bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- dinsize inanır mısın17
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- eski seni özlüyor musun6
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- vantilatörü kendine çevirmek6
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir gün öleceğini unutmak10
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- salak yazarlar7
- deri ceketli serseri4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- kültürün bireyi boğması4
- gocu pandela barışı4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- ioçke'nin elleri4
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- pandela6
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- nasuh mahruki2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- geceye bir şarkı bırak23
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- gocu31
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- kuran da neden namaz yok8
tarafımdan dün akşam keşfedilmiş ve ismide yine tarafımdan müthiş bir zekanın ürünü olarak ortaya çıkmış protein bakımından zengin yaz içeceği.
malzemeler:
- 250 mg süt
- kakaolu fındık ezmesi (tercihen nutella) yoksa sarelle de olur hatta sarenellaya kadar yolu var
- anzer balı yoksa bildiğin bal
- yarım çay bardağı limon suyu(sıkma)
- tercihe göre taze sıkılmış meyve suyu
- çok azıcık kaynamış su
hazırlanışı:
küçük bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar nutellarmızı koyup içine daha rahat yumuşaması için bir iki damla kaynamış suyumuzu ilave ediyoruz. ardından yine bir tatlı kaşığı kadar balı da ilave ederek muhallebi kıvamını yakalayıncaya kadar karıştırıyoruz. karıştırmak için çatal kullanılabilir. karıştırma işlemi bittikten sonra üzerine az biraz süt koyup sütün karışımı yemesini sağlayın ki karışım kaba yapışmasın. ardından elde ettiğiniz acayip bişeye benzemeyen şeyi bir shaker yoksa kapaklı bir kavanoza boca edin. üzerine kalan sütü ve azıcık limon suyumuzu da ilave edin. şimdi kapağımızı kapatıp bir süre karıştıralım. karıştırmaktan tatmin olduğunuz zaman koyun dolaba gitsin orda bir sure bekletin. soğuduğu zaman için tercihe göre buz konulabilir ama ben tercih etmiyorum. aslında başlarda ben de koyuyordum ancak buz erimeye başladığında yoğunluğu çikosütümüzden az oldğu için üstte kalıyo ve susaksı bir tat bırakıyor üst kısımda o da lezzetimize ket vuruyor o nedenle buz tavsiye etmiyorum. ben yaptım şuan içiyorum. hatta an itibarı ile bir yudum aldım ki akıllara zarar. tarif tek kişiliktir. miktarları kişi sayısıyla çarparak daha kalabalık gruplar için de hazırlanabilir. saygılarımla
malzemeler:
- 250 mg süt
- kakaolu fındık ezmesi (tercihen nutella) yoksa sarelle de olur hatta sarenellaya kadar yolu var
- anzer balı yoksa bildiğin bal
- yarım çay bardağı limon suyu(sıkma)
- tercihe göre taze sıkılmış meyve suyu
- çok azıcık kaynamış su
hazırlanışı:
küçük bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar nutellarmızı koyup içine daha rahat yumuşaması için bir iki damla kaynamış suyumuzu ilave ediyoruz. ardından yine bir tatlı kaşığı kadar balı da ilave ederek muhallebi kıvamını yakalayıncaya kadar karıştırıyoruz. karıştırmak için çatal kullanılabilir. karıştırma işlemi bittikten sonra üzerine az biraz süt koyup sütün karışımı yemesini sağlayın ki karışım kaba yapışmasın. ardından elde ettiğiniz acayip bişeye benzemeyen şeyi bir shaker yoksa kapaklı bir kavanoza boca edin. üzerine kalan sütü ve azıcık limon suyumuzu da ilave edin. şimdi kapağımızı kapatıp bir süre karıştıralım. karıştırmaktan tatmin olduğunuz zaman koyun dolaba gitsin orda bir sure bekletin. soğuduğu zaman için tercihe göre buz konulabilir ama ben tercih etmiyorum. aslında başlarda ben de koyuyordum ancak buz erimeye başladığında yoğunluğu çikosütümüzden az oldğu için üstte kalıyo ve susaksı bir tat bırakıyor üst kısımda o da lezzetimize ket vuruyor o nedenle buz tavsiye etmiyorum. ben yaptım şuan içiyorum. hatta an itibarı ile bir yudum aldım ki akıllara zarar. tarif tek kişiliktir. miktarları kişi sayısıyla çarparak daha kalabalık gruplar için de hazırlanabilir. saygılarımla
müjdeler olsun!!!
çikosüt hot çıktı. Başka bir değişle tarafımdan geliştirildi. soğuk kış gecelerinde yeni lezzetiniz.
hazırlanışı:çikosüt ice tarifinde önerilen bütün unsurlar çikosüt hot için de geçerlidir.tek fark soğuk süt yerine sıcak süt kullanın.
tariflerimizin hepsi uygulanmış tariflerdir.
An itibarıyla tarafımdan afiyetle test edilmektedir.
......
...
.
testi başarıyla geçmiştir.
çikosüt hot çıktı. Başka bir değişle tarafımdan geliştirildi. soğuk kış gecelerinde yeni lezzetiniz.
hazırlanışı:çikosüt ice tarifinde önerilen bütün unsurlar çikosüt hot için de geçerlidir.tek fark soğuk süt yerine sıcak süt kullanın.
tariflerimizin hepsi uygulanmış tariflerdir.
An itibarıyla tarafımdan afiyetle test edilmektedir.
......
...
.
testi başarıyla geçmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar