bugün
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- mor semsiyeli yabanci8
- dünyanın en değerli şeyi5
- nude var mı3
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- evliliğin anlamı13
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- cehalet mutluluktur2
- kürtsüz türkiye11
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- evde yoğurt yapmak5
- bana onu sormayin7
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- neden bu kadar yakışıklıyım2
- sözlük yetkilisi2
- eskiden hayalini kurduğunuz2
- unfollow2
- mehdi cennet vatanda3
- halife olacağım7
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- peugeot 404 ile total benzinliğine girmek2
- ismet gürbüz8
- arabaları yan yana park edip öpüşmek2
- selahattin eyyubi türktü4
- her şeyden anlayan adam edası5
- 2000 yıl önce doğsan ne olurdun2
- tarım teknolojisinin gerekliliği2
- anın görüntüsü33
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- 0 0 72
- tarım teknolojisi2
- hilafet gelsin mi6
- fenerbahçe15
- golden rose velvet matte ruj 162
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- nervio hamferdi9
- ne boş insanlarsınız2
- ben camiye gidiyorum3
yine nakvat olmuş. panpa zirvede bıraktıydın ne güzel. tekrar geri dönmek nedir amk. gelen giden nakavt ediyor.
https://www.ntvspor.net/d...-600d33fe37b14c375c753e0c
https://www.ntvspor.net/d...-600d33fe37b14c375c753e0c
Yarın tsi 6.00 da dustin poirierla 3. Maçına çıkacak.
geçen iki maçta birini kazandı birini kaybetti artık mma kariyeri için ya tamam ya devam maçına çıkacak olan dovüşçü.
Ben kazanacağını düşünüyorum. Zaten ufc ve mma'nin en popüler dovuscusu kazanamazsa sadece o değil bu spor dalı çok sey kaybeder.
Ayrıca üstte yazıldığı gibi maçı sattığı falan olmamıştır kendisi en çok para kazanan mma dovuscusu zaten
Serveti yaklaşık 300 milyon dolar olan adam para karşılığında mi yenilecek.
geçen iki maçta birini kazandı birini kaybetti artık mma kariyeri için ya tamam ya devam maçına çıkacak olan dovüşçü.
Ben kazanacağını düşünüyorum. Zaten ufc ve mma'nin en popüler dovuscusu kazanamazsa sadece o değil bu spor dalı çok sey kaybeder.
Ayrıca üstte yazıldığı gibi maçı sattığı falan olmamıştır kendisi en çok para kazanan mma dovuscusu zaten
Serveti yaklaşık 300 milyon dolar olan adam para karşılığında mi yenilecek.
irlanda aksanıyla fuck demektedir.
görsel
Geçmiş olsun reis.
Dilerim bu sakatlık yüzünden dövüş hayatı bitmez. Karakteri düzgün olmasa da mcgregor iyi bir dövüşçü.
Geçmiş olsun reis.
Dilerim bu sakatlık yüzünden dövüş hayatı bitmez. Karakteri düzgün olmasa da mcgregor iyi bir dövüşçü.
Khabib' den dayak yemiş boksör.
efsane olup nesillerce örnek olabilecekken taşak malzemesi oldu. milyonlarca doları var sokak serserisi gibi davranmaya çalışıyor. dayak yiyip yere düşmüşken bir de adamın karısına laf ediyor. gram delikanlı değildir.
Ayağı kırıldığı için şanslı çünkü "ayağım kırıldı yoksa kazanırdım" bahanesi üretebilecek ve iyileşebilirse 4. maçı koparabilecek. Şanslı diyorum çünkü ayağı kırılmasaydı 2. round da nakavt olacaktı ve işi tamamen bitecekti. Ground and pound da yediği dayaktan sonra kazanma şansı yoktu, yorulmuştu da. Kendisine üzülmedim çünkü Poirier gibi karakterli bir adama bacağı kırıldıktan sonra dedikleri falan hiç hoş değildi, maç öncesi hadi neyse. Keşke böyle olmasaydı da nakavt oluşunu izleseydik tekrar. Şu an gözüken Poirier kemeri Oliveira'dan alır sonra da Poirier vs. McGregor 4 yapılır. Hiç istemesem de.
yine dayağı yemiş ağzı yüzü dağıldığı gibi ayağıda kırılmış artistin. arka arkaya çok mağlubiyet aldı yakında dövüşü bırakır.
düz dövüşçü değil şovmendir ayrıca. diğer dövüşçülere göre dev paralar kazanmasının nedeni de budur. maçtan önce yaptığı her tür konuşma, sataşma da planlıdır aslında. kızışma olsun, hakaret olsun. habib ten dayak yerken bu sadece bir iş diye söyleniyordu.
cinsel saldırı iddiasıyla açılan davada suçlu bulundu.
McGregor'a 248 bin euro para cezası verildi.
McGregor'a 248 bin euro para cezası verildi.
Bir Khabib Nurmagomedov değildir.
Terbiyesiz.
Sporcu ahlakından çok uzak zibidinin teki. ilk çıktığı zamanlar iyiydi azıcık para görünce şımardı. Bu kadar şımaracağına işine odaklansa çok farklı bir kariyeri olurdu. Kaç yıldır grapplingini bir adım ileri taşyamadı.
T: irlandalı ufc dövüşçüsü.
Sporcu ahlakından çok uzak zibidinin teki. ilk çıktığı zamanlar iyiydi azıcık para görünce şımardı. Bu kadar şımaracağına işine odaklansa çok farklı bir kariyeri olurdu. Kaç yıldır grapplingini bir adım ileri taşyamadı.
T: irlandalı ufc dövüşçüsü.
conor mcgregor yine mi böyle bir halt yedi anlamadım. dövüşçü falan değil bu adam, tam bir şovmen artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar