bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı49
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası16
- karınızı kucağınızda taşır mısınız10
- karanlıkta bi şey var hissi9
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- eğer şansınız olsaydı kimleri diriltirdiniz7
- platon un mağara alegorisi7
- anın görüntüsü28
- ismail kartal23
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi11
- mutlu musun3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- sözlük sapıkları12
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- dünya iyi midir9
- üstteki yazar hakkında bir tespit bırak5
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı13
- 6668
- silvermist'in mutfağına konuk olmak18
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı10
- yazarların beğendiği kadın tipleri2
- jennifer lawrance8
- sylvia plath2
- kiraz cicegi kolonyasi28
- flört11
- ıssız kampta kakiş yapacak yer arayan narin insan4
- kızılay avm11
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- ismet özel der ki5
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- şeyh saidi mezarından çıkarıp yeniden asmak2
- ağır müslüm gürses sözleri9
- kendini çok önemli sanan yazar14
- uzun adam4
- crocs3
- kalbiniz mesih'in adına tepki veriyor mu4
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- tarihin en kötü roma sını yenemeyen takım3
- tuğba ekinci2
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- siyah şahinde son ses azer bülbül dinlemek2
- dizin2
- kars ağzı2
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- kitap okumak6
(bkz: ebu cehil)
yazılarını biraz okuyunca biraz kürt, biraz gavur, biraz gay, biraz başlık ve entry sıçan yazar kardeşimiz.
(bkz: bi siktir git çay koy)
(bkz: bi siktir git çay koy)
kürtlere işkence ediliyormuş gibi bir izlenim uyandırmaya çalışan bir garip kişi. türkiye' de yaşadığını ve türklerin kürtlerle olan gerginliklerinde kendisi gibi düşünenlerin kat be kat daha fazla payı olduğunu anlaması gereken yazar.
dışarı çıkıp hava alması gereken yazar.
"yaşıtlarınla oyna" diyeceğim ama işin kötüsü, bu adam ergen de değil.
"yaşıtlarınla oyna" diyeceğim ama işin kötüsü, bu adam ergen de değil.
sözlüğü mental masturbasyon olarak kullanan sözlük kullanıcısı. uzun zamandır yazdıklarının tamamını okumuyorum, sıkıyor bayıyor. kürtçü olduğu aşikar, özgür halkların kardeşliği adına demokrasi çatısı altında eline sazı alıp dıngırdatan şahsiyet. zırt pırt çaylak olsa da yazdıklarından geri kalmıyor. şahsen pkk sempatizanı yazarlar listesinde liste başı olduğu düşünülen eleman.
(#8564083) entrysinde, en sevdiği içeceğin sperm olduğunu söylemiş bulunan yazar. (bkz: oha) (bkz: hassiktir diyoruz hassiktir)
(#8564083)
adam ibne falan değilmiş. ilgili başlığa bir bakın bakalım ne yazıyor? sözlük yazarlarının en sevdiği içecekleri
yan bu başlıkta ne demek istiyor? yazarların sahip olduğu içilebilir şeyler arasında en sevdiklerini soran bir anket. adamın içilebilir sıvısı bu işte. başlığı açana ayarı vermiş ama başlığı g.tünden okuyanlar anlayamamıştır. helal doktor, böyle devam.
adam ibne falan değilmiş. ilgili başlığa bir bakın bakalım ne yazıyor? sözlük yazarlarının en sevdiği içecekleri
yan bu başlıkta ne demek istiyor? yazarların sahip olduğu içilebilir şeyler arasında en sevdiklerini soran bir anket. adamın içilebilir sıvısı bu işte. başlığı açana ayarı vermiş ama başlığı g.tünden okuyanlar anlayamamıştır. helal doktor, böyle devam.
çıktığı yerden dolayı pek itibarı olmayan sperme hakkını vermiş yazardır. teşekkürler bluevelve. sperm sperm olalı böyle dostluk görmedi.
not : bir ölçü absolut, bir ölçü erik suyu ile muhteşem oluyor.
not : bir ölçü absolut, bir ölçü erik suyu ile muhteşem oluyor.
(#8564083)sözlük yazarlarını yakından tanıdığını düşündüğüm yazar.
ilginç, garip, paranormal, dehşet, sakin, akıllı, gören yazar.(tanrı gibi yaptım adamcağızı-eksiği neyse)
ilginç, garip, paranormal, dehşet, sakin, akıllı, gören yazar.(tanrı gibi yaptım adamcağızı-eksiği neyse)
her fırsatta Allah'ın yokluğunu ispatlamaya çalışarak gündemde kalma çabası içerisinde olan aynı zamanda uzun entryleri tek bir cümle halinde yazmanın bi marifet olduğunu sanan doğan görünümlü şahin.
uzun zamandır uğramadığım sözlükte nickaltına hala entryler girildiğine göre hala burada olan acayip kişilik.
2 senedir uludağ sözlük yazarıyım. bu adam gibi yazan 2 3 adam biliyorum. görüşleri, inancı vs alakadar etmiyor.
(bkz: adam okutuyor)
(bkz: adam okutuyor)
sanırım serum alırken yazan yazar. geçenler de hasta olduğunu duymuştum. çok geçmiş olsun demek istedim ama serum eğer böyle yazdırıyorsa çıkarmamasını tavsiye ediyorum.
sanırım serum alırken yazan yazar. geçenler de hasta olduğunu duymuştum. çok geçmiş olsun demek istedim ama serum eğer böyle yazdırıyorsa çıkarmamasını tavsiye ediyorum.
ALLAH diyen herkese dinci yobaz diyen ve bu söylemiyle çağdaşlığını taçlandıran 2010 model hoşgörüsüz yaratık.
sanal hayatta sürdürdüğü mental mastürbasyonu acaba reel hayatında da yapıyor mudur diye sormak istediğim yazar. gerçek hayatında meydana gelen ezilmişliği! sözlükte sanal mastürbasyonla kapatan sözlük şeysi.
gerçek hayatta adalet nedir öğrenememiş, buna karşın sözlükte sanal adaletini uygulamak için ispiyonculuğa başlayanların sevmediği kaliteli yazar.
"aydınlık" ve "karanlık" ile "çağdaşlık" ve "yobazlık" kavramlarını oldukça sığ kullanan yazar. bay klişe de denilebilir.
sözlükte bu adam gaydir bundan uzak dur diye duyumlar aldığım yazar kişisi.
Uludağ sözlük'ün en iyi üç beş yazarından biridir. allahsızdır, kitapsızdır belki ama iyidir. bu gerçei değiştirmez...
he bu arada;
en çok eksiyi verene Bluevelve ile bir yemek sözü veriyorum her şeyi ben ayarlayacam cicişler...
he bu arada;
en çok eksiyi verene Bluevelve ile bir yemek sözü veriyorum her şeyi ben ayarlayacam cicişler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar