bugün
- 24 haziran 2026 venezuela depremi7
- akp aslında yok her şey dekor5
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor4
- yazarların imza parfümleri12
- pasportta kürt ve suriyeli etniğini belirtmek3
- akp'ye katılan belediye başkanları9
- lise4
- kıskanmak7
- mutluluğun fark edilmemesi8
- çırılçıplak şekilde ağlayarak ana haber seyretmek3
- sude isimli kızlar2
- bir insanı sevmek11
- erkekler neden az yaşar7
- cristiano ronaldo dos santos aveiro5
- 25 haziran 2026 venezuela depremi5
- devlet gücü6
- çırılçıplak şekilde ağlarken dünya kupası izlemek3
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı13
- üni mezunu kız meslek lisesi mezunu erkek evliliği3
- andriy shevchenko3
- bana karpuzlu soda getir kardeşim diyen erkek3
- chp'nin belediyeleri kaybedecek olması7
- m r e r e c t o5
- haitinin gol atmış olması5
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- sevgilinin beni terk etme demesi3
- 2026 dünya kupası23
- oyuncu koltugu4
- çırılçıplak şekilde uyurken yatağa işemek3
- çocuğu olan arkadaşlarla buluşmak2
- anın görüntüsü17
- 80 yaşına yaklaşmış koltuk sevdalısı siyasiler7
- ibadet4
- dünya kupasında başarısız olmamızın tesellisi2
- kılıçdaroğlu tipi louserlık5
- insan5
- aylık 386 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- atatürk e yahudi diyen oç nin kaynağı3
- çalmak2
- akp seçmeni2
- güney afrika güney kore maçı saat 4 te trt spor da3
- anlamak3
- düşün ki o bunu okuyor16
- my number one3
- lionel messi11
- futbol16
- falıma bakmak isteyen var mı24
- naruto dayi3
- ameliyat olmak8
- dünya8
Ortaokuldayken yazlıkta gittiğim kur'an kursundan bir çocuğun ismiydi. 9. sınıftayken otobüste de görüyordum. 98b'ye biniyordu galiba.
genelde eğlenceli erkeklerin sahip olduğu isim.
Havalı bir erkek ismine benziyor.
karizmatik bir erkek ismi.
2023 yılında değerlenecek isimdir. Türetmeler de yapılabilir. Boraberk, borcan, borgül, borten, borsu falan filan.
eskilerin guzel bir wv modeli.
yeni jenerasyon erkek ismidir.
ortaokul lise seviyesinde malbora olarak alaya alındığı yaygın rivayetlerle sabittir. işte bu nedenle çocuğunun adını bora koymaktan vazgeçen bir ailenin varlığını duymam ortaokul ve liselilerin gayet orjinal çalışan beyinlerine tekrar hayranlığımın artmasına ve bol kahkaha atmama neden oldu. sen neymişsin be bora. malbora ha... ha ha ha...
Yaman bir isim. Evet.
Geleceğimde var olmasını istediğim beyin ismi. Fakat Bora ismindeki beyler eğlenceli, kültürlü olmalarının yanı sıra biraz da sinir bozucu oluyorlar.
Çokk sevdiğim bir isimdir , ne bileyim Bora ,ıııı Bora böyle tuhaf bir çekiciliği olan bir isim .
şişman adam ismi.
Bir ruzgar adı.
bir volkswagen modeli.
nick altına yazacaktım ama hem ifşa olmasını istemediğimden hem de ifşa edemeyeceğim kadar değerli olduğundan vazgeçtim. anlatmak çok zor, hayatımdaki yerinin büyüklüğü kadar zor. ama her zaman yanımda olacağını bildiğim, hadi kalk gökçeadaya gidelim desem tereddüt etmeyeceğine emin olduğum, en güvenilir kötü adam. iyi ki varsın.
çünkü sen varsan ben de varım. sen ne kadar varsan ben o kadar kendimim. beni hem kendime getiren hem yoldan çıkaran, hem ağlatan hem de ağlatırken güldüren adam. hayatımdaki en büyük ısı ve ışık kaynağım. beni önce karanlığa sürükleyen, sonra ölüm hanımefendinin kollarından gelip bizzat alan adam. kendimi tekrar edeceğim fakat, iyi ki varsın.
not: burayı okumayacağını da biliyorum ama bir şekilde ifade etmek istedim. ve bunları sana söylemektense ahaha saçlarımı savurup burnum havada arkamı dönüp giderim.
çünkü sen varsan ben de varım. sen ne kadar varsan ben o kadar kendimim. beni hem kendime getiren hem yoldan çıkaran, hem ağlatan hem de ağlatırken güldüren adam. hayatımdaki en büyük ısı ve ışık kaynağım. beni önce karanlığa sürükleyen, sonra ölüm hanımefendinin kollarından gelip bizzat alan adam. kendimi tekrar edeceğim fakat, iyi ki varsın.
not: burayı okumayacağını da biliyorum ama bir şekilde ifade etmek istedim. ve bunları sana söylemektense ahaha saçlarımı savurup burnum havada arkamı dönüp giderim.
(#11719968)
sigarayı bırakmış alkolü bırakmış yanında yüklemi de bırakmış.
yoksa küçük kuzenin mi yazdı bu entryi doğru söle bak?
sigarayı bırakmış alkolü bırakmış yanında yüklemi de bırakmış.
yoksa küçük kuzenin mi yazdı bu entryi doğru söle bak?
Folkswagının ürettiği nacizane araba modelidir.
1) genellikle yağış getiren çok sert rüzgar
2) bir erkek ismi
3) çizimini ve tasarımını bir türk'ün yaptığı araba modeli.
2) bir erkek ismi
3) çizimini ve tasarımını bir türk'ün yaptığı araba modeli.
sert rüzgar demekmiş.
günümüzde sedan tipi binek araç ihtiyacını karşılayan ve jetta ismiyle satılan wolkswagen modeli 2005 yılına kadar türkiye dahil tüm avrupa'da bu isimle satılmıştır.
özel isimdir. *
güzel isimdir.
eski ev arkadaşım. türkçenin anasını sikerdi bu sözlükte.
naber kerata? hala yazıyo musun?
naber kerata? hala yazıyo musun?
birader ne yaptın sen ya, allasen ne yaptın! kafam açıldı lan. o kadar para vermiştim oysa kafam olsun deyu.
kalbimle beynim arasında görev yapan tüm sinir ve elektrik sistemim kısa devre yaptı. ayıp be birader, bu kadar da olmaz ki.
(bkz: #11719968)
kalbimle beynim arasında görev yapan tüm sinir ve elektrik sistemim kısa devre yaptı. ayıp be birader, bu kadar da olmaz ki.
(bkz: #11719968)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar