım ya paslandım ya oyunda düzgün olmayan bir şeyler var.
(bkz: sevgiliye sarılıp oynarım ben bunu)
(bkz: yorganın altından oynuyorum lan)
benim gibi korku filmi seven silent hill hastası resident evil'ları çerez niyetine götüren insanı korkutmayı ve gerim gerim germeyi başarmıştır.
kafamızdaki sesler, duyduğumuz çığlıklar, nerden çıkcağı belli olmayan şekilsiz yaratıklara karşı vazgeçilmez el feneri yarimiz, ses kayıtları, sınırlı olan mermilerimiz oyunun en başlarında kulaklık kulağımda sesler açık bir şekilde denedim gündüz gözüyle ananın diye nidalarda buldum kendimi doğal olarak babamda içerden ne oluyor dedi tabi
şahsen oyunda kapıları açıp kafamı uzatıp etrafı kontrol etmekten paranoyak oldum devam etmek istiyorum ama devam edemiyorum evet oyun bu etkiyi yarattı bende kısacası meczup oyunudur.
kalp sorunu olanlar oynamasın ciddi ciddi sanrılar görüyorsunuz oyunun içinde ne gerçek ne değil anlamıyorsunuz, oyun sizi oynuyor ben böyle atmosfer görmedim yalnızlığı iliklerinize kadar işliyor.
edit: silent hill homecoming antremanı yapmam lazım ya paslandım ya oyunda düzgün olmayan bir şeyler var.
(bkz: sevgiliye sarılıp oynarım ben bunu)
(bkz: yorganın altından oynuyorum lan)
mouse lag sorununu adam gibi çözen olursa minnetkar kere minnetkar olacağım oyundur. Vsync kapattım, azıcık düzelme oldu o kadar. Ben bu oyunu oynamak, bitirmek istiyorum. vsync'i oyundan da , ekran kartının kontrol merkezinden de kapattım, yine de olmadı.
Edit: sokarım ps3'e aldım
Edit: sokarım ps3'e aldım
sürekli asansör inip çıkma bir süre sonra baysada bu türde yapılmış en cesur en korkutucu oyunlardan birisidir..
daha iyisini de yaptılar sonra (bkz: dead space 2)
--spoiler--
finali mükemmeldir.
--spoiler--
daha iyisini de yaptılar sonra (bkz: dead space 2)
--spoiler--
finali mükemmeldir.
--spoiler--
android ve iphone için tasarlanan versiyonlarıda bulunan oyun googleplay'da 6.95$ dan satılmaktadır. Android versiyonunu deneme fırsatını bulduğum oyun bilgisayarda veya başka bir platformda bu oyunu denememiş birisi olarak mükemmel ötesi diyebilirim. Korku oyunu olduğundan kulaklıkla son ses oynanmasını tavsiye ederim. şimdilik söyleyeceklerim bukadar ben oyuna dönüyorum.
özellikle chapter 5'ten itibaren adamın götünü fena attırıyor.
en kolay seviyesinden en zor seviyesine kadar half life, quake ve doom serilerini oynamış biri olarak (bir de kiss psycho circus the nightmare child var ki bunlar kadar popüler değil ama oynadığım en gerilimli oyunlardan biridir.), korkunç bulmadığım hatta sıkıldığım oyundur. karakterin oyun boyunca inleyip durması da cabası.
daha yeni oynayabildiğim, kendi alanında muhteşem bir oyun. kol, bacak ve daha çeşitli uzuv koparmanın bu kadar zevk verdiğini hatırlamıyorum. tek olumsuz şey, oyunun fazlaca "kahverengi" olmasıdır ki belki daha yüksek kalitede böyle bir şey yoktur.
bitirdikten sonra dönüp chapter isimlerinin baş harflerine bakılması gereken oyundur. bitirmeden de yapabilirsiniz ama özellikle son iki- üç chapterdaysanız oyun zevkinizin içine sıçılır.
on the house kapsamında originde ücretsiz dağıtılmaktadır.
Yaklaşık bir saat önce türkçe yamasıyla birlikte kurup oynamaya başladığım ödümü götüme indiren oyun. Ne o öyle kafadan bacaklı omurgasızlar onları öldürdükten sonra kafalarını boşluk tuşuyla ezip 'şad ap an kis mi' diyorum.
Oyun arşivime alıp 2 gün sonra paraya yazık olduğunu farkettiğim oyun. Bitirmeyi düşünmüyorum. Tam bir koleksiyon oyunu.
güncel Önemli Başlıklar