bugün

(bkz: the look of love)
martin marka inanılmaz tonda trompetler kullanan inanılmaz bi adam.
(bkz: midnight without you)

entry okurken, playlistimde bu sarkisini az once dinleyip satchboogie 'nin chat baker entrysinde adini gorunce, dumur oldugum, trompetci..birde cok yakisikli adamdir.
abim sayesinde keşfetmiş olduğum trompet ustası jazzcı, sting inde çaldığı bir konserini izlemiştim, gayet lezizdi. hayranı olan bir arkadaşım bilgisayarımda chris botti görüp şaşırmıştı.
https://www.youtube.com/watch?v=m8NN4fpdm40 adresinden de teyit edebileceğiniz gibi genç bir efsanedir.
ayrıca;
(bkz: lucia micarelli)
'' o çaldığında kendimi; dünyanın bir köşesinde duygulu dinleyen biri gibi görüyorum''.
bu sözler şahsıma aittir. evet chris botti çaldığında, hele ki canlı çaldığında dinleyin ve zevkine varın o müziğin.
italya doğumlu caz sanatçısı olan chris botti, bir çok ünlü sanatçı ile çalışmıştır. Albümleri ise o denli güzel, dinlenilir vaziyettedir. eğer trompet çalmak isteseydim, duygu yönünden chet baker, duygu ve anlam yönünde ise chris botti gibi komposizyonlar üretmek isterdim.
when ı fall in love... ve yine chris botti.. Sonsuz bir huzur ve kaybolmuş yıllar arasında, mutlu olabilmenin sırrı.
Bu akşam saat 19:00 itibariyle ccr (cemal Reşit rey) konser salonunda gösteri veren trompet üstadı.

"An evening with Chris botti"
© copyright 2005 - 2026