bugün
- ellerim bos gonlum hos24
- silver ile evlenecek erkek38
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- hiç vasat filmi olmayan aktör veya aktris4
- sozlukteki eksiciler5
- kebap yiyen kız5
- ortama girince herkesin susması11
- beni eksiciler delirtti3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz5
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi4
- evli adamın sözlükte ne işi var6
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- hristiyanlıkta cinlerin var olmadığı gerçeği5
- sözlükte siyaset yapmak4
- antik dünyada demonoloji ve tek tanrıcılık3
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor2
- barbunya ayıklayan erkek2
- yazarların en sevdiği küfürler6
- antik çağda musevi monoteizmi3
- renault safrane3
- yeminimi bozdum3
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- yahudi muskası vs müslüman muskası3
- motordan düşmek3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı29
- backrooms4
- sözlüğün en iyi karmalı yazarı2
- sapık yazarların silik yemesi gerekliliği4
- müslüman kardeşlerim komünist yoldaşlar2
- ölünce tanrıya ilk sorcağınız soru5
- parayla saadet olması18
- birisinin dış görünüşüne aşık olmak8
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- yemek içmek sıçmak boşalmak için yaşamak5
- iki yıldan beri masturbasyon yapmamak6
- sözlük sapığı4
- recep tayyip erdoğan13
- plajda tangayla güneşlenen ruslar6
- köfteci yusuf7
- çiğ köfte5
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- akrabalarla kavgalı olmak3
- arif kocabıyık6
- ismet biradere koşarken çelme takmak8
- 20276
- amedspor19
- anaya küfür eden densiz3
- eli dar olanın dili kısa olur3
- düşmüş melekler3
Kafayi kizlarin taytina takmis sahis.
uludağ sözlük'ün en seksi ve en çıtır kızıdır kendisi.
dünya kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik temenni ederim.
aşkı tatlandırmayı bilen yazar. bence iyi ki var.
aşkı tatlandırmayı bilen yazar. bence iyi ki var.
gereksiz bir yazar. hosuma gitmedi.
annesini özleyen yazar. allah kavuştursun.
(#16235907) isim ver isim yazarı. sana da sorsak şimdi müslümanım dersin ama tüm müslümanları zan altında bırakırsın.
islam dini en mükemmel bir dindir yaşamasını bilene artı hiçbir canlının öldürülmesini bırak zarar görmesini bile yasaklar.
islam dini en mükemmel bir dindir yaşamasını bilene artı hiçbir canlının öldürülmesini bırak zarar görmesini bile yasaklar.
(#18548395) vibratörüyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
(#18339913) deneyimlerinden yola çıkarak genelleme ve cinsiyetçilik yapan yazar. o cinsden olmak cinsiyetçiliğe engel değil maalesef.
(bkz: kadınları aşağılayan kadınlar)
(bkz: kadınları aşağılayan kadınlar)
#18335595 hazımsızlık yaşayan humanoid.
yovita iyi geliyormuş siz fenerliler daha iyi bilirsiniz de...
yovita iyi geliyormuş siz fenerliler daha iyi bilirsiniz de...
oldukça olgun yazar. esprileriyle kanıtlıyor olgunluğunu. 6s filan işte bunlar hep olgunluk.
oldukça olgun yazar. esprileriyle kanıtlıyor olgunluğunu. 6s filan işte bunlar hep olgunluk.
nadide sultanla bir yakınlığı var mıdır merak konusudur.
astrolojiye meraklı yazardır büyük ihtimalle.
9.nesil yazar.
(#17735914) sanırsam ismi yağmurdur.
(bkz: #17527139)
saçma bir entry girmiştir.
saçma bir entry girmiştir.
mankensever yazar. hayvanseverliğini biliyorduk ama mankenseverliğini yeni öğrendik.
lacivert in yanındaki sarıdır.
aslen unal aysal "in cilegidir kendileri..beklemedeyiz, resmiyete dökulsede rahatlasak..
sözlükteki kızların duruşunu, giyim tarzını, yazdıklarını örnek alması gereken, nesli tükenen yazar. aynı zamanda çileğim'dir kendileri. net.
sayesinde çaylak olduğum yazardır. teşekkür ediyorum kendilerine.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/339612/+
herkesin atladığı önemli bir detay var. herkes yazara * yükleniyor vuruyor kırbacı, vuruyor kırbacı...kimse demiyorki kardeşim ortada ırzını geçilmiş bir ördek var. bunun hakkında yazayım, bunun hakkında konuşayım, tespit yapayım. bu konuya bir domalt... öhöm eğilmek istedim şahsen;
yazık la kimin ördeğiyse
herkesin atladığı önemli bir detay var. herkes yazara * yükleniyor vuruyor kırbacı, vuruyor kırbacı...kimse demiyorki kardeşim ortada ırzını geçilmiş bir ördek var. bunun hakkında yazayım, bunun hakkında konuşayım, tespit yapayım. bu konuya bir domalt... öhöm eğilmek istedim şahsen;
yazık la kimin ördeğiyse
hayvanseverliği ileri boyutlara taşıya taşıya sevdikleriyle bütünleşmiş, aralarında bir fark kalmamış canlı.
(#16195619) tahminimce sosyal çevre olarak sadece bağdat caddesini bellemiş kendisine ya da o ayarda ülkedeki herhangi bir cadde işte. oralardan gözlem yapıp sözlüğümüzün amele, varoş, cahil yazarlarını hayat tecrübelerinden faydalandırmak için çırpınıyor. hatırlayamadığım bir entarisinde cahil olduklarını iddia ederken, mesnet olarak "avrupa görmemiş" diye tabir ettiği insanların sayısı bu ülkenin 4/3'ne tekabül ediyordu.
(#17301129) tespit hakkında yorum bile yapamıyorum. zaten büyük yanılgıya düştüm. çünkü bir abimizin röportajında "beyin bedava" dediğini duymuştum. meğer yalanmış. kendileri için çoşkun göğen'e haber verdim antalya'dan gelip konuya parmak basıcakmış.
(#17301129) tespit hakkında yorum bile yapamıyorum. zaten büyük yanılgıya düştüm. çünkü bir abimizin röportajında "beyin bedava" dediğini duymuştum. meğer yalanmış. kendileri için çoşkun göğen'e haber verdim antalya'dan gelip konuya parmak basıcakmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar