bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- and the oscar goes to5
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- affetmenin gücü6
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- akrostişli şiir6
- silver ile evlenecek erkek52
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- en sevdiğiniz sayı3
- ilişki yapmaya üşenmek6
- mauro icardi12
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- de niro vs pacino3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- 30 yaşına girmek4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- hristiyanlık7
- sarapci koala58
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- dün gece ne oldu13
- sözler köşkü6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükteki satranç taşları4
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- euro 20162
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- şikeci amedspor5
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- nazilerin haklı olan yanı2
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sıpsıkıcı olmanız4
entry'ler (317)
yarışmayı Doğukan ya da hilmicem kazansın istiyorum. performans ve kişilik açısından bakarsak bu yarışmayı kesinlikle hilmicem kazanmalı. ama reyting her şey olduğu için kuvvetli ihtimal hakan ve turabi final oynayacaktır. acun işimi bilir..
yalnızlığın getirmiş olduğu abazanlık durumundan kurtulmak için eski sevgiliye olta atmaktır..
** prag
** kiev
** bratislava
** kişinev
** minsk
gittim, gördüm, geldim. (veni, vidi, vici.)
** kiev
** bratislava
** kişinev
** minsk
gittim, gördüm, geldim. (veni, vidi, vici.)
batı mı bizden tırsacak, komik olmayın..
bitter çikolatam benim...................
ayakkabıda kesinlikle tartışmasız 1 numara. bir ayakkabıda aradığın her şey var. bir de tişört tasarımlarını güzel yapsalar da tişörtlerimizi de adidasdan alsak. ama yapamıyorlar tişört tasarımında nike açık ara önde..
bence bmc..
şundan emin alabilirsiniz. o adadaki kişiler, bizim burada günlük hayatta yediklerimizden çok daha fazlasını, çeşidini, sağlıklısını, lüksünü, enerji verenini yiyor.
bu yarışmayı doğukan kazanacak.
bu yarışmayı doğukan kazanacak.
ileride gerçek anlamda kitap yazması yüksek muhtemel uludağ sözlük yazarıdır.
insanoğlu gariptir; kötü sözü kaldırmaz, sikersin aldırmaz...
''ben ruh hastası olmam, ruhlar bana hasta olur.'' diye söylemde bulunan kız tipidir; pardon kız tribidir..
kültürlü olmasa idi zaten evde kalmazdı.. evde kalanlar genelde kültürlü bayanlardır.. çünkü ....... nedenini siz de biliyorsunuz işte.. bana uzun uzun yazdırmayın sabah sabah..
dünya turu..
en kısa sürede arka kapıdan mezun olp gideceklerdir, farkında değillerdir ki, tüm hayatları zehir olmuştur..
gerçekten beni duyuyor musun - leyla navaro..
sanırım nişanlı olduğu dönemdir, diye düşünüyorum..
bomba atom ve ballı süt..
ergen ikilisi..
görsel olarak: ince bel..
zihinsel olarak: zeka..
ikisine birden sahipse;
harika...
zihinsel olarak: zeka..
ikisine birden sahipse;
harika...
Umut, insanın en yardıma ihtiyacı olduğu anda uzanan yardım elidir. insan bazen umut sayesinde hayatına devam eder, bazen de kaybetmeye yüz tuttuğu şeyleri tekrar kazanır. Bir insan umutsuzluğa kapılmaz ise her türlü felaketten kurtulur. Fakat bir insan umudunu yitirmişse, ne yaparsa yapsın düştüğü felaketten kendini kurtaramaz.
Duyguların en zenginidir umut. Umudun varsa eğer hayattan tat alırsın, geniş ufuklara sahip olursun. Umut yoksa karanlıklara saplanır, ahlanıp vahlanmak başka yapabileceğin hiçbir şey yoktur.
Hayatta başarıya sahip olmuş insanların tümü umudunu yitirmeyenlerdir. insanları hastalıkların pençesinden alan, uzaktaki sevgilileri kavuşturan, fakirleri zengin eden duygu hep umuttur. Bunun üstüne onlarca şiir söylenmiş, onlarca şarkı yapılmış, onlarca kitap yazılmıştır. Umut, insanı her zaman aydınlığa iyiye taşıdığından bu duygunuzu asla yitirmeyin dostlar
Duyguların en zenginidir umut. Umudun varsa eğer hayattan tat alırsın, geniş ufuklara sahip olursun. Umut yoksa karanlıklara saplanır, ahlanıp vahlanmak başka yapabileceğin hiçbir şey yoktur.
Hayatta başarıya sahip olmuş insanların tümü umudunu yitirmeyenlerdir. insanları hastalıkların pençesinden alan, uzaktaki sevgilileri kavuşturan, fakirleri zengin eden duygu hep umuttur. Bunun üstüne onlarca şiir söylenmiş, onlarca şarkı yapılmış, onlarca kitap yazılmıştır. Umut, insanı her zaman aydınlığa iyiye taşıdığından bu duygunuzu asla yitirmeyin dostlar