bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın6
- güvenilir erkek3
- ısparta6
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması4
- pişmanlık duygusu yaşanılan anlar2
- sosyal medya2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması3
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- istanbul'dan tersine göçün başlaması2
- balıkesir denince akla ilk gelenler9
- sedat pekmez7
- yalnız yaşamak isteyenlere tavsiyeler2
- en son aldığınız iltifat7
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- teen slasher film klişeleri5
- çay koymak mı katmak mı8
- gogol bordello2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- kemal kılıçdaroğlu15
- irmik helvası6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- peugeot 4052
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- sersem herif2
- havalı2
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- mony tontana4
- evcil robot için isim önerileri2
- i know what you did last summer3
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- egay sucukcu9
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- en köylü özelliğiniz3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- 35d2
- cehaletln cazibesi11
- erkeklerin 35 yaşından sonra dedeye dönüşmesi2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- milli maç izlemekten keyif almamak2
- gençler isyan ediyor2
- imama geçen yaz ne yaptığını biliyorum demek3
- sedat pekmez bey birader2
- via port2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
bir avatarı varki sormayın efendim. kırmızı gül falan açıyor böyle. deli yürek gibi lan.
ülkemizin güney anadolu ve doğu anadolu bölümünü kuzey kurdistan diye tanımlayan yazar müsvestesi. (bkz: #6108719)
vasıfsız internet kullanıcısı. tam bir yarım yamalak.
-701 (sütçü) karmasıyla, yeni bir karma ismini daha gün yüzüne çıkarmış muhterem. saygıyla eğiliyoruz karşısında...
sözlükte kendisini en çok merak ettiğim yazar. vatan haini değildir. ironi yapmıştır. biz bluevelve haricinde başka insanlar bile kürt bölgesi yerine yanlışlıkla kürdistan diyebiliyoruz ki bu kuzey ırakta barınan pkk'nın var olduğu bölge olarak anılmış oluyor.
umarım sözlüğe tekrar geri döner.
umarım sözlüğe tekrar geri döner.
hakkında binküsür tane entry girilmiş. benim hakkımda yazılana bakıyorum, beş. demek bunu herkes tanıyor. ben tanımıyorum etmiyorum. ne yazdı diye de şimdi üşeniyorum, detay ara felan uzun iş. ama her ne yapmışsa iyi yapmış, bin küsür tane entry boru değil. bin iki yüz hacı, iyi rakam, valla, hele beşin yanında devasa sayı abicim, bin iki yüz, yuh, ben beş taneyi okuyunca on saniye geçiyor, eleman ne yaptıysa kendisi altına yazılanları bile okuyamaz etmiş. iyi dalga, tebrik ederim.
Nokta kullanmayan yorumcu. * Kullanırsa bir taneyi geçmiyor.
ard arda gelen;
-bacakları titreyerek orgazm olan kız/#5008703
-18 lik bebeği bir nefeste hup diye içine çekmek/#5755916
-sevişme sahnesiyle başlayan film/#6094781
-tüm uludağ sözlük yazarlarının grup seks yapması/#4371700
-dinsel baskıdan dolayı evlilik öncesi sevişememek/#6100292
-hürrem sultan ın memeleri/#5300665
-sözlüğe bikinili kızlar da gelsin kampanyası/#5913215
entryleri üzerine, 31 çekerek rahatlamasini tavsiye ettiğim yazardır. az biraz sakinleş bre şopar...
-bacakları titreyerek orgazm olan kız/#5008703
-18 lik bebeği bir nefeste hup diye içine çekmek/#5755916
-sevişme sahnesiyle başlayan film/#6094781
-tüm uludağ sözlük yazarlarının grup seks yapması/#4371700
-dinsel baskıdan dolayı evlilik öncesi sevişememek/#6100292
-hürrem sultan ın memeleri/#5300665
-sözlüğe bikinili kızlar da gelsin kampanyası/#5913215
entryleri üzerine, 31 çekerek rahatlamasini tavsiye ettiğim yazardır. az biraz sakinleş bre şopar...
hiçbir zaman benden iyi olamayacak yazardır . Allahın troll'ü .
kendisine büyük haksızlık yapılıyor şu an. her ne yapmışsa yapmış, çaylak edilmiş, tamam ama burda özel bi durum söz konusu. kendisi çaylak olması dolayısıyla yeni gelen selebritilerle rekabete 1-0 geriden başladı. gören de sanacak ki geldiler sindirdiler.
author ile müsabakalarını şiddetle ve hasretle beklediğimiz yazar.
sözlüğe kesinlikle author geldi diye küstüğünü düşündüğüm yazar.
zaten ekşide de kendisi pek umursanmıyordu. şimdi burada da ilgi author'a dönünce çok üzülmüştür eminim.*
- selam ben buluvelv... artık pm'lere cevap veriyorum!
+ bi bekler misin arkadaşım author'un son yazısını okuyorum...
- ühü ühü...*
zaten ekşide de kendisi pek umursanmıyordu. şimdi burada da ilgi author'a dönünce çok üzülmüştür eminim.*
- selam ben buluvelv... artık pm'lere cevap veriyorum!
+ bi bekler misin arkadaşım author'un son yazısını okuyorum...
- ühü ühü...*
kendini özleten, yokluğu hissedilen yazar.
şimdilerde nokta yerine küfür eden genç nesle nazaran noktalarını unutup cümle kuran ve yazdıklarıyla küfür etkisi yaratan yazardır..
yazamaya yazamaya yazmayı öğrenenlerden. severim sayarım yani içime sokasım gelir o derece...
değerleri küçümseyerek büyüdüğüne inanan yazar. güneşi balçıkla sıvarsa kendisine büyük ihaleler vermek niyetindeyim.
bu adamın yazılarını sevmiyorum, hatta kendisiyle sözlük ortamı dahil hiç bir ortamda yazışmışlığım bile yok, bu yazıdan sonra "slm, asl, sçs, öpt,aeo" diye bir mesaj atmayı da düşünüyorum.
isviçleri bilimadamlarıyla araştırdık, %89,235 tam onda beşlik bir oranla yazdığı şeylere de katılmıyorum hatta. isviçleri bilim adamları isviçrece konuşurken, ben de anlamamıştım da, kağıda "%89..." diye birşeyler yazdılar ordan çaktım davayı da. neyse konu o değil.
baktım adamın nick altına, dayı giydiren giydirene. hayır tamam bazı yazılarına köpürebilirsiniz anlıyorum da.
-yedek kulübesinde bile gördüm. anlamadığım nokta laptopu olmayanlar napıcak?
+tugay bir dur allasen ya, girme yazıya.
işin kötü yanı, bu başlık altına yazanların %75,543 lük kısmı bu adam kadar iyi yazamıyor. ben dahil. isviçreli bilim adamları bana böyle söyleyince size bacağım girsin demiştim ama haklılar galiba.
demeye çalıştığımın özü şu ki, giydirmek kolay da... bu adam kadar iyi çıkartabilseniz de keşke aynı zamanda... haha şaka lan şaka, dur çıkarma mıkarma yok. bluevelve nin başlığına yazıyoruz, bafiye gitmeyelim.
ne kadar trol (troll de olabilir hiç o konuya girmeyelim) deseniz de, kötü yazıyor öyle böyle deseniz de, adamın üslubu zaman zaman güzel, yer yer sağanak yağışlı. keşke sözlüğün yarısı düşüncelerini bu kadar başarılı bir şekilde aktarabilse.
dur tanım da yapayım, 2. nesil yazar. he ya böyle tanım yapmak da şahane. sırf birşeyler girmek için böyle tanım yapanlar var be baboli. bir de yaldızlı yıldızlı bakınızla hoşgeldin diyorlar. hacı özel mesajla hoşgedin, yerim yalarım diye mesaj atsanız daha hoş olur benden söylemesi. şahsen bana hoşgeldiniz yalarım diye mesaj atsanız mutlu olurum geleli biraz zaman geçmiş olsa bile.
hadi bluevelve, sçs, aeo, öpt
dıdıt: vallaha attım lan mesajı, birşey yapmaz dimi olm? başlığımın altından bana yardırmaca giydirmece yapmasın sonra bak. *
isviçleri bilimadamlarıyla araştırdık, %89,235 tam onda beşlik bir oranla yazdığı şeylere de katılmıyorum hatta. isviçleri bilim adamları isviçrece konuşurken, ben de anlamamıştım da, kağıda "%89..." diye birşeyler yazdılar ordan çaktım davayı da. neyse konu o değil.
baktım adamın nick altına, dayı giydiren giydirene. hayır tamam bazı yazılarına köpürebilirsiniz anlıyorum da.
-yedek kulübesinde bile gördüm. anlamadığım nokta laptopu olmayanlar napıcak?
+tugay bir dur allasen ya, girme yazıya.
işin kötü yanı, bu başlık altına yazanların %75,543 lük kısmı bu adam kadar iyi yazamıyor. ben dahil. isviçreli bilim adamları bana böyle söyleyince size bacağım girsin demiştim ama haklılar galiba.
demeye çalıştığımın özü şu ki, giydirmek kolay da... bu adam kadar iyi çıkartabilseniz de keşke aynı zamanda... haha şaka lan şaka, dur çıkarma mıkarma yok. bluevelve nin başlığına yazıyoruz, bafiye gitmeyelim.
ne kadar trol (troll de olabilir hiç o konuya girmeyelim) deseniz de, kötü yazıyor öyle böyle deseniz de, adamın üslubu zaman zaman güzel, yer yer sağanak yağışlı. keşke sözlüğün yarısı düşüncelerini bu kadar başarılı bir şekilde aktarabilse.
dur tanım da yapayım, 2. nesil yazar. he ya böyle tanım yapmak da şahane. sırf birşeyler girmek için böyle tanım yapanlar var be baboli. bir de yaldızlı yıldızlı bakınızla hoşgeldin diyorlar. hacı özel mesajla hoşgedin, yerim yalarım diye mesaj atsanız daha hoş olur benden söylemesi. şahsen bana hoşgeldiniz yalarım diye mesaj atsanız mutlu olurum geleli biraz zaman geçmiş olsa bile.
hadi bluevelve, sçs, aeo, öpt
dıdıt: vallaha attım lan mesajı, birşey yapmaz dimi olm? başlığımın altından bana yardırmaca giydirmece yapmasın sonra bak. *
Yorumlarını takip ettiğim yazarlardan.
o bir efsane.
edit: ceketin düğmesi açık kalmış, iliklendi.
edit: ceketin düğmesi açık kalmış, iliklendi.
(bkz: #6362976) tuhaf yazar. kızılmaz, sevilmez beslenmez..
hoş gelmiş.(!)
hoş gelmiş.(!)
dünyanın en hızlı yayılan, toplamda da ikinci büyük dini olan, son din olan islam ve mensuplarına saldırarak kendi bilinçaltında yarattığı canavarlarla kendince savaşan yazardır. ancak islam dini öncelikle türkiye ve türkiye de olan bitenlerle alakalı değildir, yine türkiye de olup biten alevilerin yakılmasıymış, yok ağzının açtırılmaması gerektiği başka konularmış, herhangi bir olayla ilişkilendirilip her olayın olumsuz sonuçları bu masum varlığa mal edilemez.
ancak can sıkan nokta şu ki bunu yapan bizden birisi, muhtemelen bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı. laiklik, alevilik ve islam üçgeni arasında sıkışıp kalmış ve gereksiz labirentten belli kurumlara asbotaj ve saldırıyla çıkabileceği yanılgısına düşmüş binlerce kişiden birisidir.
kendisini özellikle takip etmiyorum, ama kendisi gibi düşünen insanların varlığı ve miktarı düşünülünce insan korkmuyor değil.
edit:adam trollmüş boşa yazdık.
ancak can sıkan nokta şu ki bunu yapan bizden birisi, muhtemelen bir türkiye cumhuriyeti vatandaşı. laiklik, alevilik ve islam üçgeni arasında sıkışıp kalmış ve gereksiz labirentten belli kurumlara asbotaj ve saldırıyla çıkabileceği yanılgısına düşmüş binlerce kişiden birisidir.
kendisini özellikle takip etmiyorum, ama kendisi gibi düşünen insanların varlığı ve miktarı düşünülünce insan korkmuyor değil.
edit:adam trollmüş boşa yazdık.
bugün nerden saldıracak diye beklerken , hiç beklemediğimiz yerden geldi atak. osmanlı padişahlarından yardırmaya başladı. bari güzel bir neden bulsaydın be ; yok küpe , yok burun. bunlar yeterli değil , senin kapasiten var sen daha iyi bir trol olabilirsin ama çalışmıyorsun. aslında derslerinede günü gününe çalışıyosun ama neyse. daha düzenli ve sistemli çalış tamam mı? hadi senden beklentim yüksek.
kibar kişiliği tespitlerini unutturmasa da farklı bir vurgudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar