bugün
- hikayeyi devam ettir17
- nickten isim tahmini yapmak48
- güzel kızların pizza yemesi7
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey6
- uysaljakoben9
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- kendini mehdi sanmak5
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- kapalı maraş3
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- hayattan zevk alamamak6
- türklerin iyi özellikleri2
- bilgi içerikli entry giriyorum4
- ilah3
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği2
- telefon sapığı5
- mehdinin almanyada olma ihtimali4
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- eski foça vs yeni foça3
- doktor ve mühendislerin iki oy hakkı olmalı5
- the merich13
- sözlüğün seviyesini yükseltme girişimleri2
- ammına koydumun ergenleri4
- polis geldi polis geldi2
- gürbüz'ü ibraniceye çevirince lion çıkması3
- ioçk17
- arkadaşlar ben yarım akıllı mıyım ya9
- sözlükten hatun kaldırmak4
- from dizisi5
- japon denince akla gelenler9
- sözlükte erkek taklidi yapan kadın yazarlar4
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası10
- homofobik erkek4
- kebapçı hürmeti2
- sözlük kızlarının kombinleri8
- bok kokan başlıklar2
- mahmut orhan3
- seviyorum ulan3
- sersem herif3
- güzel kızların osurmaması2
- habire12 adamdır37
- bursalı erkekler14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum13
- beynimi aldırdım vs solcuyum4
'emptyness is filling me' insanı.
iyi yazan bir yazardır. takipteyiz.
sayesinde sözlükte küfür etmenin ve dilediğine hakaret etmenin serbest olduğunu anladığım tip.
aferin insanıdır, bravodur.
(#6222367) tanımıyla, ideolojiler üstü bir vicdanının olduğunu düşündüğüm sözlük yazarı.
(#6100110) nolu entrysi ile ağzıma sıçtı gece gece. çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
tanım: bir yazar
not: oldu mu moderatör kardeşim?
tanım: bir yazar
not: oldu mu moderatör kardeşim?
(bkz: türksolu)
komünist desen değil, kemalist desen değil, müslüman hiç değil.
peki ney ulan?
peki ney ulan?
(bkz: türban yasağına karşı olan solcu/#6093547)
(bkz: ikna odaları/#6034576)
yukarıda da görüldüğü gibi bir yasağı savunmayanlara, özgürlükten yana olana faşist demiş fakat zorla beyin yıkamalara, insan haklarına aykırı davranmaya hak vermiş, meşrulaştırmış. bu ne yaman çelişki lan?
çelişki deyince hemen aklıma türksolu geliyor. kesin türksolu okuyor bu yazar.
(bkz: ikna odaları/#6034576)
yukarıda da görüldüğü gibi bir yasağı savunmayanlara, özgürlükten yana olana faşist demiş fakat zorla beyin yıkamalara, insan haklarına aykırı davranmaya hak vermiş, meşrulaştırmış. bu ne yaman çelişki lan?
çelişki deyince hemen aklıma türksolu geliyor. kesin türksolu okuyor bu yazar.
cahilliğini ve basitliğini ayyuka çıkartmış kale alınmayacak bir yazar.
(#6072257)
saçmalayan yazar. okul basan çeçen teröristler, iyiymiş bu da. sanki adamlar keyfinden basıyor okulu, tiyatroyu. acaba merak ediyorum, klavye başından böyle çeçen teröristler falan yazıyor, ülkesi işgal altında olsa, her gün katliam yapılsa, her gün yaşadığı köy-şehir topçu ve hava bombardımanına tutulsa, bir gün eve geldiğinde bütün ailesini mig-29 uçağı tarafından atılan bombadan dolayı parçalarına ayrılmış şekilde görse, gene bu şekilde saçmalamaya devam eder miydi?
saçmalayan yazar. okul basan çeçen teröristler, iyiymiş bu da. sanki adamlar keyfinden basıyor okulu, tiyatroyu. acaba merak ediyorum, klavye başından böyle çeçen teröristler falan yazıyor, ülkesi işgal altında olsa, her gün katliam yapılsa, her gün yaşadığı köy-şehir topçu ve hava bombardımanına tutulsa, bir gün eve geldiğinde bütün ailesini mig-29 uçağı tarafından atılan bombadan dolayı parçalarına ayrılmış şekilde görse, gene bu şekilde saçmalamaya devam eder miydi?
(#5949808)klavyesinden bal damlayan yazar. yazana değil yazdırana bak demişler. duasına amin diyoruz.
allah'ım sen arkadaşın yazdığı yazıyı dua olarak kabul eyle. on yıl sonra inşallah bu topraklarda oruç tutmayan bir bedbaht kalmaz yarabbi.
allah'ım sen arkadaşın yazdığı yazıyı dua olarak kabul eyle. on yıl sonra inşallah bu topraklarda oruç tutmayan bir bedbaht kalmaz yarabbi.
#5894532 bu kadar acayip bir şey söyleyebilmiş kişi. ne dense boş, kayıp gençlik...
entrylerini beğenerek okuduğum yazar. ayrıca her yazar gibi istediği başlığa yazabilen kişi. sözlük formatında ''ilgilenmediğiniz başlıklara yazamasınız'' diye bir kural yok. ama ahkam kesenler her başlık altına kusuyor. (bkz: aldırma david aldırma david aldırmaaaağğ)
sanırım 3. sınıf forum erbabı. gerçi forumlarda bile "sizi ilgilendirmeyen forumlara girip artistik taslamayın" kabilinden uyarılar mevcuttur.
bu entarinin ana fikri: eğer bir başlık seni ilgilendirmiyorsa yazma. sadece yazma.
bu entarinin ana fikri: eğer bir başlık seni ilgilendirmiyorsa yazma. sadece yazma.
yazılarında sağlam bir duruşu olduğunu gösteren yazar. entry'leri daim olsun.
eğlenceli bir üsluba sahip, yeri geldiğinde sağlam ayar vermekten çekinmeyen dik duruşlu, kültür abidesi yazar. takip ediyoruz.
(#5772308) şu zihniyette bir yazar.. rica ediyorum okuyunuz..
cemmatci yazarların komik elestirilerine maruz kalmıs saglam yazardır.
türk gencinin en büyük meraklarından olan moonwalk konusunda bir entry yazdı, ona bile karşıtları eksiyi bastı. kimi okumadan eksi veriyor, kimi de eksi verip üzerine bir de mesaj yazıyor.
kaale alınmaması gereken yeniyetme edalı bir tip. *
star wars 5- şakirtlerin saldırısı filminin harrison fordu...
yafta sıçmaktan yorulmayan yazar.
(#5622771) baya güldüm hani.
(bkz: erkek nickler alan şey yazar) *
(#5622771) baya güldüm hani.
(bkz: erkek nickler alan şey yazar) *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar