bugün
- sözlüğün en güzel kız yazarı11
- ben aslında kızım4
- o son birayı içmek5
- ctrlx abla12
- antipanik8
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi2
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
- kolye4
- gocu31
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır2
- galatasaray4
- oytunkaran ı özlemek4
- nervio abla6
- kitap okuyan erkek10
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- cilgincapkin7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- bu sözlükte en büyük benim2
- çok osurmak4
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sedat pekmez adam mıdır5
- türkiye13
- kılıçdaroğlu kanadı3
- erkeklerin fetişleri8
- beş büyük kişilik özelliği2
- ismet gurbuz'un 7 erkek gücünde olması3
- saat 9da nervio ile ilgili gerçekleri açıklıyorum2
- sedat pekmez11
- üniversite okumak5
- irem3
- silvermist8
- online listesi yine gelecek mi3
- aylık 331 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- reha muhtar denince akla gelenler6
- hem ayranım döküldü hem de kötü şeyler oldu4
- bok kokusunu sevmek5
- cumhuriyet halk partisi11
- sözlükteki kuşak çatışması7
- birader yazarlar biraderdirler3
- özgür özel6
knight online mage karakterinin lightning 3. skillidir. failsiz yıldırım büyüsüdür.
Oldukça ünlü bir ingiliz bisiklet üreticisi. Son derece tarz sahibi mtb, cross, singlespeed ve şehir bisikletleri üretir. Çok üst seviye ürettiği bir kaç titanyum modeli dışında üretiminin neredeyse tamamı çelik kadrolar üzerinedir ve bu alanda uzmanlaşmıştır.
Eski otomobilleri elektrikli motorlarla donatan ingiltere merkezli firma.
http://www.charge.cars sitesinden de takip edebilirsiniz.
Ya ben sizin vizyonunuza sövsem 6. Nesil yazarlık gider. Sizin yaptığınız arabaya küfretsem bende bu şans varken beni de bulur marka değerimizi zedeliyor bu diye mahkemelerde süründürürsünüz. o yüzden istemeden de olsa kibar konuşacağım.
1960’ların canavar mustanglerini alıp ford lisansı altında konfor güvenlik ve altyapı gibi donanımları günümüz seviyesine getiren bu nacizane firma arabaya ilk görsellerden anladığım kadarıyla tesla altyapısına sahip elektrikli Bir motor, batarya ve alt ekipmanlarla donatmış.
350 kwlık motor tekerleklerde 1200 nm gibi devasa sayılabilecek torka sahip. Aiwd denilen bir sistemle tekerleklere gönderilen bu güç aracın arzu edilirse dört tekerlekten çekişle arzu edilirse de arkadan itişli şekilde kullanılabilmekte.
Yapılan tüm bu uygulamalar aracı 3.99 saniyede 0 dan 96km hıza * Çıkartabiliyor. Menzil olarak da yaklaşık 200 mil olarak sitede belirtiliyor.
Şimdi... tüm bunları göz önüne alarak bu arabayı almaya karar verirsek ingiltere fiyatıyla 300.000 sterlin ödememiz gerekiyor.
Elektrikli bir muscle almaya karar verdiniz, türkiye için vergiler nakliye ıvır zıvır hariç 300.000 sterlinde buldunuz verecek, elimize ne geçiyor ? “Redline” da vızıldayan bir mustang. Egzoz sesi ? Yok. Zincir tahrik 8 silindirin kükremesi ? O da yok. Kırmızı ışıkta vitesi boşa alıp gaz verince arabanın sağa sola sallanması ? O hiç yok. Ne var ? Bir kovan arı sesi. Sebeb ? Dünya kirlenmesin.
8 milyar yaşındaki dünyada denk geldiğimiz dönemin anasına avradına söverek aranızdan ayrılıyorum.
Allah firma gibi belanızı versin. işallah batarsınız.
http://www.charge.cars sitesinden de takip edebilirsiniz.
Ya ben sizin vizyonunuza sövsem 6. Nesil yazarlık gider. Sizin yaptığınız arabaya küfretsem bende bu şans varken beni de bulur marka değerimizi zedeliyor bu diye mahkemelerde süründürürsünüz. o yüzden istemeden de olsa kibar konuşacağım.
1960’ların canavar mustanglerini alıp ford lisansı altında konfor güvenlik ve altyapı gibi donanımları günümüz seviyesine getiren bu nacizane firma arabaya ilk görsellerden anladığım kadarıyla tesla altyapısına sahip elektrikli Bir motor, batarya ve alt ekipmanlarla donatmış.
350 kwlık motor tekerleklerde 1200 nm gibi devasa sayılabilecek torka sahip. Aiwd denilen bir sistemle tekerleklere gönderilen bu güç aracın arzu edilirse dört tekerlekten çekişle arzu edilirse de arkadan itişli şekilde kullanılabilmekte.
Yapılan tüm bu uygulamalar aracı 3.99 saniyede 0 dan 96km hıza * Çıkartabiliyor. Menzil olarak da yaklaşık 200 mil olarak sitede belirtiliyor.
Şimdi... tüm bunları göz önüne alarak bu arabayı almaya karar verirsek ingiltere fiyatıyla 300.000 sterlin ödememiz gerekiyor.
Elektrikli bir muscle almaya karar verdiniz, türkiye için vergiler nakliye ıvır zıvır hariç 300.000 sterlinde buldunuz verecek, elimize ne geçiyor ? “Redline” da vızıldayan bir mustang. Egzoz sesi ? Yok. Zincir tahrik 8 silindirin kükremesi ? O da yok. Kırmızı ışıkta vitesi boşa alıp gaz verince arabanın sağa sola sallanması ? O hiç yok. Ne var ? Bir kovan arı sesi. Sebeb ? Dünya kirlenmesin.
8 milyar yaşındaki dünyada denk geldiğimiz dönemin anasına avradına söverek aranızdan ayrılıyorum.
Allah firma gibi belanızı versin. işallah batarsınız.
güncel Önemli Başlıklar