bugün

izmir merkezde en güzel ve en ucuz 1+1 evlerin bulunduğu muhit.
evimin ve vilayetimin bulunduğu dar sokaklara,eski rumeli evlerine sahip,
metrekareye düşen araç sayısı haddinden fazla ulan, nadide izmirin, nadide ilçelerindendir.
izmirin esenyurtu...şirinyer hariç özelikle camlıkule civarı tamamen çöptür.
(bkz: uçan yol)
coton binasının solunda evet, saginda hayır propagandasi yapilan yer. ikisi de son ses.
Erzurum, Yozgat, Kırıkkale ve Çorum'dan izmir'e gelip kendisini beğenmeyen Çomarlarla dolu semtim.

2 mahallesi dışında göçmen nüfusu Da yoktur öyle, bilmeden konuşmamak lazım.

Not: Selanik göçmeni.
Semtimiz.

görsel
Yine güzel, yine çiçek. Bucalı seven kızlar eqlesin.

görsel
görsel
iki ay önce yazlığa gelmeden o migrostan az alış veriş yapmamıştım. Vay be. Duygulandirdin alkolik oldum.
Daha pazartesi gunu kosedeki midyeciden midye aldiydim vay bee.
Forbes'te onlayn olduğumuz semtimiz.

görsel
görsel
izmirin en güzel ilçesidir.izmirin içinden bu ilçeyi alın izmir anlamsız kalır.
Gunun bu saatinde izmir'in gitmek zorunda oldugum yeri.
Bünyesinde üniversite ve birçok fakülteye rağmen gelişememiş, yenilenememiş kendi haline bırakılmış düzensiz, gereksiz trafiği olan kalabalık çirkin ilçe. Buraya ısınamadım bir türlü.
nerede lan öğretmen evleri zirveniz amk. yapsanıza ama gelmem ben sözlük dışında çok popülerim.
Memleket. Yalnız öğretmen evlerinde buluşacak kadar ne bileyim... olm ben şirinyerden öteye gitmiyorum, en fazla belediye, cezaevine kadar. O yüzden Alsancak, Bostanlı yapalım.
kanka gözünü seveyim alsancak kaldı mı cidden... benim bildiğim alsancak bostanlı öğretmen evlerine geliyor... oralar bitti sikip attı çomar ve suri tayfa..
heykelin arka sokaklarında sevgilisiyle el ele yürümemiş insanların burayı sevmesi zordur biraz. huyuna suyuna kızına erkeğine hayran olunası yer.
bolca comar düzülen izmirin sirin ilcesi.
Gökyüzünün götü delinmişcesine yağmur yağdırdığı izmir semti.
bucalı erkek karizması Gibi bir realiteye sahip merkez izmir ilçesi.
Bucalıyız bilader. Semtimiz Şirinyer.
Oturuşuyla ünlü semttir.
içerik bulunamadı.
Sağanak yağmura tedbirsiz yakalanmış semt.

Gülümsüyordu buca...
Delikanlı Ve yiğit erkekleriyle meşhur izmir ilçesi.
(bkz: bucalı erkek karizması)
© copyright 2005 - 2026