bugün
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- 2026 yılında hala sigara içen kişi9
- nervio bugün ne giydi acabası12
- ota boka devşirme diyen hırto27
- tanrı yok13
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- bana kimse eksi oy atamaz9
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- sözlüğün fingirdekleri10
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- true nickli namussuz yazar15
- yurtdışında hintli misin diye sorulması12
- sürekli yeme isteği8
- seçimde kime oy vereceğiz8
- mason greenwood57
- atatürk ün ateist olması8
- canımın waffle çekmesi5
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- uysaljakoben20
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- birini hep düşünüyorsan o da seni düşünüyor mudur3
- fetö nün siyasi ayağı19
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- sözlüğün yılanı8
- velvet'in silver'a benzemesi15
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- geceye bir şarkı bırak23
- bir sarma yapmışım9
- atatürkçü sanatçı azlığı2
- iyi geceler sayın yuzırlar3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- antropomorfizm3
- the merich5
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- etin üzerine tereyağı dökmek7
- sözlüğün 500 cc memelisi6
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması13
büyükşehir belediye diye geldim köy buldum karşımda. yok mu buralarda gezilecek biyer?
ulan soru soruyom cvp vereceğine eksiliyon. tamam eksile yine problem yok ama güzel yerini söyle ki sende keyif al bende alıyım. Ayrıca bu meydanın projesini çizen mimarı recm etmek gerek. Bu nasıl bir projedir ya? Heryerden araç çıkıyo. Yaya yolu diye bi kavram buraya sonradan geldi herhalde.
ulan soru soruyom cvp vereceğine eksiliyon. tamam eksile yine problem yok ama güzel yerini söyle ki sende keyif al bende alıyım. Ayrıca bu meydanın projesini çizen mimarı recm etmek gerek. Bu nasıl bir projedir ya? Heryerden araç çıkıyo. Yaya yolu diye bi kavram buraya sonradan geldi herhalde.
Bir işletme sahibi işletmesine nasıl davranıyorsa, belediye başkanı da Bursa'ya öyle davranıyor. Mesela en küçük ilçeler de bile bulunan otobüs servisleri Bursa'da yok. Niye? Çünkü belediye otobüsleri daha çok iş yapsın. Yine aynı sebeple, tek otogara bağlıyız. Deniz uçağımız, deniz otobüsümüz hatta rent a carımız var.
meydanları ve parklarında rahat gezilemeyen, suriyeli-arap istilasına uğramış zavallı şehrim. kazara kültürpark ya da hüdavendigar parkına giderseniz siz de bunu tecrübe edebilirsiniz.
resmen bir arap ülkesinde turistmişim gibi azınlık psikolojisine giriyorum. ciddi güvenlik sıkıntısı var. her geçen gün daha kalabalık. önü alınamayan göç ve yapılaşma.
beton
beton
beton
resmen bir arap ülkesinde turistmişim gibi azınlık psikolojisine giriyorum. ciddi güvenlik sıkıntısı var. her geçen gün daha kalabalık. önü alınamayan göç ve yapılaşma.
beton
beton
beton
Görüklesinden ayrılmadığım şehir, haberlerde gördüğümüz salak salak olaylarla yeni bir adana, samsun olma yolunda ilerlerken kadınlara vagon falan uygulamalarıyla konyaya da göz kırpmıştır.
(bkz: santral garaj)
Sukayparkın yapılmasıyla Türkiye'nin en iyi kaykay pistine sahip ilimizdir. Darısı istanbul'un başına diyelim
bundan sanırım 10 sene önce kentkart kullanıyorlardı. biz yüce başkent olarak 2 sene önce bu sisteme geçtik. ankara dışında yaşanılır diye düşündüğüm ender şehirlerdendi. şimdiki durumu nedir bilmiyorum.
Bu aralar sıcaklığıyla kavuran şehir.
gönlümün kaldığı şehir. bir gün buraya yerleşcem olm.
kendi halinde takılan bir kültür derneğini tüm bursa bu şekilde anılıyormuşçasına mal etmek gayet ilginçmiş.. tuzhandaki sinema derneği bile daha popülerdir eminim.
rock city olarak anılması ?
asdfklasdlkjfasdjhasdkjf.
olm nasıl bir ergenlikten geçiyorsunuz , sanmıyorum ama büyüyüp iş güç sahibi olacaksınız asdkjf, biraz özen biraz çeki düzen.
metroyu yerin üzerinden geçiren dsp lan. bu araçları ilk getiren dsp. şu ankilerin hatası ise bu araç türünde ısrar etmeleri saçma sapan durak tercihleri ile metroyu görükle ile üniversite arasında kuramamış olmalarıdır.
bu arada ergen kardeşlerim fsm ye gelirseniz biramı ısmarlarım.
asdfklasdlkjfasdjhasdkjf.
olm nasıl bir ergenlikten geçiyorsunuz , sanmıyorum ama büyüyüp iş güç sahibi olacaksınız asdkjf, biraz özen biraz çeki düzen.
metroyu yerin üzerinden geçiren dsp lan. bu araçları ilk getiren dsp. şu ankilerin hatası ise bu araç türünde ısrar etmeleri saçma sapan durak tercihleri ile metroyu görükle ile üniversite arasında kuramamış olmalarıdır.
bu arada ergen kardeşlerim fsm ye gelirseniz biramı ısmarlarım.
son iki senede tatiller, şehir dışı gezmeleri haricinde Setbaşı - yeşil - heykel dolaylarinin dışına cikmadigim sikindirik şehrim. gecen hafta açık hava tiyatrosuna bir etkinliğe gideyim derken Uzun zamandır da asindirmadigim Darmstadt caddesini kullanayim dedim. cadde boyunca türk yok, bildiğin suriye olmuş. tabelalarina kadar arapça. kültür parka girdim, etkinlik yerine de yürüyorum tabi, oha lan yok artik dememe sebep olan da yine ayni şey, herkes suriyeli.
askimiz timsah arenanın başı gibi olsun, hic bitmesin.
sen anladın recebaltepe !
askimiz timsah arenanın başı gibi olsun, hic bitmesin.
sen anladın recebaltepe !
ilginçtir ki...
görsel
görsel
Okumak zorunda olduğum ve bi türlü sevemediğim şehir.
Paralel evrende böyledir.görsel
çok kötü yönetilen ve halkın buna ses çıkarmadığı şehirlerimizden biridir.
aşk şehri. şaka lan şaka o kadar değil ama güzel şehir.
Bana hep kötü günlerimi hatırlatıyorsun. Zamanın seni aratmaması dileğiyle, güle güle Bursa.
ulaşımı çok pahalı belediyesini siktiğim güzel memleketim.
1 ay önce ordaydım. güzel şehir.
trabzon'a minnet borcu olan şehirdir. adamları bir kere şampiyon yaptık,bir kere kümeden kurtardık. bizim yaptığımızı baba evladına yapmaz.
Hiç gitmeyenlerin asalak asalak bok attığı metropol. Oldukça kozmopolittir. Varoşa gidersen yobaz görürsün tabi amk. Git bir nilüfer'e, doburca'ya, hürriyete, ihsaniye'ye vs vs. istanbul'dan daha laik bir şehirdir. En azından insanları.
Yobazların, bonzaicilerin cirit attığı şehir.
Sıkışık, kalabalık, doblocu, nice koç yiğitlerin dar paça tayt benzeri pantolonla gezdiği şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar