bugün
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı18
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim15
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları6
- sözlüğe nude atar mısınız5
- arkadaşlar bana kızdınız mı4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın7
- sözlükten on erkekle beraber olmuş kadına vurulmak3
- atm'ye ateme diyen hanzo10
- sözlüğün namus bekçileri4
- burçlara inanmak6
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak4
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- aykolik moderatör olsun kampanyası6
- sadece arkadaşlarını oylayan yazar5
- seni ne mutlu eder6
- velvet hanıma bulaşanı pis ederim sözlük5
- baş ağrısı3
- velvet34
- yoğurt5
- saraca finch house19
- kızları etkilemek için burçları öğrenmek4
- burçlara inanan erkek5
- eskiden sözlük kızları fotoğraf paylaşırdı4
- sözlükte kavga bile çıkmaması7
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- sözlükten birkaç adamlar beraber olmuş sözlük kızı3
- yazarların birbirine yavşaması4
- kırk yaşına gelip hala sözlük yazarlığı yapmak6
- evde hiç sıkılmadan vakit geçirebilen insanlar5
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar3
- en dandik burçlar3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri6
- tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları3
- sözlükteki şişmanlık güzellemesi6
- evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek4
- günün şiiri23
- boğa burcu erkeği4
- sözlük kızlarının 30 luk teyzeler olması9
- yaşamayı en çok isteyenler2
- öğle yemeği saati4
- heyt bea6
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu8
- siyah saçlı kızlar poşadır2
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı8
- zayıf erkeklerin agresif olması9
- sözlüğün şımarma saati2
- iyilik adına külotlu çorabını gönderen kadın2
http://galeri.uludagsozluk.com/g/bursa-tv/
TMSF tarafından Mayıs 2009'da Olay TV'ye kardeş olarak kurulan bir yerel kanal.
TMSF tarafından Mayıs 2009'da Olay TV'ye kardeş olarak kurulan bir yerel kanal.
yayımladıkları müziklerle anında depresyona girilebilir, saat onbir civarı rakı sofrasına oturtabilir, nadiren tuttu fırlattı kalbimi çıkar, yani varlığı yokluğu bir kanal denebilir, yokken eksikliği hissedilmiyordu.
Kısacası, bir yerel kanal olan line tv değildir
Kısacası, bir yerel kanal olan line tv değildir
sadece karasalda yayın yapan, gecekondu silüetinde kanaldır. kısa filmle ilgili program teaseri döndürüyorlar, merakla olmasa da bekliyoruz.
bursa'nın kanalı olup daha şehir merkezi hariç hiç bir ilçede çekmeyen hatta bursa'da bursa tv mi var denilen kanal, abi madem tv kanalı kurdun atacaksın uyduya yoksa izlenmez işte.
11881 V 27500 frekansından uydu yayınına başlamış kanaldır.
akp'nin Bursa'daki sesidir, öyle ki haber kanallarının bile bağlanmadığı zamanlarda bile akp konuşmalarını canlı yayınlar.
Bursanın yerel kanalıdır.
O zeki elalem çocuğu Benim.evet.
O zeki elalem çocuğu Benim.evet.
nasıl bir yerellik varsa bu kanalda bursa gibi bir metropol'e hafif kalıyor. yahu bursa-kayseri maçı bitti hatta ertuğrul sağlam bile kovuldu birçok kanal son dakika olarak verdi. halen bursa tv'de geçen altyazıda "bursaspor kayserispor maçında ikinci yarı oynanıyor" ibaresi geçiyor ulan aklınız nerede, bari o yazıyı kaldırın. ha bu arada en az a haber ve 24 kanalları kadar da akp yalakası yağcısı bir kanaldır. kraldan çok kralcılık bunlar.
daha önce bu kanal hakkında 2-3 tane daha entry girdiğimi hatırlıyorum. ya bir kanal düşünün ki tam bir iktidar yalakası olsun, tam bir akp köpeği olsun, tam bir cehape düşmanı olsun. adamların işi gücü yok bildikleri tek şey akp propagandası yapıp cehape'yi ve kemal kılıçdaroğlunu yerden yere vurmak.
şimdi a haber, 24, 360, tvnet, ülketv gibi kanallar akp için neyse bursa tv'de odur. bu kanal bildiğim kadarıyla tmsf tarafından kurulmuştu, bildiğiniz akp'nin kanalı yani. sonra koftiden birine satıldı veya gerçekten de satıldı bilemeyeceğim ama dibini eşelesen nasıl pislikler çıkacağını tahmin edebiliyorum. az önce bizim yerel kanalları karıştırırken denk geldim. muhabir almış eline mikrofonu bursa içinde dolaşıp kemal kılıçdaroğlunu ve chp'yi eleştirecek insan arıyor eleştiren eleştiriyor tabi bursa tv logosunu gören ak çomarlar durur mu? konu cehape olunca düşman çok nasılsa * sonra hiç alakası yokken tayyip erdoğan propagandası başlıyor bu kanalda. erdoğan şiir okuyor, gövde gösterisi yapıyor. erdoğan şiiri okurken bir yandan da gizlice erdoğan ve akp propagandası yapılmaya devam ediliyor.
soruyorum şimdi ben, ey bursa tv amacınız ne? tamam akp'nin paralı köpeklerinden birisiniz bu çok belli ama bayram değil seyran değil durup durup rte propagandası yapmak nedir yahu? onu bunu bilmem de birgün gelecek akp'nin saltanatı da son bulacak o zaman kime köpeklik yapacaksınız çok merak içindeyim.
lütfen kanalın adını değiştirin. bursatv yerine akp tv yapın logosu da ampul olsun, daha yakışır.
şimdi a haber, 24, 360, tvnet, ülketv gibi kanallar akp için neyse bursa tv'de odur. bu kanal bildiğim kadarıyla tmsf tarafından kurulmuştu, bildiğiniz akp'nin kanalı yani. sonra koftiden birine satıldı veya gerçekten de satıldı bilemeyeceğim ama dibini eşelesen nasıl pislikler çıkacağını tahmin edebiliyorum. az önce bizim yerel kanalları karıştırırken denk geldim. muhabir almış eline mikrofonu bursa içinde dolaşıp kemal kılıçdaroğlunu ve chp'yi eleştirecek insan arıyor eleştiren eleştiriyor tabi bursa tv logosunu gören ak çomarlar durur mu? konu cehape olunca düşman çok nasılsa * sonra hiç alakası yokken tayyip erdoğan propagandası başlıyor bu kanalda. erdoğan şiir okuyor, gövde gösterisi yapıyor. erdoğan şiiri okurken bir yandan da gizlice erdoğan ve akp propagandası yapılmaya devam ediliyor.
soruyorum şimdi ben, ey bursa tv amacınız ne? tamam akp'nin paralı köpeklerinden birisiniz bu çok belli ama bayram değil seyran değil durup durup rte propagandası yapmak nedir yahu? onu bunu bilmem de birgün gelecek akp'nin saltanatı da son bulacak o zaman kime köpeklik yapacaksınız çok merak içindeyim.
lütfen kanalın adını değiştirin. bursatv yerine akp tv yapın logosu da ampul olsun, daha yakışır.
gelmiş geçmiş en yalaka kanal. akp'nin bursa'daki sesi resmen bu kanal. adamlar durup dururken erdoğan klipleri ve akp videoları yayınlamaya başlıyorlar. ayrıca bursaspor'un kardeş takımı mke ankaragücü'nün tüm iç saha maçlarını da bu kanal canlı yayınlıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar