bugün

sabahın köründe tv8 in tekrarlarını yayınladığı, yavuz seçkin in döktürdüğü komik program.
gerçekter eğlendiren komedi programı.*
aşeriyorum bölümünde günlük gülme ihtiyacımı karşıladığım yavuz seçkin başyapıtı program.
(bkz: çıtırsu) (bkz: peluş giymiş öküz)
yeni yayin doneminde tv8 ekranlarindan yayinlanmayacak komedi programi. sonunun sahan' in programi gibi olmamasi dilegiyle.
yavuzun mahsun kırmızıgül yorumuyla yaran komedi şovu. alper mestçi yönetmen koltuğunda yine fazlasıyla formunda .

http://www.youtube.com/watch?v=bGk1ywogpbo
street fighter yaptırır gibi ünlüleri birbiriyle dövüştüren program. yarım yarım yardı.
az önce yalan testisi bölümünde, ibrahim tatlıses taklidi ve sunucunun saç modeli ile yarmış program.
cem yılmaz'ın bile taklidinin yapıldığı muhteşem program.ajdar taklidiyle de gülme krizine sokar.
(bkz: aşeriyorum)
aşeriyorum bölümünde orjinalinin yani yemekteyiz mi ne o programın birebiri olmuş haliyle gülmekten yerlere yatırmıştır. hele röportajlar ve oyunculuklar süperdi.
beshlig bölümüyle yardıran program.
(bkz: yanlıslıklar komedyası)
iki buyuk taklit ustadini bulusturan program. ahmet cakarli ilker tahsinli beshlig izlenesi tavsiye edilesidir.
yavuz seçkin ve ismail baki tuncer'in imitasyonun dibine vurdukları program.
tamam yaptıkları yeni bir şey değil ancak çok güzel güldürebiliyorlar yine de. o 30 dakika hiç bitmese keşke diyor insan. umarım böyle devam ederler.
bambaşkaymış...

kontorella ve ahmet çakar skeçleriyle yavuz hedefi tam 12 den vuruyor. cumartesi gecesi bi yarım saat ayrılıp izlenmeli. sözlükte seve seve reklamı yapılmalı...
ilker tahsin'i de içinde barındıran programdır. yalan testisi yarar.
(bkz: yaran programlar)
Kaan Kural'a ' Kaan, bir flipper vardı, hatırlar mısın? Senin çocukluk arkadaşındı.' gibi (çok ayıp olmasına rağmen) bir şakayla yarıp geçmiş eğlenceli program.
mahsun kırmızıgül ve ahmet çakar tiplemeleriyle koltuktan düşüren program.. yavuz seçkin'e, ismail baki tuncer'e ve volkan kantoğlu'na teşekkür ediyoruz.. izlenicek bir şey yaptıkları ve bizi gülme krizlerine soktukları için..
aydın ve mehmet ali birand tiplemeleriyle yaran programdır. bu haftaki benim olacaksın * bölümünü her hafta görmeyi arzu etmekteyiz.
an itibarıyla yayındadır. * tv 8
tv8'de baslayan yavuz seckin'in yeni programi. insani gulduruyor. tavsiye edilir. ozellikle ahmet cakar taklidi tekrar tekrar izlenmeli.
Allamıza bin şükürler olsun bacım.
büyük iskender, fatih terim ve mahsun kırmızgül tiplemeleri yüzünden yayından kaldırılma aşamasına gelmiş proğram.. en son hala pana film ile uğraşıyorlardı büyük iskender tiplemesi yüzünden..
ahmet çakar ve kadir inanırlı bölümleriyle yaran program.
© copyright 2005 - 2026