bugün
- the merich10
- kadim kültürler4
- erkeklerin giderek feminenleşmesi9
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gocusuz sözlük5
- horoz hayası çorbası2
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- bira cips6
- sözlük kızlarının burunları3
- şeytan6
- age of empire 23
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- velvet vs nervio19
- sözlük kızlarının aletleri2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- laptop5
- kafanızdaki ses4
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film4
- sudekiray7
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- maden suyu4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- zam2
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- ispanya20
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- oytun erbaş3
- mezarlıkları sevmek5
ing. karga
(bkz: brandon lee)
(bkz: the crow)
taraf okuduğu için işten çıkarılmış yazar. vay anasını ne psikopat patronlar var anasını satayım! yoksa asteg mi!?**
(bkz: taraf/#4115000)
(bkz: taraf/#4115000)
ing. sevinç çığlığı atmak.
ing. kuzgun anlamına gelmektedir.
hayko cepkin'in müziğe başlama ilhamını aldığı film(miş). karın bölgesindeki dövmeden de anlaşılabilmekte.
ankara bestekar sokak'ta corvus'un bulunduğu binanın en üst katındaki bar. eskiden cumartesi akşamları insanın kolunu kıpırdatacağı yer bulamadığı bu mekan da kapalı alanlardaki sigara yasağından sonra epey tenhalaşmıştır.
türkiye'de birçok evde kullanılan, israil malı alarm sistemleri markası.
yeri geldiğinde israil mallarını protesto edelim, onu giymeyelim, bunu içmeyelim diyoruz ve hep demekle kalıyoruz.
ancak bu ürünü gerçekten kullanmamak gerektiğini düşünüyorum. israil'e ekonomik protestosunu falan değil önemli olan. önemli olan bu adamlara güvenip bağlattığımız alarm sistemi ne kadar güvenli. telefon hattından tut, internet bağlantısına kadar ne kadar iletişim aracı varsa bağlanan bu ürünler bizlerin evine girmiş durumda. piyasada 250-300 liraya cep telefonlarına yüklenen basit bir programla hem konuşmaları dinleyebiliyor hem de gelen giden mesajlardan haberdar olabilidiğimiz bir teknoloji çağında, güvenlik konusunda dünya'ya hükmeden israil'in neler yapabileceği konusunda endişe duyuyorum.
devlet olarak bunların ithalatını engellemek gibi bir şansı olamayacağı için, görev yine bizlere düşüyor.
yeri geldiğinde israil mallarını protesto edelim, onu giymeyelim, bunu içmeyelim diyoruz ve hep demekle kalıyoruz.
ancak bu ürünü gerçekten kullanmamak gerektiğini düşünüyorum. israil'e ekonomik protestosunu falan değil önemli olan. önemli olan bu adamlara güvenip bağlattığımız alarm sistemi ne kadar güvenli. telefon hattından tut, internet bağlantısına kadar ne kadar iletişim aracı varsa bağlanan bu ürünler bizlerin evine girmiş durumda. piyasada 250-300 liraya cep telefonlarına yüklenen basit bir programla hem konuşmaları dinleyebiliyor hem de gelen giden mesajlardan haberdar olabilidiğimiz bir teknoloji çağında, güvenlik konusunda dünya'ya hükmeden israil'in neler yapabileceği konusunda endişe duyuyorum.
devlet olarak bunların ithalatını engellemek gibi bir şansı olamayacağı için, görev yine bizlere düşüyor.
(bkz: the crow)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar