bugün
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- psikopatlar neden klasik müzik sever6
- ellerim bos gonlum hos24
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası19
- silver ile evlenecek erkek37
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- seri kalça koklayıcısı4
- cemaatçi subaylar3
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- çekirdek kola3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı4
- maltepe sahilde adamın götünü tıraş eden kadın3
- ağlayarak 31 çekmek3
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- kebap yiyen kız6
- karınıza sahip çıkar mısınız3
- seri artılayan melek4
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi3
- ortama girince herkesin susması11
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- simko310
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- coca cola light2
- sözlük yazarlarının kombinleri11
- modi'nin putin'e ukrayna savaşını bitirme çağrısı3
- sözlük kızlarının ojeleri7
- el chadaille bitshiabu6
- sozlukteki eksiciler5
- yazarların en sevdiği küfürler7
- camide halay çekmek3
- tuzlu kahve dizisi4
- canım yanıyo sözlük2
- sağlığı bozmasa her gün yenilecek şeyler2
- motordan düşmek4
- joao neves'in kullandığı araba2
- hostingdunyam3
- hiç vasat filmi olmayan aktör veya aktris4
- hangi sözlük yazarını muayene etmezsiniz5
- evli adamın sözlükte ne işi var6
- uludağ sözlük radyo2
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- henoteizm2
- parayla saadet olması18
- john travolta dansı2
- hristiyanlıkta cinlerin var olmadığı gerçeği5
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- robot moderatör2
- haluk levent in değerinin bilinmemesi2
Bir kuaförde kullanıldığını gördüğüm ve kullanan arkadaşlar var mı merak ettiğim bir şampuan. https://www.farmasanal.co...Cimri-fiyat-karsilastirma Ürün bu. 1 litrelik var sadece piyasada. Fiyatı da uygun. Dökülmeye karşı nasıldır alınır mı yazar arkadaşlardan mesaj bekliyorum.
uzun zamandır saç dökülmesine karşı ve saçları güçlendiren, hacim veren bir şampuan arıyorum. içeriğinde zararlı kimyasallar olup olmadığını araştırıyorum. https://www.farmasanal.co...cimri-fiyat-karsilastirma bugün kuaförde bu şampuanı gördüm. merak ettim araştırdım ama eski bir marka sanırım. sözlükte kullanan, bilgisi olan arkadaşlar var mıdır merak ediyorum.
saç dökülmesini bilmem de saçları dolgunlaştıran şampuan, ha bir yanında verdikleri sprey gibi nane çok kötü kokuyor kullanamıyorum. memnunum zararını görmedim. ama saçlarım banyodan çıktıktan sonra reklamlardaki gibi oluyor onu diyebilirim. bir gün sonra geçiyor tabi.
en son aldığım şampuan olan clear'ın for men -hani şu ronaldo'lu olanı- kepek sorunumu giderdi ama sanki saçlarda dökülme yaptı bildiğin seyreldi saçlar. tabi bu şampuandan mıdır bilmem ama bu tür -biomen, bioxin, bioblas vb.- şampuanlara beni itmeye başladı.ama hangisi daha iyidir tam kestiremedim.
Yeni reklamında thaf bir konuşma tarzınsa sahip kızıl saçlı bir kadının olduğu reklam
Çekmese de olur firması.
Çekmese de olur firması.
Reklamı hazırlayan M.A.R.K.A. reklam ajansı imiş. Hitler'in yahudileri sabun yapması ile şampuan reklamı arasında bir ilişki kurmadığını söylemiş.
(bkz: Hulusi Derici)
(bkz: Hulusi Derici)
bu kafayla fazla ömrü olmayacak marka.
hani lisedeyken sen erkek misin yaa ahahah diye dalga geçen kızlara, çok merak ettiysen göstereyim muhabbeti olur ya. he işte öyle bir şey.
hani lisedeyken sen erkek misin yaa ahahah diye dalga geçen kızlara, çok merak ettiysen göstereyim muhabbeti olur ya. he işte öyle bir şey.
Hitler'i hangi mantıkla reklam malzemesi yaptıklarını anlayamadığım piyasanın en salak markası. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama bu kadar da kötüsü olmaz. Ben bu şirketin patronunun yerinde olsam ya reklam verdiğim şirketi değiştiririm ya da pazarlama bölümünü olduğu gibi tasfiye ederim. Büyük bir ihtimalle de ikisini de birden yaparım. Yetkilileri varsa bildireyim: Alacağım varsa almam artık...
reklamın iyisi kötüsü olmaz kuralının tezahürü bir reklam yapmıştır. yazarlar ve sosyal medya bedava reklamını yapmaktadır. özellikle aydın doğan medyası enteresan. bir yandan kanallarında reklamı yayınlarken, diğer yandan hürriyet web sayfasında konuya büyük tepki veriyormuş havalarındalar. manşetleri de "böyle reklam olur mu" şeklinde. gerçekten böyle sinsi reklam olmaz.
Reklaminda hitleri gosterme rezaletini göstermiş marka.
erkeksen biomen kullanırsın sloganıyla dikkat çeken şampuan markası.
edit: bu adamlar reklam yapmayı bilmiyor. aslında reklamda hitler iyi bir seçim çünkü kendileride cinsiyet ayrımı yapıyolar. tıpkı hitler'in din ayrımı yaptığı gibi. ancak yok yani sevdirmedi bu marka kendini bana.
edit: bu adamlar reklam yapmayı bilmiyor. aslında reklamda hitler iyi bir seçim çünkü kendileride cinsiyet ayrımı yapıyolar. tıpkı hitler'in din ayrımı yaptığı gibi. ancak yok yani sevdirmedi bu marka kendini bana.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar