bugün
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke16
- yarın mala vuracak olmak3
- bik bik abla vs vurduranlar4
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi24
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- sevişilen en ilginç yer6
- vurduranlar klübü3
- penisden kot pantolunun belli olması2
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- cehennem korkusu12
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı5
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- biraderikos6
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- geliyorum diyen kız5
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru2
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- mesajlara geç cevap veren kız5
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- gündelik hayatta felsefenin gereksizliği2
- cem yılmaz4
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- ölü balık eli7
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- günün iddaa kuponu4
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- ankara3
- cuckold4
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- zara'nın müşteriden giysi askılamasını istemesi2
- penis boyuna göre sıralama yapmak2
- gulmekicinyaratilmis2
- arkadaşlar bitlendim3
- deniz göktaş25
- hardcore ne demek sorunsalı7
- sözlükte flörtleşmek22
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- karışık kızartma6
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- genç yuzırlarla gereksiz sohbet2
- severus snape4
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
erkenden göçmüş sanatçıdır.
sin city ve 8 mile'daki güzel performanslarıyla hatırlayacağımız güzel sesli güzel yüzlü oyuncu. rest in peace.
aramızdan çok erken ayrılan, güzel ve başarılı sanatçı.
her ölüm erken ölümdür ama bu daha bir erken ölüm oldu.
durup dururken şok gibi bir haber. amy winehouse yada lindsay lohan ı beklerken brittany şok ötesi şok...
durup dururken şok gibi bir haber. amy winehouse yada lindsay lohan ı beklerken brittany şok ötesi şok...
ölüm haberini tesadüfen gördügüm ama gördügüm anda da sok oldugum güzel aktrist. bu kadar erken gitmesi gercekten cok üzücü oldu.
şimdi google images sayesinde resimlerine falan bakıyorum da... böyle kimisinde güzel kimisinde hortlak gibi çıkmış falan.. ara ara beğeniyorum.. sonra düşünüyorum da bu insan aslında artık yok!
hepimiz için geçerli bu durum be... bugün çektirdiğiniz fotoğraflara yarın arkanızda kalanlar bakıp bakıp kendilerini bir garip hissetmeyecekler mi?
sadece eğer erkenden ölürseniz daha çok üzülecekler daha çok görecek günleri vardı diye.. hepsi bu... ister ünlü olun ister olmayın, aynı yere gidiyoruz be hey canlar...
ama yine de üzmüştür, üzüldüm... severdim kendisini.
hepimiz için geçerli bu durum be... bugün çektirdiğiniz fotoğraflara yarın arkanızda kalanlar bakıp bakıp kendilerini bir garip hissetmeyecekler mi?
sadece eğer erkenden ölürseniz daha çok üzülecekler daha çok görecek günleri vardı diye.. hepsi bu... ister ünlü olun ister olmayın, aynı yere gidiyoruz be hey canlar...
ama yine de üzmüştür, üzüldüm... severdim kendisini.
alkolden uzaklaşmış bünyenin ölümünden 2 ay sonra ölüm haberine ancak ulaşması ile rakı sofrası kurmasını sağlayacak kadar güzel ve çekici hatundur. hatundu.
zamansız ölümler her zaman üzücüdür. kanal d' de son çektiği filmi izleyince insan bir garip oluyor. 2009 yılında, 32 yaşında daha güzel bir yere gitti britanny. hatıraları akla düşürdü. ilk filmini, uzun süredir görülmeyen bir dostla izlenen 8 mile' yi.
kalpte bir burukluk... bir gece yarısı, kafaya dolanları karalarken bbc' den geçen altyazı ile heath ledger' in ölümünü öğrenmişti bu yürek, cız etmişti. iri gözlü, güzel gülümsemeli sarışın aktrisinkini de aynı şekilde öğrendi.
onlar hep güzel kalacak. you better lose yourself in the music!
kalpte bir burukluk... bir gece yarısı, kafaya dolanları karalarken bbc' den geçen altyazı ile heath ledger' in ölümünü öğrenmişti bu yürek, cız etmişti. iri gözlü, güzel gülümsemeli sarışın aktrisinkini de aynı şekilde öğrendi.
onlar hep güzel kalacak. you better lose yourself in the music!
--spoiler--
2009da hayatını kaybeden Brittany Murphynin ölümüne ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. 32 yaşındaki aktristin ölüm nedeninin zatüre ve kansızlık olduğu açıklanmış ancak Murphynin babası Angelo Bertolotti kızının öldürüldüğünü iddia etmişti. Yeni yapılan inceleme sonucunda ise laboratuvar Murphynin zehirlenmiş olabileceğine dair kanıtlara ulaştı.
Kanıtları babası çıkardı
Fox Newsin haberine göre, Murphynin kanında alüminyum, manganez, baryum bulundu. Bu ağır metallerin fare zehirlerinde rastlandığı ve öldürücü etkisi olduğu biliniyor. Kızının saç ve kan dokusunu açtığı davayla elde eden baba Bertolotti, bir laboratuvarla çalışarak kızının ölümüne ilişkin yeni kanıtları gün yüzüne çıkarmış oldu. Murpynin ölümünden 5 ay sonra eşi Louie Lozana da evinde ölü bulunmuştu.
--spoiler--
öldürülmüş olması kuvvetle muhtemel genç oyuncu. allah dini ile dinlendirsin.
2009da hayatını kaybeden Brittany Murphynin ölümüne ilişkin yeni bilgiler ortaya çıktı. 32 yaşındaki aktristin ölüm nedeninin zatüre ve kansızlık olduğu açıklanmış ancak Murphynin babası Angelo Bertolotti kızının öldürüldüğünü iddia etmişti. Yeni yapılan inceleme sonucunda ise laboratuvar Murphynin zehirlenmiş olabileceğine dair kanıtlara ulaştı.
Kanıtları babası çıkardı
Fox Newsin haberine göre, Murphynin kanında alüminyum, manganez, baryum bulundu. Bu ağır metallerin fare zehirlerinde rastlandığı ve öldürücü etkisi olduğu biliniyor. Kızının saç ve kan dokusunu açtığı davayla elde eden baba Bertolotti, bir laboratuvarla çalışarak kızının ölümüne ilişkin yeni kanıtları gün yüzüne çıkarmış oldu. Murpynin ölümünden 5 ay sonra eşi Louie Lozana da evinde ölü bulunmuştu.
--spoiler--
öldürülmüş olması kuvvetle muhtemel genç oyuncu. allah dini ile dinlendirsin.
Erken yaşta aramızdan ayrılan güzel oyuncu. geçen 8 mile'yi izleyip tekrar duygulandım.
özlediğim iyi oyuncudur.
2013 yılında saç örnekleri üzerinde yapılan test sonucunda fare zehrine rastlanmıştır.
2016 Mart'ta yapılan açıklamalara göre dosya yeniden açılabilirmiş.
2016 Mart'ta yapılan açıklamalara göre dosya yeniden açılabilirmiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar