bugün
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- hilafetin türklere faydası18
- fusya şemsiyeli ve hipopotam4
- kibarhergele14
- george washington7
- fenerbahçe adası4
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- sorusormayin7
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi8
- sözlüğün kırbacı10
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- kuz3
- ismet gurbuz bey bey3
- sohbet eder gibi entry yazan yazar6
- cehennemde sigara içme yasağı5
- ucan tekme atan hipopotam45
- kız sanılan yazarlar7
- kuzum2
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- erecto bey bey2
- pavyonları dönüştürmek4
- lahana sarma turşusu3
- hangi yazarla çift olursunuz28
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- total war3
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- yazarların sağlık sorunları7
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı11
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- günün kitabı2
- emniyet kemeri2
- dört gazeteciye fon iddiaları soruşturması2
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- insanların birbirini gizlice puanlaması3
- şeytanın kariyer değişikline gitmesi3
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- samimiyetin bir noktadan sonra hakarete dönüşmesi3
- tff başkanı hacıosmanoğlu'nun istifa yanıtı2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- ya bi siktirin gidin15
- pforzheim şu an 10 derece3
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- anın görüntüsü32
- öbür dünyada referans istenmesi2
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
adamda öyle bir gaza gelme durumu var ki, her şeye atlama huyuyla birleşince çok acaip oluyor.
x (y ile konuşuyor): özgürlük düşüncesini aklımdan çıkardım, arena'da dökeceğim kanı düşünüyorum
o sırada ordan geçmekte olan crixus: çıkarmalısın da zaten. gerçek gladiator sadece kan hayali ile yaşar.
x: spartacus'a noldu?
y: arkadaşı öldü.
o sırada kulak misafiri olan crixus: bir kardeşin kaybı hepimizi üzer, ama biz onu kadın gibi ağlayarak değil arenada döktüğümüz kanla onurlandırırız.
x: kendimi arena kazancımla şarap ve kadına boğacağım
y: kazanmaya devam etmen batiatus'u mutlu eder. buna devam et, cebin de sikkelerle dolup taşmaya devam etsin.
o sırada havuzdan çıkmakta olan crixus: gerçek gladiatorün tek amacı arenada döktüğü kandır, hayattan tek beklentisi zafer ve ıslak bir kılıç olmalıdır!
ludus'un üstünden geçmekte olan bir kuş: gak
crixus: bir gladyatör için en büyük onur elinde kılıcıyla arenada ölmektir.
ne gaz adammışsın lan
x (y ile konuşuyor): özgürlük düşüncesini aklımdan çıkardım, arena'da dökeceğim kanı düşünüyorum
o sırada ordan geçmekte olan crixus: çıkarmalısın da zaten. gerçek gladiator sadece kan hayali ile yaşar.
x: spartacus'a noldu?
y: arkadaşı öldü.
o sırada kulak misafiri olan crixus: bir kardeşin kaybı hepimizi üzer, ama biz onu kadın gibi ağlayarak değil arenada döktüğümüz kanla onurlandırırız.
x: kendimi arena kazancımla şarap ve kadına boğacağım
y: kazanmaya devam etmen batiatus'u mutlu eder. buna devam et, cebin de sikkelerle dolup taşmaya devam etsin.
o sırada havuzdan çıkmakta olan crixus: gerçek gladiatorün tek amacı arenada döktüğü kandır, hayattan tek beklentisi zafer ve ıslak bir kılıç olmalıdır!
ludus'un üstünden geçmekte olan bir kuş: gak
crixus: bir gladyatör için en büyük onur elinde kılıcıyla arenada ölmektir.
ne gaz adammışsın lan
rezalet bir sondur, nefret ettiğimiz tiberius tarafından öldürülmesi andorra nın futbolda türkiyeye beş çekmesi gibi bir şeydir.
karı gazına gelip boyundan büyük işlere kalkışan yiğit olduğu kadar da mal gladyatör.
naevia'nın ağzına sıçayım! verdi gazı, verdi gazı crixus'u roma'ya sürdü. be gerizekâlı, roma'yı bir avuç lâvuğa bırakır mı lejyonlar?!
savaşın geçtiği sahneler dikkâtli incelenirse crixus'un köle ordusu yüksekten, hazırlıklı biçimde ilk saldırıyı gerçekleştiriyor. ancak roma ordusu'nun asıl gücü* arkadan geliyor. savaşın en önemli kurallarından biri muhaberesiz muharebe olmaz lafı burada doğrulanıyor işte. nşa bile seni perişan edecek orduya alçakta, yorgun ve hazırlıksız yakalandın. bedelini de canınla ödedin.
burada uludağ sözlük okurlarına sesleniyorum: bir şeyin başı oldunuz diye götünüz kalkmasın.
naevia'nın ağzına sıçayım! verdi gazı, verdi gazı crixus'u roma'ya sürdü. be gerizekâlı, roma'yı bir avuç lâvuğa bırakır mı lejyonlar?!
savaşın geçtiği sahneler dikkâtli incelenirse crixus'un köle ordusu yüksekten, hazırlıklı biçimde ilk saldırıyı gerçekleştiriyor. ancak roma ordusu'nun asıl gücü* arkadan geliyor. savaşın en önemli kurallarından biri muhaberesiz muharebe olmaz lafı burada doğrulanıyor işte. nşa bile seni perişan edecek orduya alçakta, yorgun ve hazırlıksız yakalandın. bedelini de canınla ödedin.
burada uludağ sözlük okurlarına sesleniyorum: bir şeyin başı oldunuz diye götünüz kalkmasın.
(bkz: bir gannicus değil)
andy reis'in canlandırdığı spartacus karakterindeki idealistliği taşımayan gladyatör. (ki üzerine yıldızlar yağsın)
liam'ın zaten antik çağda yaşamış bir adamla uzaktan yakından ilgisi yok. avukat tipli amk.
liam'ın zaten antik çağda yaşamış bir adamla uzaktan yakından ilgisi yok. avukat tipli amk.
sesini kısarak boğuk motor gibi konuşması itici gelen spartacus karakteri. naevia gibi bir kezbanın sözünden çıkmaması da kendisi adına eksi bir puan. lütfen crixus'cum, kalıbının adamı ol.
rahmetli gladyatör, özgürlük savaşçısı abimizdir. biz çakır için cenaze namazı kılmış halkız, rahat uyuyasın. senin için de gider kiliseye 2 mum dikeriz.
edit: lan bu adam hristiyan değildi ki dizide amk. ne yapsak şimdi?
edit: lan bu adam hristiyan değildi ki dizide amk. ne yapsak şimdi?
kriko gibi çüke sahip spartacus karakteri.
sürekli 'tutmayın küçük enişteyi' modunda takılmış, spartacus 'tamam la enişte siktir git' deyince, ilk bulduğu mızrağın üzerine atlamıştır.
vücudu fena halde p.d. adlı yazara benzeyen karakter. *
bok yolunda gitmiştir. romayı alacam diye başka bişeyi almıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar