bugün
- en son aldığınız iltifat6
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı4
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur3
- irmik helvası6
- amfetamin3
- karton toplayan gocu3
- çay koymak mı katmak mı7
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- karımla evlendiğime bin pişmanım5
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- antik mezar kazıp kötü güçleri uyandırmak2
- kadıköy sabiha gökçen havalimanı metrosu2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- usualsuspects'in yazlığında tatil yapmak2
- sagopa ile kolera2
- yürüyüş meksika açmazı kahve2
- misafirliğe gitmek iyi değildir3
- kezo osuruğu3
- amerika iran savaşı3
- yalnızlıktan keyif almak5
- tarımdan paradoksa evrim3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- göbek eritme taktikleri3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- çay katüüm mü daayı3
- hindistanlı kızlar5
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- cehaletln cazibesi11
- ciguli kral4
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- aylık 353 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- bulgar ötv si2
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- gazete arşivi3
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- daveigh chase2
- allah atatürk ten razı olsun4
- nato zirvesi2
cherry'nin jeep görünümünde 4x4 olmayan aracı. 1.6 motor gücüne sahip olanı vardır. 4x4 olmadığı için jeep vergisi vermekten de kurtulursunuz. toyota corolla fiyatına suvvari bir aracınız olmuş olur. biraz dikkat, kavrama noktası biraz yüksekte.
aslında suv araçlarını asfalt yoldan indirmeyenlerin çoğunlukta olduğu göz önünde bulundurulduğunda mantıklı düşünülmüş araç. (bkz: doğan görünümlü şahin)
bu araçla ilgili yazılan yorumların çoğunu okudum ve merak edip araştırayım dedim. yabancı sitelerde incelemelerden birkaçını okudum. Çıkardığım sonuçlar:
Sahip olduğu özelliklere göre fiyatının uygun olduğu söylemişler. Aracın çok belli bir şekilde harika bir araç olmadığını ancak idare eder bir otomobil olduğu, jip kullanmak isteyenler için bir seçenek olabileceğini yazmışlar. Güvenlik konusunu özellikle okudum ve kimse bu aracın hiç de bazılarının inatla 'kutu kola' olarak değerlendirilemeyeceğini gördüm. Güvenlik olarak elbette köklü markaların sunduğu güvenliği veremeyen araç için çok güvenli olmaması normal ve beklenen bir şey olarak değerlendirilmiş ingiliz sitelerinde. Çünkü ford, wolkswagen, scoda gibi firmalar onlarca yıldır bu konuların üzerinde çalışıyor, chery ise daha yeni bir otomotiv markası.
Benim yorumum: bu araç, Türkiye'de hali hazırda satılan araçlar ortalaması kadar güvenlidir.
Alıp kullananlar doğru seçim yapmış ve jip konforunu yaşıyorlar. Güvenlik eksikleri önemli elbette ancak çoğu araç zaten böyle. Kullananlara Hayırlı uğurlu olsun.
Sahip olduğu özelliklere göre fiyatının uygun olduğu söylemişler. Aracın çok belli bir şekilde harika bir araç olmadığını ancak idare eder bir otomobil olduğu, jip kullanmak isteyenler için bir seçenek olabileceğini yazmışlar. Güvenlik konusunu özellikle okudum ve kimse bu aracın hiç de bazılarının inatla 'kutu kola' olarak değerlendirilemeyeceğini gördüm. Güvenlik olarak elbette köklü markaların sunduğu güvenliği veremeyen araç için çok güvenli olmaması normal ve beklenen bir şey olarak değerlendirilmiş ingiliz sitelerinde. Çünkü ford, wolkswagen, scoda gibi firmalar onlarca yıldır bu konuların üzerinde çalışıyor, chery ise daha yeni bir otomotiv markası.
Benim yorumum: bu araç, Türkiye'de hali hazırda satılan araçlar ortalaması kadar güvenlidir.
Alıp kullananlar doğru seçim yapmış ve jip konforunu yaşıyorlar. Güvenlik eksikleri önemli elbette ancak çoğu araç zaten böyle. Kullananlara Hayırlı uğurlu olsun.
ülkemizde pek rağbet görmeyen otomobildir.
2008 yılından beri bindiğimiz ve şuana kadar pek te başımızı ağrıtmayan jeep görünümlü arabadir.
Fiyatina göre cok cazip olmasi, kolay kolay arıza vermemesi, tasarımın hoş olması artı avantajlarındandir.
Burda gelip çin malı diye kötüleyenlere şunu demek istiyorum! 40 bin tl ye sıfır ve yarı jeep hangi arabayı alabilirsiniz bu koşullarda acaba?
Fiyatina göre cok cazip olmasi, kolay kolay arıza vermemesi, tasarımın hoş olması artı avantajlarındandir.
Burda gelip çin malı diye kötüleyenlere şunu demek istiyorum! 40 bin tl ye sıfır ve yarı jeep hangi arabayı alabilirsiniz bu koşullarda acaba?
(img:#2359159)
1,5 yıldır Chery Tiggo 7 Pro kullanıyorum. Genel görüşlerimi belirtecek olursam, araç kendi fiyatlarındaki rakiplerine göre çok premium bir hissiyat sunuyor. Gerek sürüşü, gerek kullanılan malzemeler, gerekse arabanın duruşu vb. açısından oldukça başarılı. Yaklaşık 40.000 km yaptım; yarısı şehir içi, yarısı uzun yol. Bakımları harici bugüne kadar hiç sanayiye götürmeme gerek kalmadı, hiçbir problem yaşamadım. Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla tercih edebilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar