bugün

fiyatları her daim 100 ytl üzerinde seyreden , birçok çeşide sahip , hafif ve hoş kokuları bünyesinde barındıran parfüm markası.
aynı zamanda bir giyim markasıdır.
"tuoch man" ı en güzel erkek kokularından olan parfüm.
ekose deseniyle hatırlanan marka.kabanlarını içi,atkıları,cartları,curtları hep bu desendedir.ayrıca parfümü vardır.hem kadın hem erkek için.bunlar da marka kokar.**
hatunların bayıldığı bir parfüm üreten marka. bakınız mesaj kutum doldu taşıyor. lan oraya kadar mı geldi koku be?
tamam tamam geliyorum kız çekiştirme.
genellikle "sarışın" kokuları olarak bilinen parfümler üreten marka.
uzun mesafeli kum pist koşularında çok etkili yarışlar koşmuş kır renkli ingiliz atı. çamur pistte de etkili yarışlar çıkartmıştı.
thomas burberry tarafından 1856 yılında kurulan, ngiliz kraliyet ailesinin markası olmuş, ingiltere nin 150 senelik moda markasıdır.
kendine has deseni, burberry classic isimli parfümü, ingiliz aristokrasisini ve okyanus iklimini hatırlatan, trençkotlarıyla kendine aşık eden giyim markası.
(bkz: burberry prorsum)
turkiye de turex ve sesby tarafindan uretimleri yaptirilan, korkunc kalitesiz ve bilgisiz teknisyenleri, tekstil muhendisleri esliginde uretimlerini takip ettiren ingiliz markasi.
bir ingiliz ekolü.giyim sektöründe daha çok vintage tarzını benimser.Kalıplaşmış ama asil bir duruşu vardır.En çok kullanılan parfümü için (bkz: burberrys weekend)
(bkz: eren holding)
izmir'de 15 eu'ya urettirdigi pantolonlari nisantasi magzasinda 170 gbp'ye satan markadir ayrica.
kadıköy ve taksim' de çok sağlam taklitlerinin yapıldığını bildiğim marka.
7.50 tl'ye güzel taklitlerini bulabileceğiniz marka.
gözlük tasarımları hoş olan marka.
saat fiyatları birmilyarları bulup geçen, aynı zamanda alınası saatleri olan.

http://www.saatinadresi.c...ry-bu7682-18529-urun.html

- götün yiyosa eklesene sepete.
burberry classic for men olanı en ahlaklı kadını bile yoldan çıkarabilecek çekiciliktedir * .
çanta ve atkıları bu sezon çok modadır.
'bir burberry atkısı ve çantası alan erkeğin kölesi olurum' lafını bana dedirten harika desenlerdir. ne diyoruz o zaman yaşasın burberyy!
her zaman guzel urunler uretirdi. parfumleri, cantalari ve ayakkabilari ile dikkatleri cekerdi ama; sanirim dusunmek gerekecek biraz...
tasarim harikasi!, 2010 kışının modasini olusturacak botlar:

http://www.burberry.fr/fc...s_hero_160909_10000008391
parfümü sıklıkla bvlgari ile karıştırılan markadır.

- abi ben burgleri parfüm istiyorum.
istanbulda açık kahve atkısını görmekten gına getirten marka. gri kırmızısı da bir dahaki kışa kısmetse.

(bkz: bu ne la)
(bkz: ne bu la)
(bkz: la bu ne)
(bkz: ne la bu)
Tam Londra kadınını yansıtan giyim markası. Trençkotları ayrı bi harika ama fiyatları biraz yüksek.
© copyright 2005 - 2026