bugün
- 2025 iran israil çatışmaları9
- cumhuriyet halk partisi14
- ataistlerin cevab veremediği sorular27
- havanın gavur amı gibi yanması10
- bilim adamı olsaydınız ne icat ederdiniz15
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri28
- yazarların en sevdiği ilaç12
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum11
- türkiye24
- pandela 310
- iran13
- iranın hastane vurması8
- necip fazıla ait olmayan sözler8
- iyi ki doğdun manyak olmaya karar verdim10
- ahmet beyin beyaz bareti14
- en son ne yediniz9
- cep telefonu33
- israilli bakanın hastane vurmak savaş suçu demesi16
- damat bayraktar'ın israil tedarikçisiyle ortaklığı27
- araba60
- en son ne zaman 31 çektiniz12
- akp'ye hala oy verenlerin motivasyonu22
- herzevekil9
- yazarların etnik kökeni9
- ateizmle yönetilen bir ülkede olacaklar16
- bi hayvan olmak istesen ne olurdun25
- herkesin dini kendine12
- çalışma hayatına dair prensipler15
- anın görüntüsü13
- mokv10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler16
- kıskanmak10
- öfkeli korkusuz insan aptal insandır8
- kaan'ın f35 den daha iyi olması17
- kadınların gerçek yüzünü öğrenme yolları20
- uludağ sözlük 90lar türkçe pop sevenler birliği11
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- mantarlı vajina11
- tanrının çalışma prensibi12
- cinconlular'ın uğramadığı başlıklar30
- yazarların özlü sözleri10
- cevap vermez belirtir gider15
- hangi sözlük yazarıyla eve çıkarsınız14
- sudekiray16
- ümit özdağ'ın serbest bırakılması34
- israildeki nükleer silahlar8
- selçuk bayraktar23
- fotokopici bi erkek8
- gay olupta salak olmayan birinin olmaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları11
deve diken teoremine enteresan örneklemeler ile dikkatimi çekmiş kişi. takipteyim, hadi bakalım.
edit: onuncu nesil bilgisini vereyim de tam olsun.
edit: onuncu nesil bilgisini vereyim de tam olsun.
(#19903572) bağımsız düşünebilen takdirimi kazanmış yazardır. Özellikle siyasette çoğu cahil gibi son üç sene değil son otuz seneyi düşünmek lazım.
Onuncu nesiller, hatta diğer nesillerden olan arkadaşlar, örnek alın.
Onuncu nesiller, hatta diğer nesillerden olan arkadaşlar, örnek alın.
şahsımdır.
olaylara objektif bakan fakat doğruları söylediğimden ötürü sözlükte akpli olarak bilinen, bilinenin aksine akp'ye hiç oy vermemiş bir gencim. insanımız yargısız infazda uzman olduğu için, yafta yapıştıracak yer aradığı için akp sözcüsü, şakirt gibi yakıştırmalar yapması gayet normaldir. düne kadar ''askere gitmem ben yıaa'' deyip bedelli askerlik yapmanın hesaplarını yapan insanların vatan millet sevdalısıymış gibi görünmeye çalışmaları sadece beni güldürmektedir. siyasi görüş olarak sağ görüşlüyüm. sosyalist insanlara (ama harbi sosyalist burdakiler gibi çakma değil) sempatim var. muhalif olmayı severim. burada solcu arkadaşlara attığım taşları başka platformlarda bizim islam camiasına da atmaktayım. insanlarımız çelişkili olduklarından, düşündüğüyle yaptığı bir olmadığından, onlarla tartışmak, onların çelişkilerini yüzüne vurmak hobilerimden. gündelik yaşantımda espritüel ve yırtık bir insanım. aslan burcuyum koyu beşiktaşlıyım. insanların ahlak kuralları çerçevesinde (kime göye neye görecilere de ayar oluyorum kardeşim binlerce yıllık bir kültürümüz var) özgürlüklerini yaşamaları taraftarıyım. inançsıza baskı yapılmaması, başka dinlere mensup kişilerin özgürce ibadetlerini yerine getirmeleri, çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu ülkemizde vatandaşlarımın inanç ve ibadetlerine, giyim kuşamlarına karışılmadan her türlü ortamda dilediği gibi özgürce yaşayabilmeleri taraftarıyım. her solcuya kafir, her sağcıya şakirt, akpli, amerikan yandaşı, yobaz gibi yakıştırmalar yapan insanlara derin kin duymaktayım. hoş görü taraftarıyım. ev arkadaşım faşist bir ateist ben muhafazakar sağcı gül gibi geçinip gidiyoruz. yani işte böyle sayın aydın, güya özgürlükçü, güya vatan millet sevdalısı, güya demokratik arkadaşlarım. benim hakkımda ne düşündüğünüz pek önemli değil. vesselam...
olaylara objektif bakan fakat doğruları söylediğimden ötürü sözlükte akpli olarak bilinen, bilinenin aksine akp'ye hiç oy vermemiş bir gencim. insanımız yargısız infazda uzman olduğu için, yafta yapıştıracak yer aradığı için akp sözcüsü, şakirt gibi yakıştırmalar yapması gayet normaldir. düne kadar ''askere gitmem ben yıaa'' deyip bedelli askerlik yapmanın hesaplarını yapan insanların vatan millet sevdalısıymış gibi görünmeye çalışmaları sadece beni güldürmektedir. siyasi görüş olarak sağ görüşlüyüm. sosyalist insanlara (ama harbi sosyalist burdakiler gibi çakma değil) sempatim var. muhalif olmayı severim. burada solcu arkadaşlara attığım taşları başka platformlarda bizim islam camiasına da atmaktayım. insanlarımız çelişkili olduklarından, düşündüğüyle yaptığı bir olmadığından, onlarla tartışmak, onların çelişkilerini yüzüne vurmak hobilerimden. gündelik yaşantımda espritüel ve yırtık bir insanım. aslan burcuyum koyu beşiktaşlıyım. insanların ahlak kuralları çerçevesinde (kime göye neye görecilere de ayar oluyorum kardeşim binlerce yıllık bir kültürümüz var) özgürlüklerini yaşamaları taraftarıyım. inançsıza baskı yapılmaması, başka dinlere mensup kişilerin özgürce ibadetlerini yerine getirmeleri, çoğunluğunu müslümanların oluşturduğu ülkemizde vatandaşlarımın inanç ve ibadetlerine, giyim kuşamlarına karışılmadan her türlü ortamda dilediği gibi özgürce yaşayabilmeleri taraftarıyım. her solcuya kafir, her sağcıya şakirt, akpli, amerikan yandaşı, yobaz gibi yakıştırmalar yapan insanlara derin kin duymaktayım. hoş görü taraftarıyım. ev arkadaşım faşist bir ateist ben muhafazakar sağcı gül gibi geçinip gidiyoruz. yani işte böyle sayın aydın, güya özgürlükçü, güya vatan millet sevdalısı, güya demokratik arkadaşlarım. benim hakkımda ne düşündüğünüz pek önemli değil. vesselam...
talihsiz ve yorucu entrylere imza atmış yazar.
bedelli askerlik yasasını, korumaya çalıştığı bu hükümetin çıkardığını bilmeyen yazardır efendim.*
adamın dibidir. fikirlerini düşüncelerini özgür dille yazamadigin sözlükte direnendir, candir.
komünistin bayrak tutanı olarak bilinen, şerefli, asil bir yazardır. chp nin avukatı, che in sol kaşığıdır.
yazılarını severek okuduğum yazar. iyi yazmalar.
(#19926023) ağzın bak yesin be birader. ulan akıllı bir adam gördüğümde hasretlikten bağrıma basasım geliyor lan.
fake kürt troll diğer hesap kaka olmasın diye 3 gündür burdan yardırıyor.
(bkz: naaber şakirt ağzındaki ne)
(bkz: naaber şakirt ağzındaki ne)
Özel mesaj yolu ile ana bacı katarak küfür ettiği için çaylak yahut silik olmasına ramak kalmış yazarımsı.
nihayet geri gelmiş ciğerparem. olmayınca bağır taşı ile ardından ağıtlar yakmıştım. şimdi ise teyyy teyyy lili lili liliii modundayım. hoşgeldin balım.
(bkz: #20092002) ayarcı yazar.
(bkz: #20093434) yaşı hakkında birraz ipucu vermiş yazar.
kaale alınmayan troll.
(#20152469) türkiyenin bazı gerçeklerinden utanmama vesile.
(bkz: bir troll doğuyor)
Kral ciplak demis.
Cesur yazar. Boyle devam.
Cesur yazar. Boyle devam.
bağımsız düşünmesiyle dikkatimi çekmiş yazar.
troll falan değildir.
troll falan değildir.
kemalist kızlar entrysinde,
"7.9 şiddetinde sevişen kızlardır. hayatı özgürce yaşadıklarından cinsel ilişkiler konusunda uzmandır ve erkeği iyi tatmin ederler. eğlenmek için birebirdirler."
şeklindeki entrysi ile seviyesini, düzeyini belli etmiş insan diyecem desem mi diye düşünüyorum o derece.
badem bıyıklarını yesinler senin.
"7.9 şiddetinde sevişen kızlardır. hayatı özgürce yaşadıklarından cinsel ilişkiler konusunda uzmandır ve erkeği iyi tatmin ederler. eğlenmek için birebirdirler."
şeklindeki entrysi ile seviyesini, düzeyini belli etmiş insan diyecem desem mi diye düşünüyorum o derece.
badem bıyıklarını yesinler senin.
kesinlikle saygılı değildir ve özel mesajlarla işine gelmediği din konusu sonucunda aileye ve kendilerine göre kutsal olan anneye hakaret edecek seviyeye gelmiş zeka konusunda sıkıntı yaşayan bir yazardır. kısacası kendi tam manasıyla bir yobazdır.
(bkz: #20372953)
hem güldürüp hem hüzünlendirmiştir. başı sağolsun mu desem vay şerefsiz herif mi desem bilemedim...
hem güldürüp hem hüzünlendirmiştir. başı sağolsun mu desem vay şerefsiz herif mi desem bilemedim...
(#20527051)
hangi ülkede yaşadığını merak ettiğim varlık.
işte branşlara göre Türkiye'de öğretmen açıkları...
1.Rehberlik : 16 bin 900
2.Din Kültürü : 15 bin 684
3.ingilizce : 12 bin 857
4.ilköğretim Matematik : 7 bin 601
5.Türkçe : 7 bin 163
6.Fen ve Teknoloji : 6 bin 820
7.Okul Öncesi : 6 bin 848
8.Zihinsel Engelliler : 6 bin 379
9.Sınıf Öğretmenliği : 6 bin 411
10.Beden Eğitimi : 6 bin 171
11.Edebiyat : 5 bin 840
12.Teknoloji Tasarım : 4 bin 600
13.Sosyal Bilgiler : 3 bin 600
14.Lise Matematik : 3 bin 600
2012 - 2013.
hangi ülkede yaşadığını merak ettiğim varlık.
işte branşlara göre Türkiye'de öğretmen açıkları...
1.Rehberlik : 16 bin 900
2.Din Kültürü : 15 bin 684
3.ingilizce : 12 bin 857
4.ilköğretim Matematik : 7 bin 601
5.Türkçe : 7 bin 163
6.Fen ve Teknoloji : 6 bin 820
7.Okul Öncesi : 6 bin 848
8.Zihinsel Engelliler : 6 bin 379
9.Sınıf Öğretmenliği : 6 bin 411
10.Beden Eğitimi : 6 bin 171
11.Edebiyat : 5 bin 840
12.Teknoloji Tasarım : 4 bin 600