bugün

bluevelve

bu adamın yazılarını sevmiyorum, hatta kendisiyle sözlük ortamı dahil hiç bir ortamda yazışmışlığım bile yok, bu yazıdan sonra "slm, asl, sçs, öpt,aeo" diye bir mesaj atmayı da düşünüyorum.

isviçleri bilimadamlarıyla araştırdık, %89,235 tam onda beşlik bir oranla yazdığı şeylere de katılmıyorum hatta. isviçleri bilim adamları isviçrece konuşurken, ben de anlamamıştım da, kağıda "%89..." diye birşeyler yazdılar ordan çaktım davayı da. neyse konu o değil.

baktım adamın nick altına, dayı giydiren giydirene. hayır tamam bazı yazılarına köpürebilirsiniz anlıyorum da.
-yedek kulübesinde bile gördüm. anlamadığım nokta laptopu olmayanlar napıcak?
+tugay bir dur allasen ya, girme yazıya.
işin kötü yanı, bu başlık altına yazanların %75,543 lük kısmı bu adam kadar iyi yazamıyor. ben dahil. isviçreli bilim adamları bana böyle söyleyince size bacağım girsin demiştim ama haklılar galiba.

demeye çalıştığımın özü şu ki, giydirmek kolay da... bu adam kadar iyi çıkartabilseniz de keşke aynı zamanda... haha şaka lan şaka, dur çıkarma mıkarma yok. bluevelve nin başlığına yazıyoruz, bafiye gitmeyelim.

ne kadar trol (troll de olabilir hiç o konuya girmeyelim) deseniz de, kötü yazıyor öyle böyle deseniz de, adamın üslubu zaman zaman güzel, yer yer sağanak yağışlı. keşke sözlüğün yarısı düşüncelerini bu kadar başarılı bir şekilde aktarabilse.

dur tanım da yapayım, 2. nesil yazar. he ya böyle tanım yapmak da şahane. sırf birşeyler girmek için böyle tanım yapanlar var be baboli. bir de yaldızlı yıldızlı bakınızla hoşgeldin diyorlar. hacı özel mesajla hoşgedin, yerim yalarım diye mesaj atsanız daha hoş olur benden söylemesi. şahsen bana hoşgeldiniz yalarım diye mesaj atsanız mutlu olurum geleli biraz zaman geçmiş olsa bile.

hadi bluevelve, sçs, aeo, öpt

dıdıt: vallaha attım lan mesajı, birşey yapmaz dimi olm? başlığımın altından bana yardırmaca giydirmece yapmasın sonra bak. *
© copyright 2005 - 2026