bugün

/782
son transferleriyle en ideal kadrosu şudur.

--------------------tolga---------------------

g.gönül---rhodolfo---marcelo--adriano

-------------atiba------tolgay-------------

olcay----------oğuzhan--------------q7

----------------cenk tosun--------------

tolga'yı boyko'nun ve fabri'nin performansından bağımsız yazdım,bilmiyorum çünkü. stoper, forvet ve sosa giderse artı bir yaratıcı oyuncu eksiğimiz var. oğuzhan sakatlanırsa o bölgede yedek yok, direk sistem değişir.
Bu sene şampiyon olarak en iyi takım olduğu gerçeğini ispat etmiştir. Evet.
bu sene de "yine üçüncü olurlar yeaa" diyenlere boruyu döşeyecek takımdır. bi bitmediniz ulan yüzsüzler !
golcü transferinde de çok şaşırtacak. bir başka mario...
Son Şampiyonluklarını tertemiz elde eden takım. Bu takıma sempatim var.
Gomezin yerine değil de sosanın yerine kimin alınacağını merak ettiğim takımım.
Uzaktan iyi şut atabilen bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı olan takım. Hele bir de Gomez gibi iyi bir santrfor yoksa! Sosa yoksa!
istanbul takımları içinde taraftarı en skordan bağımsız yaşayandır...

Not : adana Demirsporluyum...
adı geçen forvet oyuncularından en mantıklısı bas dost. gelir mi nasıl gelir bilmiyorum ama gelirse çok faydalı olur.
hiç bir talibi olmayan adriano'yu alıp bunu başarı sayan kulüp. barça adriano'yu satacak, kim ne verirse al git diyecek, bir tek beşiktaş istedi ona da verdiler, 31 yaşındaki elemanı elden çıkarttılar.
adriano'yu roma'nın elinden almıştır. hiç bir talibi yok diyenlere gelsin.

http://www.sporx.com/roma...-bine-aldi-SXHBQ558273SXQ
En büyük transferi ismail köybaşı olan takım taraftarının adriano yu eleştirmesi ironik tabi.
koca ülkede tek sevdiğim varlıktır..
ismail ve hasan ali'niz hayırlı olsun bu arada ahahaah..
alexis delgado'dan da kurtulan takım.

http://www.fotomac.com.tr...6/delgado-la-ligaya-dondu
golcü konusunda çok yıldız kasmaması gereken takım. 185-190 boylarında, hava toplarına hakim, son vuruşları iyi ve öyle aşırı dünya yıldızı olmayan biri alınabilir. hatta satınalma opsiyonlu kiralanabilir.
Aklıma direk la vittoria sara Nostra geldi beşiktaşımmmm sen çok yaaşaaa.
görsel
kaleyi tolga zengine emanet ederse şampiyonlar liginde her maç en az 3 4 gol yiyecek olan takım.
Yüzyılın şampiyon takımı.
görsel

Özlenmiştir görseli.
sosa'nın yerine sosa gibi 30-31 yaşında birini almamalı. tolgay atiba'nın yanında, oğuzhan da sosa'nı yerinde iş görür. sosa'nın yerine genç yetenekli ileri de iyi bir bonservis bedeli ile satılabilecek biri alınmalı, misal Dennis Praet.
eibar ile iyi bir hazırlık maçı geçirmiş takımım.

cenk'e tam olarak güvenemiyorum birinci forvet olarak ama oynuyor gibi.

gene de 3 kulvar için cenk yedek forvet kalmalı.
Cenk'e güvenmemeleri gerekir.iyi oyuncu da istikrarsız bir oyuncu.iyi bir forvet almaları şart.
Cenk tosun u mutlak oynatması gereken takım. Olmadı olcay ın yerinde oynat ama oynat işte!
ayrıca tolgay güven veriyor.

oğuzhan sosa'nın bölgeye uyum sağlar mı bilmem ama. tolgay oğuzhan'ın bölgeye çoktan uyum sağlamış (zaten o bölgedeydi ama sakatlıktan çıktı).
© copyright 2005 - 2026