bugün

türkçemize büyük katkıları olacağını düşündüğüm suser. hoşgelmiş.

(bkz: yapmamacık olmak)

(bkz: emine erdogan/#4501316)

edit: editlemiş.
ilk başta nickini banu diye okuduğum, fakat nickinin isminin ilk 4 harfi olan buny olduğunu anladığım, ekşi sözlük sayesinde tanıştığım, ıyı nıyetlı suser.
kendisi hakkında yazmak istemeyen yazardır.
(bkz: 14 ocak 2009 sabaha kadar sohbet zimbirtisi) nedeniyle tanışılan, anlaşıldıgı kadarıyla sohbeti iyi yazar. hadi bakalım.
ismini söyledikten sonra nickinin "bunny" ile alakası olmadığını anladığım, nesildaş yazar. *
kalp kırmamasıyla ünlü, arkadaş kıymeti bilen, abla sözü dinlediğini düşündüğüm * yazar.
izafiyet teorisi'nden anladığını düşündüğüm yazar.

(bkz: izafiyet teorisi)
(bkz: #5301772) no.'lu entrysine itafen,
(bkz: einstein in hocasını mars ettiği saçmalık) olayını öneriyorum.
hadi bakalım, biralar benden!
biraları kabul eden ve teşekkür eden yazar. bu da benden biralara karşılık hediye olsun:
(bkz: uye lol/#5301893)
neşeli yazar, zirve fotoğrafçısı.

kendisine selam ve saygılarımı gönderiyorum. sen de fotoğrafları gönderirsin artık. *
5 nesil çaylak
*
yeni keşfettiğim* ve yavaş yavaş saovmsine dönüştüğüm yazar.**
sevdiğim ve burda ilk konuştuğum yazar.
klavyesi kuvvetli, daha ilk attığı özel mesajlardan muhabbetinin iyi olduğu anlaşılan yazar. çoğu 5. nesil gibi 6. nesili ezelim takıntısı olmaması da güzel.

an itibariyle tanışmışlığımı anladığım güzel insan.
ş leri söyleyemiyor olsa gerek.

aynı geminin yolcusu. *
gülenlerin resmini otomatik olarak çeken bir fotograf makinası olan yazar.** canciş, tatliş, kankiş olduğundan bahsetmiyorm bile.
biraz daha kazarsak akraba filan çıkacağım yazardır.*
kötü yazar(dı).

(bkz: serendipiti/#5548177)
iyi, kafa adam. endüstiryel elektronik öğrencisi. seviyeli ve bir o kadar da sıcak sohbetlerin insanı.. ara beni. *
birlikte büyük zevkle bir şeyler kaybedip arayabileceğiniz muhabbetine doyum olmuyan yalnız olmadığınızı hissettiren yazardır.

nick altına entrymi yazarken bana yazdığını görüp beni duygulandırandır.

candır. canandır.

esenlik...
fotoğrafa kabiliyetli olduğu söylenen ama nedense beni içeren fotoğrafları bi boka benzemeyen yazar.
yoksa ben mi bi boka benzemiyorum da yazara bok mu atıyorum emin dedğilim.

tanım: isim altına yazdığım yazıda bok kelimesini birden fazla kullanarak isim altını terbiyesizliğe boğduğum yazar.
sözlükten kazandığım en sağlam dostlarda kendisi.
(bkz: dost)

düzenlenecek nice zirvelere buny.
buny; sonunda beraber * sabahlanmış yazar. fotografçı, zippo sahibi ve stajı biten bir işsiz. hepsinden önemlisi dost, kardeş, canciş. nice zirvelere...

esenlik...
(bkz: sahildeki kız)
anlayışlı yazar.