bugün
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- kadınlar sözlük3
- diamond bohsporus gayi2
- diyete başlama pazartesisi4
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- istanbul da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi12
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması2
- deli1i7
- botların ekşiden başlık araklaması4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- buddy dude23
- menzil terör örgütü metö4
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek2
- deliliğin tedavisi10
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- siyah carlsberg4
- barış alper yılmaz6
- abd iran anlaşması2
- ona bir şey söyle15
- tunus5
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- güzel kızların isimleri6
- diamond bosphoruss birader4
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- aniden gelen boşluk hissi2
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- milli maçı izlemeyen erkek22
- yem borusu çalmak2
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- nihoş3
- gocu28
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- isveç2
- aktroller4
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- iranda ne değişti de barış oldu2
üniversite gençlerinden her 10 kişiden sadece 0.5 inin bilgi sabibi oldugu spor. (bkz: türkiye) (bkz: bizim sınıf)
kuzey avrupa ülkelerinde popüler olan spor dalı. ayrıca bundan 3 sene önce tanıştığım spor dalı dır. hayır yaptığımdan değil hayatımda ilk defa 3 sene önce gördüm eurosportta. spiker 10 saat adını söylememişti de ne lan bu sporun adı diye sinir olmuştuk kuzenle.
Buz üzerinde satrançtır. Sadece birşeyleri atıp, fırçalamaktan ibaret değildir. Taktikleri futboldan, basketboldan çok daha üst düzeydir. Kurulan dandik bir setin ya da attığı taşla kendi taşını evden dışarı çıkarmanın önemi 2-3 oyun sonra ortaya çıkar siz de "Napıyo la bu mallar, o öyle atılır mı" dediğinizle kalırsınız. En eğlenceli kış sporlarından birisi, özellikle isveç-isviçre-Norveç takımlarından ikisinin karşılaşmaları insanı televizyona kitliyor.
dünyanın en boktan sporu. dünyadaki herkes bu sporu yapabilir. hamile bir kadın bile! e haliyle sikmişim böyle sporu diyesi geliyor insanın.
eksisozluk'te hakkında şu sıralar neden entry patlaması yaşandığını anlamadığım spor.
sikko bir spor türü.
ekşi sözlük yazarlarının vazgeçemedigi oyun.
(bkz: ne anlıyorlarsa)
(bkz: ne anlıyorlarsa)
küçükken hayranı olduğum nottingham forest'in maçlarını izlemek umuduğu ile eurosport'u açtığım zamanlar genellikle karşıma çıkan aktiviteydi bu. tüm sporları severim, çoğu olimpik sporu futboldan daha çok severim fakat bunun kadar sıkıcı, izlemesi zevksiz bir olay daha görmedim.
bu sporun ebedi sponsoru ford sanırım, şüpheleniyorum. ilk kez 10 sene kadar önce eurosport'ta izlemiştim bir curling maçı, o kale kabul edilen kırmızı çemberin orta yerinde gene ford arması vardı. ne zaman denk gelsem aynı manzara, kırmızı çemberin içinde ford arması.
türkiye'ye acilen gelmeli; galatasaray'ın, beşiktaş'ın, fenerbahçe'nin, karşıyaka'nın acilen curling takımları kurulmalıdır.
türkiye'ye acilen gelmeli; galatasaray'ın, beşiktaş'ın, fenerbahçe'nin, karşıyaka'nın acilen curling takımları kurulmalıdır.
galatasaray da oynayan barış özbek kardeşimizi görmek istediğmiiz spor dalı. zira bu spora daha çok yakışıyor.
ilk defa bir çizgifilmde gördüğüm spor süpürmenin amacı sürtünmeyi azaltmak heralde.
insanlar süpürgelere gülüyor ama buzun satrancıdır. Curling nedir merak edenler için şurda detaylı bilgi de var:
http://amerikabulteni.com...orling-ciddi-bir-spordur/
http://amerikabulteni.com...orling-ciddi-bir-spordur/
aslına bakılırsa tam olarak türk sporu olması gereken bir spordur.
şöyleki bizim ülkemizde bazı şeyler vardır, fakir yaparsa fakirliğinden zengin yaparsa coolluğundandır.
mesela fakir yırtık pantolon giyerse "ıyy fakire bakkk" dışlayın hemen tabi ya.
ama beyinden yoksun zengin züppesi pantolonunu yırtıp gezerse "ayy ne cool. ben bunu yerimmmm" hemen yanaş yanaş modu tabi ya.
işte bu sporda böyle. tam kapıcı oyunu. türkiyedeki kapıcıları oynatsak birinci oluruz bence ama o zaman fakir oyunu ıyy derler. zenginler oynayınca "ay çok klas oyun, bu fakirler ne anlar"
ulan tiki eline süpürge verip yerleri süpür desek ağlarsın. şeklin kime lan. concon seni.
şöyleki bizim ülkemizde bazı şeyler vardır, fakir yaparsa fakirliğinden zengin yaparsa coolluğundandır.
mesela fakir yırtık pantolon giyerse "ıyy fakire bakkk" dışlayın hemen tabi ya.
ama beyinden yoksun zengin züppesi pantolonunu yırtıp gezerse "ayy ne cool. ben bunu yerimmmm" hemen yanaş yanaş modu tabi ya.
işte bu sporda böyle. tam kapıcı oyunu. türkiyedeki kapıcıları oynatsak birinci oluruz bence ama o zaman fakir oyunu ıyy derler. zenginler oynayınca "ay çok klas oyun, bu fakirler ne anlar"
ulan tiki eline süpürge verip yerleri süpür desek ağlarsın. şeklin kime lan. concon seni.
sporla arası pek iyi olmayan biriyim fakat bu sporu yapmayı çok istiyorum. izlemesi çok zevkli, eminim oynaması da öyledir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar