bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle49
- türk pornoları14
- sözlük yazarlarının ölüme bakış açısı3
- araba ön camına güneşte ne konulur8
- rahmi koç hakkında soruşturma başlatılması5
- tütüncüde 40 tl'ye satılan 20 lik sigara4
- en son ne yediniz9
- cumartesi günü sözlükte takılmak3
- evde karıyı başka bir erkekle yakalamak3
- zaman doğrusal mıdır döngüsel midir5
- gece sözlükte oluşan elit ortam2
- gocuz aman baba kart on toper ector true bud dy7
- coca cola'yı boykot etmek2
- gocu40
- iki cahil çocuk4
- gammaz olacağıma totomu bafiletirim daha iyi3
- şöyle güzel bir uyku çekmek5
- kadınları itici yapan detaylar12
- sözlüğün en kötü yazarları12
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay3
- mossad'ın pkk planını türkiye'ye kim sızdırdığı10
- arkadaşlar mangal yaktım sikimde değilsiniz2
- vincenzo italiano9
- neden uludağ anlatsana biraz4
- en saçma yiyecek isimleri5
- kalp sağlığını merdiven çıkarak test etmek5
- manyak birader4
- büyük günah işleyen kimsenin durumu8
- kusurlarına rağmen sevmek6
- 50 tl vs true ile bir gün7
- nickli başlık açan yazar2
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak8
- edebiyatın felsefe ve bilimden üstün olması3
- zaman baba6
- gelişin yaşamak kadar güzel bana3
- sevişmek istediğiniz ünlüler5
- sickli başlık açan yazar2
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- vadesini doldurmuş kibir7
- gül suyu2
- sözlüğün kırbacı3
- en sevilen tatlı4
- yasemin sakallıoğlu7
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- küçük memedeki hayat doluluk6
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- 6 haziran 20265
java ikisini de tokat manyağı yapar...
c, programlama dillerinin allahıdır. c++ ise onun peygamberidir. diğerleri de c'nin kulları, c++'ın ümmetidir.
assembly'e hiç girmedim dikkat ederseniz. onun yeri ayrı.
assembly'e hiç girmedim dikkat ederseniz. onun yeri ayrı.
masaüstü programların babası c# tır. amatör olanlar diğer dillerde zaten yazamaz.
C# öğrenilmesi en kolay dil.
Bize ilk C# göstermişlerdi. Bununla başlamasının sebebini daha sonra anlamıştım. Hem kolaydı hem de akılda kalıcıydı. Benim de yeni başlayacaklara tavsiyem c# ile başlamalarından yanadır. Mantığı ögrendikten sonra hevesiniz varsa kimse sizi tutamaz.
Konsolda yazın ilk başta.
Konsolda yazın ilk başta.
C ve c++ native kod üretir. Donanima daha yakindir. Genelde donanima hitap eden projelerde kullanilir. C #, jawa gibi diller c den turetilmislerdir.
Java varken bu çöplerle uğraşmayın.
versus olmaması gereken bir programlama dili karşılaştırması. ikisinin kulvarı farklı bir kere. c ++ dili makine diline daha yakın bir dildir. c# ise insan diline. yani c# ile daha hızlı kod yazarsın, c++ ile her biti kontrol edebilirsin. her ikisi muazzam güzel diller. hoş, birini öğrenince diğerine çok kolay adapte olabiliyorsun o yüzden hangisini öğreneyim diyenlerde hangisini isterse onu öğrensin.
farklı dünyalar olsa da diyeceğim şu ki: javascript, the king.
abjekt oryentıd progreming ise si pılas pılas kesinlikle kazanır bu vörsısı.
yahu arkadaş geçen size programlama dillerini karşılaştırma ile ilgili izahatte bulunmaya kalktık ama yine aynı kafa (bkz: #40504580)
c# isimli programlama dili c++ isimli dilin ultra light versiyonudur. c++, öğrenmesi çok uzun soluklu ve detayı çok fazla olan bir dildir. yapacağınız uygulamaya bağlı olarak bu dilden başka bir seçeneğiniz olmayabilir. C# visual basic kolaylığını sağlayan java ve c kırması bir dildir.
geçen defa yiyecekten örnek vermiştim. anlamayanlar için daha açık bir örnek vereyim. ulan sen otobüs vs traktör diye bir karşılaştırmaya giriyor musun. python, c++, C#, ruby vs bunlar otobüs, forklift, tuğralı doblo, ekskavatör kadar birbirleriyle alakalı ve karşılaştırması saçma araçlardır.
herhalde bazı üç günlük arkadaşlar "lan zaten hepsinde if var, for var, değişken atama var hepsi de aynı işi yapıyor olsa gerek" şeklinde bir kanıya kapılıyor. yukarıdaki araçların da hepsinde gaz pedalı var, direksiyon var ama alakasız araçlar.
kapiş
c# isimli programlama dili c++ isimli dilin ultra light versiyonudur. c++, öğrenmesi çok uzun soluklu ve detayı çok fazla olan bir dildir. yapacağınız uygulamaya bağlı olarak bu dilden başka bir seçeneğiniz olmayabilir. C# visual basic kolaylığını sağlayan java ve c kırması bir dildir.
geçen defa yiyecekten örnek vermiştim. anlamayanlar için daha açık bir örnek vereyim. ulan sen otobüs vs traktör diye bir karşılaştırmaya giriyor musun. python, c++, C#, ruby vs bunlar otobüs, forklift, tuğralı doblo, ekskavatör kadar birbirleriyle alakalı ve karşılaştırması saçma araçlardır.
herhalde bazı üç günlük arkadaşlar "lan zaten hepsinde if var, for var, değişken atama var hepsi de aynı işi yapıyor olsa gerek" şeklinde bir kanıya kapılıyor. yukarıdaki araçların da hepsinde gaz pedalı var, direksiyon var ama alakasız araçlar.
kapiş
C# programlama dilinin Allah'idir. C plus plus ne AMK.
c# kullananlar net tembel ergen kendini programmer sananlardır. c++ programcıları ise işinin ehli bilge insanlardır. arkadaş edineceğiniz zaman eğer o kişi .net kullanıyorsa ondan uzak durunuz biliniz ki kolpa bir insan. .net'cilerin %99'u metin2 oynamışlardır.
C++ ile c# kıyaslar isek yine bilenin de bilmeyenin de konuştuğu şeklin tersine c++ tokatlar. c ve c++ gömülü sistemlerde ve driverlarda daha çok kullanılır. Aradaki en en en büyük fark ise yorumlama olayıdır. Yorumlamalı diller sistemde kendilerini çalıştıracak kaynakları arar. C# bir .net dilidir. Yani yorumlama gerektirir. Peki bu ne demek? C++ ile oturup bir programı yazıp hemen hemen her platform üstünde çalıştırabilirsiniz (arduino dahi c ve c++ ile kodlanabiliyor) fakat c# sadece windows sürüme sahip cihazlarda çalışır. c++ ile bir işletim sistemini sıfırdan yazabilirsiniz ama c# .net dili olduğundan bununla bir işletim sistemi yazamazsınız. C# forms işi yeterince kolaylaştırır fakat c++ ile de aynı programları görsel olarak yazabilirsiniz. O yüzden yorumlamalı ve derlemeli kavramını dahi bilmeyen insanlara göre c# fakat gerçekten programlama ne bilen insanlara göre ise c++ açık ara alır. yazılama da başlayacaksanız ilk olarak c ve c++ öğrenin mantığı kavrayın diğer tüm dillerin sadece dil yapısını ve syntaxını öğrenerek çok rahat şekilde kavrarsınız. bildiğim tüm diller için c ve c++ dillerine teşekkür ediyorum. sayelerinde.
Python diyorum . Herkes bir gun imana gelecek, egilecek pythonun onun de.
güncel Önemli Başlıklar
