bugün
- sözlükte flörtleşmek17
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması11
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- pandela43
- wednesdayin annesi2
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler2
- aquila bicipite2
- mavi gözlü erkek5
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- türk müsün6
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- madımak2
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- sözlükte dertleşme3
- lanetli çaylak2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- karpuzu kaşıkla yemek2
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- evlenmekten korkmak10
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- dünyanın en kısa fıkrası4
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- alttaki yazara aşık ol11
- uçağa binmek3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- pazartesi diyete başlıyorum3
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- gerdek namazı10
- nermin3
- velvet ile revani yemek6
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- izlenmiş en kusursuz film5
- el alemin köpekliğini yapmak2
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
DLC saçmalığına bulaşmayıp her oyununu ortalama 1 yıl içinde enhanced edition olarak çıkartıp ekstra para almayan ve süper içerikler yayınlayan oyuncu dostu firma.
the Witcher serisi de tabi ki bu firmadan çıkmıştır.
Candır...
the Witcher serisi de tabi ki bu firmadan çıkmıştır.
Candır...
polonyalı gençlerin kurduğu firma. merkezi varşova'dır.
The Witcher 3: Wild Hunt oyunlarını piyasaya sürmüşlerdir.
Şu an piyasadaki en müşteri dostu firma sanırım. The Witcher trilogy'e imza atmışlar, üzerine yepyeni titleları Cyberpunk 2077 yi duyurup sonra hiç bir ses vermemişlerdir.
Her firmanın örnek alması gereken firma kendileri. Ama alırlar mı, hayır.
Her firmanın örnek alması gereken firma kendileri. Ama alırlar mı, hayır.
Witcher 3'e laf eden oyundan anlamaz ergen öşektir.
Dün yaptıkları gövde gösterisinin aslında öyle bizim için çok hayırlı olmadığını anlamamız gereken firma. O kadar IP yatırımcıya show yapmak için açıklanır. Piyasaya da ilginizi bir alalım azıcık hisseler adam olsun mesajı aslında.
Projelerin hepsi direkt içeride geliştirilmiyor bu arada, buna da dikkat etmek lazım. Ciddi bir hacme gelmiş CDPR, yine agresif bir politika ile çalışıyorlar. Finansal olarak yine kendilerini zorlayabilir, umarım süreçleri zamanında yönetip finansal krize girmezler yine. Planlanan oyunlardan biri bile ertelense bence yine kıçı başı dağıtabilirler. Bir Cyberpunk vakası daha yeriz.
Yine içeride geliştirilmemesi önemli, ana stüdyonun vizyonunu en azından biliyorduk, yeni yönetmenler ne yapacak, soru işareti.
Marcin Iwinski nin Chairmanliği bırakması da ayrı bir sürpriz, sanıyorum Cyberpunk olayı sonrası artık bünyesi kaldırmamaya başladı ki çok doğal geliyor bana. Ek olarak bir kaç yeni C-Level alınmış firmaya. Bunlar işlerin selameti açısından ciddi değişimler. Keza arkadaşların oyun sektörü deneyimi var mı, söylenmedi, çok güzel prompterdan okudular sadece. Bu kadar büyümüş bir firmaya bu denli C-Level şart tabii ki, ama gelişmelere bakmak lazım.
Özetle, stüdyonun geleceği aslında baya belirsiz. Zamanla göreceğiz ne yöne doğru gideceklerini, umarım piyasada onları farklı kılan özelliklerin peşinden giderler. Bir EA olalım manyaklıklarına girerlerse, olamazsınız abi. O başka bir business.
Projelerin hepsi direkt içeride geliştirilmiyor bu arada, buna da dikkat etmek lazım. Ciddi bir hacme gelmiş CDPR, yine agresif bir politika ile çalışıyorlar. Finansal olarak yine kendilerini zorlayabilir, umarım süreçleri zamanında yönetip finansal krize girmezler yine. Planlanan oyunlardan biri bile ertelense bence yine kıçı başı dağıtabilirler. Bir Cyberpunk vakası daha yeriz.
Yine içeride geliştirilmemesi önemli, ana stüdyonun vizyonunu en azından biliyorduk, yeni yönetmenler ne yapacak, soru işareti.
Marcin Iwinski nin Chairmanliği bırakması da ayrı bir sürpriz, sanıyorum Cyberpunk olayı sonrası artık bünyesi kaldırmamaya başladı ki çok doğal geliyor bana. Ek olarak bir kaç yeni C-Level alınmış firmaya. Bunlar işlerin selameti açısından ciddi değişimler. Keza arkadaşların oyun sektörü deneyimi var mı, söylenmedi, çok güzel prompterdan okudular sadece. Bu kadar büyümüş bir firmaya bu denli C-Level şart tabii ki, ama gelişmelere bakmak lazım.
Özetle, stüdyonun geleceği aslında baya belirsiz. Zamanla göreceğiz ne yöne doğru gideceklerini, umarım piyasada onları farklı kılan özelliklerin peşinden giderler. Bir EA olalım manyaklıklarına girerlerse, olamazsınız abi. O başka bir business.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar