bugün
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek10
- yasak cinsel ilişkiler12
- italya attı4
- gocu'nun 2 günde unutulması12
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- hala mehdiye deccale inanan insanların olması6
- ölem ölem derdo ölem'in ingilizcesi3
- kadınların bilerek kavga çıkarması5
- abberline ın yeni hesabı12
- inci sözlük11
- finansal yeniden yapılandırma sözleşmesi3
- finansal yeniden yapılandırma çerçeve anlaşması3
- yakın hasmım2
- hepinizi yazdım bir kenara8
- bornova girişindeki ikiz kuleler3
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- deniz göktaş6
- torbalı3
- yasaları çiğneyip içeri tıkanınca ağlayan zevat5
- fatma betül sayan kaya40
- 2026 yılında 2000 model opel vectra almak3
- judas'ın ölmesi6
- gurbuz bin ismetinovic bin mehdiyiç inç vinç boliç3
- true'nun çaylak olması3
- mitsubishi lancer2
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması7
- yilan hikayesindeki kursat7
- s'i l v'e r m'i s t17
- ekşi sözlük7
- 2003 model seymbol alınır mı9
- nihayet bitti çaylaklık4
- allah'ın yeryüzündeki halifesi imam mehdi4
- yağmurlu gece3
- süzer plaza2
- opel astra g2
- ben peygamberim diyenlerin deli olduğu gerçeği2
- gusl abdestinin kokeni tanah tır4
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- queen taverna4
- opel vectra b2
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık5
- romanya53
- nasıl faydalı olunur4
- ismet adının kuranda geçmemesi2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- fiat egea cross2
- mutluluğun yan ürün olması hali2
- bana onu sormayin6
bir gün boyunca sıcaklardan fotosentez yapacak kadar terlemek, ertesi gün dolu yağışına uğramak ve lodos-yağmur ikilemiyle karşılaşmaktır. ama her haliyle güzel bir şehirde yaşamaktır. setbaşı dan kent e fsm den görükle ye çok güzel bir şehirde yaşıyoruz arkadaşlar.
bursada yaşamak ulaşımı kolay saglamaktır.
deplasmanda bile pkklı döven taraftarla omuz omuza yürümektir.
deplasmanda bile pkklı döven taraftarla omuz omuza yürümektir.
Garip bir duygudur. Her türden insanın bulunduğu bursa güzel olmakla beraber bir o kadarda sıkıcıdır.
ibne olmaya yüz tutan durumdur.
edit: eksiliyen bursalı.
edit: eksiliyen bursalı.
kusurdur.
kasabada yaşamaktan farkı olmayan durumdur. tek farkı metronun varlığı.
nüfusunun çokluğu ve üniversitesi olmasına karşın iş kollarının darlığı, eğlence anlayışının kısıtlı olması, yüksek kira bedelleri vs açısından bakınca zordur bursa'da yaşamak.
insan hayatına güzellikler katandır. istanbul kadar büyük değildir merkezi yerler arasında rahatça geçiş yapabilirsiniz ( altıparmak, heykel, fomara vs...) düzenli bir memlekettir aradığınız her şeyi kendi mekanında diğer alternatifleri arasından rahatça seçip alabilirsiniz ( kumaşçılar, beyaz eşyacılar, ikinci elciler, sarraflar vs vs...) anadolu kenditidir ama moderndir çağdaştır istanbul'a yakın olma avantajını kullanır (idoyla hayat ne rahat )kışı kış gibi yazı yaz gibidir mevsimlerin kıçı başı ayrı oynamaz( yaz kış esen lodosu görmezden geliverin bi zahmet) pek çok sanatçı bursa doğumludur bu nedenle ahde vefa örneği gösterip konser vermeye gelirler sosyal hayatınız renkli olur. (şebnem ferah mesela, bir ara bıktırana kadar geldiydi şimdi ne alemde bilemiyorum) sosyallik demişken yazın denize girip kışın dağda kayak yapma imkanı başka nerde var ha nerde deyiverin hele *
bursa candır gerisi heyecandır arkadaşlar !
bursa candır gerisi heyecandır arkadaşlar !
Ak partili olmak için harika bir durumdur.
Oh iyi ki bursalıyım.
Oh iyi ki bursalıyım.
ayricaliktir.
sizi tutan herhangi bisey olmadıgı zaman, her sehir gibi zordur. onemli olan sevdikleriniz yemisim bursayı yoksa.
Berbat kelimesinin anlamıdır.
Hayatımdan bu kadar nefret etmek istemezdim oysa.
Hayatımdan bu kadar nefret etmek istemezdim oysa.
kasaba diyenlerin nerede yaşadığını merak ediyorum. ayrıca nerede o çarşaflı gerici adamlar. esenyurttan, çinçinden gelip de bursa'ya kusur aramaya kalkmasanız hani sanki hepiniz adeta bir cihangir çocuğu nişantaşı bebesi.
bursa her anlamda insanı huzura boğan bir şehirdir. trafiği istanbul kadar sıkışık değildir. havası ankara kadar boğucu değildir. izmirli biri için deniz istersen mudanya var kayak istersen uludağ var. eğlence anlayışı kısıtlı demek için biraz asosyal olmak lazım ziraa evden çıkmazsan zaten bir şey yapamazsın. iş bulma olasılığı dar denmiş gülerler adama türkiye'nin en büyük organize sanayilerinden birine sahiptir bursa. burada iş bulamayana gülerler.
bursa her anlamda insanı huzura boğan bir şehirdir. trafiği istanbul kadar sıkışık değildir. havası ankara kadar boğucu değildir. izmirli biri için deniz istersen mudanya var kayak istersen uludağ var. eğlence anlayışı kısıtlı demek için biraz asosyal olmak lazım ziraa evden çıkmazsan zaten bir şey yapamazsın. iş bulma olasılığı dar denmiş gülerler adama türkiye'nin en büyük organize sanayilerinden birine sahiptir bursa. burada iş bulamayana gülerler.
ayol bursalıyım ezelden allah korusun nazardan mahmutsu diye cümle kurdurabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar