bugün

/782
Gomez giderse seneye yine şerefli üçüncülük diye ortalarda dolaşır bu takım. Ne yapıp edin alın o adamı. Benden söylemesi.
basligi aglak veletlerle dolan takimim. ulan zorla aylar once girdiginiz entryleri kulliyat yapip gotunuze sokturacaksiniz. ne yuzsuz yaratiklariniz amina koyim.
stad uğruna çok şey kaybedecektir ilerleyen yıllarda. zira bugün övdüğü siyasiler yarın kendisinden başka isteklerde bulunduğunda hayır diyemeyecek noktadalar. bilinçli beşiktaş seyirciside bunu farkında ancak şuan için stadın büyüsü ve şampiyonluk tatlı geliyor.
pazar akşamını iple çekmemize neden olan çilekeş taraftarın asırlık çınarı.
buradan fenerli dostlara da selam ediyorum,futbolda biz basketbolda siz,kolkola cıkılsın konvoya..
Ezeli rakiplerinin 10 küsür sene önce taktığı 3. Yıldıza bir şampiyonluk daha yaklaşacak olmanın heyecanını yaşıyorlar. Lakin Türkiye 1. liginin başladığı tarih TFF tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulunun 09.05.2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında, Beşiktaş kulübünün 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarında Türkiye Ligi şampiyonu olduğuna ve bu şampiyonlukların TFF Yıldız Kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır. Bu katakullilere rağmen 3 yıldız alamamak da bir başarıdır tebrikler 8jk.
şikenin babası..
anasida fener...
Koyu beşiktaşlıyım, aşığıyım bu takımın ama futboldan daha önemli ve hayati meselelerimiz var ülkece. Hiç değilse bir kaç gün terör konusunu gündeme getirip birbirimizi bilinçlendirelim. Daha dün helikopterimizin düşme görüntüleri ortaya çıktı. Sizi bilmem ama ben bu görüntülerden sonra şampiyonluk kutlamaya utanırım.
görsel
Youtube ye
Yağmurlu birgünde yazın o size herseyi anlatir.
O sene bu sene,bundan sonra her sene..
Beşiktaş atkımla dolaşacağım yarın.
------

gururlan burası beşiktaş!

------
yarın ciciş kardeşler, lobileri, beşiktaş'ın başarısız başkanları, hakemler, tff... hepsini üst üste koyacak.
2016 yılının şampiyonudur. 7yıl aradan sonra şampiyon olmuştur
hastayım ama , bu gece kartal heykeline çıkmaya çalışiciğim orda olacak dostlar varsa eşlik etsinler bana , osmanlı maçını izler , biraz içer eğlenir gece dağılırız , ta acıbadem de oturuyorum ben , evet malesef ama malesef karşıda.
Şüphesiz dünyada en iyi ve en sempatik takım. Evet.
14. Şampiyonluğumuzun kutlamaları için şimdiden kollarımı sıvadığım takım.

Maçtan sonra destekçilerin formaları ile atılmış fotoğrafları için başlık açmayı düşünüyorum.

--spoiler--

Gücüne güç katmaya geldik

--spoiler--
gururlan !
görsel
tamam tamam en büyük şampiyon sizsiniz hadi. iyice kutlayın da bunu bi 10 sene daha götürsün sizi.

not: gs.
galatasaraylıyım ama beşiktaş şampiyon olunca çok sevindim. helal lan. birazda beşiktaş olsunda lig güzelleşsin mk.
bu sezonun şampiyonu takım. hakettiklerini düşünüyorum. hayırlı olsun.
Taraftarı olmasamda şampiyonluğuna sevindiğim takım. Bukez istikrar dedi Beşiktaş. Bakalım şampiyonlar liginde nasıl gidecek.
Ligin tamamlanmasına 5 maç kala futbolla yatıp futbolla kalkan arkadaşlarla fener mi bjk mi şampiyon olur muhabbeti yaparken ben bjk şampiyon olur demiştim, onlar 'zor, Beşiktaş'ın son maçları çok zor, fener hep alt sıradaki takımlarla oynayacak, Fenerbahçe şampiyon olur' dediler. Ben Beşiktaş'ı tutmuyorum ama Fikret Orman ve Şenol Güneş gibi kalitenin tavan yaptığı insanların yönetiminde çok zekice idare edilen kaliteli bir takım olduğu için şampiyon olmalarını gönülden istiyordum.

Ama bu şampiyonlukta en büyük pay kesinlikle yönetimindir. Şimdi Beşiktaşlıyım diyen ama bu şampiyonluk bir tarafına batan çok insan var. Olayın bu yüzüne de zaten birileri değinecektir.

Tebrikler Beşiktaş.
Simgesi Anadolu kartalı olan takım, siyah beyaz renklerinden dolayı Amerikan kartalını kullanan taraftarıdır.
Sonuçta kartal kartaldır.
şampiyonnnnnnnnn

siyah ulann
beyaz ulann
şampiyon ulann
beşiktaşk ulannnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!11111
© copyright 2005 - 2026