bugün

sardinya adasının serie a'da mücadele eden futbol takımı. gianfranco zola futbol hayatının son yıllarında bu takımın formasını giymiştir
kagliari diye okunan takım.
nedendir bilmiyorum,ki bunu ben bilmiyorsam bir başkasının bilmesine de ihtimal yok,bana en sempatik gelen futbol kulübü ismidir *
abramovic'leşirsem şayet bigün,ilk satın alacağım takımdır...şehir de ferah hem..uzun uzun yat şöyle denize,güneşe karşı,oh mis...
2004'te serie a'ya dönmeden önce 1964-1976, 1979-1983, 1990-1997 ve 1998-2000 arasında burada oynayan ve 1969-70 sezonunda serie a şampiyonu olan kırmızı-mavi renkli takım. bir ara serie c'ye ve serie c1'e düşmüşlerdir.
seria da son 3 haftada sürprizleri barındıran takımdır. 3 hafta önce inter deplasmanında galibiyeti kaçırıp 1-1 e razı olmuşlar sonra yine lazio deplasmanında 4-1 gibi sükse yapan galibiyetle ayrılıp dün akşamda juventusu yine deplasmanda 3-2 ile geçmişlerdir.
bu yil serie a da oldukca basarili giden italyan futbol takimi. an itibariyla yedinciler.
(bkz: iddaa ocak söndürür)
okunuşu kalyari olan italyan takımı.
1 kez, 1969-1970 sezonunda serie a şampiyonluğu yaşıyan takım. 93-94 sezonunda uefa kupasında da yarı final oynamışlardı.
bu akşam seri-a mücadelesinde kendi sahasında roma yı 4-2 devirmiştir. *
görsel

görsel
görsel
görsel
© copyright 2005 - 2026