bugün

hala dinlerken mutlu olduklarım. lise yıllarıma damgalarını vurdular, şarkılarında hayaller kurdum, umutlar besledim geleceğe dair.

özlüyorum.

tüm türkiye'ye müzik böyle yapılır deyip ortadan kayboldular sonra.
anadolu takımları hakkında sıklıkla bilgi veren yazar. tebrik ve takip edilmelidir.
şimdi uzaklarda, hayallerde, rüyalarda, yalnız kendi derdiyle, kendi halinde, derinlerde olan eski bir grubumuzdur.
https://www.youtube.com/watch?v=x89M3cz7EJ4

akşam akşam iyi gelmiştir.

huzur vermiştir.
90 lı yıllarda kurulan ali ve cem adlı iki kardesin kurdugu müzik grubudur.a hala seve seve dinlerim. duymak istiyorum, dön bana, yuh yuh şarkıları favorimdir..
bir grup. tarzlarıydı onları farklı kılan, seslerindeki kadifemsi dokunuş.
daha da gelmedi galiba? tek kelimeyle harikalardı. ünlü, cemali, fatih erdemci... olmadı bi daha.
duymak istiyorum şarkılarıyla insanın yüreğine dokunan grup.
şimdi uzaklardasın ile bir zamanlar çok sevilen ama artık uzaklarda olan insana seslenmiş, iç burkmuş kaliteli gruptu.
bir zamanlar (bkz: duymak istiyorum) adlı şarkıyla meşhur olan, uzun zamandır görünmeyen 2 kişilik orjinal müzik grubu. radyoda bu grubu ilk dinlediğimde fena halde etkilendim duygusal olmadığım halde.
hergun duymak zorunda birakildigimiz abuk sabuk sarkilara ve sarkicilarin zittina, son derece kaliteli muzik yapan duzgun insanlardi. iyi olan hersey gibi onlarda yok oldu.
sanırım yeni bir albüm geliyor.
nedendir bilmem hep backstreet boys u aklıma getirmiştir. doksanların efsanelerinden gurbetçi çocuklardı o vakitler. şimdilerde san fransisco da yardırmaktalar...
Araba sürerken şu an slowtürk te duymak istiyorum çalıyor. düşündüm ki müthiş şarkılar ve müzikal altyapılarıyla şu an nerdeler acaba? Çok özlemişim.
yeni şarkılarını duymak istiyorum ama uzaklardalar.
bol bol duyduğumuz isim.
© copyright 2005 - 2026