bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler15
- sersem herif9
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay11
- yön duygusuna sahip olmamak6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi5
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- kadınların piç erkek tercihi8
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- karı kıza para yedirir misiniz7
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam7
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- 2026 dünya kupası26
- günün şiiri21
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- yutar mısınız4
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı7
- yeni yazarlara öneriler8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- evlenilmeyecek kız tipi5
- saraca finch house12
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- unutulmayan duvar yazıları7
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- brezilya milli futbol takımı2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- yılın ilk denize girişi4
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- isveç norveç danimarka2
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı6
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine2
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek3
- carlo ancelotti2
- ragnar rockefeller38
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- erling braut haaland6
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- neymar2
- futbol21
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi3
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- heyt bea2
The Strongest Man You've Never Heard Of diye ortaya çıkan youtube fenomeni body buildingci abimiz. yalnız diğerlerinden farklı bu adam, dünya birinciliklerini geçtim, steroid vb. kullanmadan buralara gelmiş ve gym motivasyoncusu olarak başarılara imza atmış vs..
Edit: Yıllar önce yazdığım bu dayının videolarından çok etkilenmişim belliki o zamanlar. Şimdi yemez.
Edit: Yıllar önce yazdığım bu dayının videolarından çok etkilenmişim belliki o zamanlar. Şimdi yemez.
severek izlenen sakallı abimiz. çok manyak bir sesi var, motivasyon istiyorsan harbiden aç izle adamı, pre-workout gibi anasını satayım.
sabahın 5'inde elimde neskafe ağzımda sigara workout motivation videolarını izlerken kendimi bulduğum nadir ''steroidsiz bb üstadı'' sakallı fesli adam.
bi ara '' los angeles sahilindeyim saat 3 ile 8 arası isteyen gelsin, testini de yanında getirsin, ilaçlı olup olmadığımı isteyen herkese kanıtlarım'' diyip tüm bb alemini götünün üstüne oturtmuştur. ilginç bi adamdır.
bi ara '' los angeles sahilindeyim saat 3 ile 8 arası isteyen gelsin, testini de yanında getirsin, ilaçlı olup olmadığımı isteyen herkese kanıtlarım'' diyip tüm bb alemini götünün üstüne oturtmuştur. ilginç bi adamdır.
adamın dibidir. kurtarıcıdır. vücut geliştirme sporuyla uğraşmış, hatta bir dönem antrenörlük yapmış kişiler bilir; eşten dosttan gelen ''bana program yazsana.'' isteği. bana soranlara cevabım bu, youtube' a ct fletcher yaz, adam ne diyorsa onu yap, beni bi sal.
Herif Bana 2 yıl antrenman yaptırsa wsm'yi kazanmam işten bile değil. O nasıl bir motive etmektir.
steroidin babası adamdır. azcık adam olsa da rich piana gibi dürüst konuşsa keşke. herkesi cahil sanıyo galiba bu amca. o yaşta o yağ oranında 56cm kol mümkün değildir. sen arnold musun dayı derler adama. ayrıca insanlar artık anlıyor. adamın antreman stili tamamen pump üzerine kurulu. yarım tekrarlar, hızlı setler. saçmalık!
bir de 1.5 yıl boyunca her gün kol çalıştım diyor utanmaz herif.
umarım bu adamın doğal olduğuna inanan yoktur.
bir de 1.5 yıl boyunca her gün kol çalıştım diyor utanmaz herif.
umarım bu adamın doğal olduğuna inanan yoktur.
body master.
hepsi tamam motive falan filan lakin çok konuşuyor be. çok konuşuyor. kafa patlatıyor.
hepsi tamam motive falan filan lakin çok konuşuyor be. çok konuşuyor. kafa patlatıyor.
antreman yapmak istemiyorsan aç dinle, tıpış tıpış gidersin. Motherfucker!
Genellikle son setlerdeki motivasyonu tetiklemek için seti yaparken dinlediğim şahıs. inanılmaz etki ediyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar