bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- benim zurna tam 45 cm3
- renkli gözlü insanlar5
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- turşu yapabilen bir kızı üzmek4
- benim büyük bir yaram var5
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- bana onu sormayin15
- size sözlüğün divası kim4
- iltica27
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- yazarların akşam olunca yediği şeyler2
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- akp seçmeni17
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- yarragi olan adam10
- izmir bombası4
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- beni almayan yaşadı2
- biri bana acil kahve4
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- kurban olduğum şuraları bi aydınlat hele2
- 173 boyunda zengin göbekli bir erkek olmak2
- sarapci koala hatayi5
- fatma betül sayan kaya50
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- silvermist15
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- 1 55 boyunda fakir ve şişman bir erkek olmak2
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- from gold from dust nervio birlikteliği2
hiç bir zaman galatasaray ve fenerbahçeyle kıyaslanamayacak takım.
çünkü kardeş değiliz.
çünkü kardeş değiliz.
ligin başında 10 15 lerde gezinir denen ama bütün diyenlerin ağzının payını veren takımdır.
Taraftar grubu bir çok rekoru kırmış bir çok ödül almış ve birçok ünlü tarafından takdir edilmiştir.
Bkz: 132 db ses rekoru.
2008 dünyanın en iyi taraftarı ödülü.
2009 uefanın teşekkürü.
2012 van depreminde evsiz kalanlar için sahaya atkı atılması ve kıyafetlerin çıkarılması.
2008 dev şehitler ölmez vatan bölünmez pankartı.
Alex Ferguson (teknik direktör): "Beşiktaş taraftarı harika. Hayatımda hiç bu kadar takımını ateşleyen, bu kadar iyi gürültü yapan, rakip takım üzerinde baskı oluşturan başka bir taraftar görmedim.
(Beşiktaş- Manchester United maçı sonrası)
Bkz: 132 db ses rekoru.
2008 dünyanın en iyi taraftarı ödülü.
2009 uefanın teşekkürü.
2012 van depreminde evsiz kalanlar için sahaya atkı atılması ve kıyafetlerin çıkarılması.
2008 dev şehitler ölmez vatan bölünmez pankartı.
Alex Ferguson (teknik direktör): "Beşiktaş taraftarı harika. Hayatımda hiç bu kadar takımını ateşleyen, bu kadar iyi gürültü yapan, rakip takım üzerinde baskı oluşturan başka bir taraftar görmedim.
(Beşiktaş- Manchester United maçı sonrası)
2 puanla gs nin arkasında olan takımdır. az akıllı oynasaydık farklı liderdik.
asaletin futbol halidir. değil 8 18 gol yese bakış açımız değişmez.siz kupa alırsınız biz terbiye alırız arada ki fark bu.
doğru takviyeler yaparsa ve arzusundan bi şey kaybetmezse şampiyonluğun en güçlü adayıdır şuan için..
şampiyonluğun adayı değildir.
biz feda diyerek geldik oyuncular rahat oynadı, şimpiyonluk, liderlik baskısı olsa ciddden çuvallardık.
takımın kimyasını bozmayın şampiyonluk sesleri ilerleyen haftalarda dillensin.
biz feda diyerek geldik oyuncular rahat oynadı, şimpiyonluk, liderlik baskısı olsa ciddden çuvallardık.
takımın kimyasını bozmayın şampiyonluk sesleri ilerleyen haftalarda dillensin.
galatasaray eğer havaya girip gereken takviyeleri yapmazsa şampiyonluğun bir numaralı adayı konumunda olacak takım..
ligin son dakikasına kaddar şampiyonluk lafının geçmemesi gereken takımım. istemez şampiyonluk falan keyif alıyoruz lan izlerken. fernandes reyiz isterse o da olur zaten.
Gençleri daha da değerlendirmesi gereken takım.
Feda anlam kazanmali.
Emre özkan gibi sol bekin varsa sola takviye gerekmez.
Escude gönderilmeli yabancı kontenjanını boşaltmak gerek.
Feda anlam kazanmali.
Emre özkan gibi sol bekin varsa sola takviye gerekmez.
Escude gönderilmeli yabancı kontenjanını boşaltmak gerek.
siyah geçen hayatımın günlerine beyaz umutlar dağıtan, tek umudum en büyük sevdam olan takım. taraftarına ve sevdalılarına söylenilmesi en zevk veren tamlama ise kara kartallardır.
(#16271839) şu ana kadar beni yanıltmayan takımım.
ligin ilk yarısını ilk 3 sırada tamamlaması kesinleşen takım.
ligin ilk yarısını ilk 3 sırada tamamlaması kesinleşen takım.
sabah sabah aklima ilk gelendir. manyak miyim neyim?
cok düsündüm sözlüge söyle uzun uzadiciya besiktas askimla ilgili bir entry girmek, ama anlatacak cümle bulamiyorum. en cok sevdigim, askindan yanip tutustugum kiza bile, hayatinda okuyabilecegi en güzel ask mektubunu yazmistim, ama besiktas'a yazacak kelime bulamiyorum arkadas.
cok düsündüm sözlüge söyle uzun uzadiciya besiktas askimla ilgili bir entry girmek, ama anlatacak cümle bulamiyorum. en cok sevdigim, askindan yanip tutustugum kiza bile, hayatinda okuyabilecegi en güzel ask mektubunu yazmistim, ama besiktas'a yazacak kelime bulamiyorum arkadas.
ilk 2 de bitiremeyeceğine adım gibi emin olduğum takım. bana göre beşiktaşlılara düşen desteklerini esirgemeyip, oynanan oyundan keyif almaları, alkışlamalarıdır.
Her gün aynı konu başlığının girilmesinden dolayı yazacak entrynin kalmamasıdır.
kuruluş tarihi 1903 olan bir sevdadır, candır canandır,beşiktaş her şeydir nokta net!
http://www.ligtv.com.tr/h...r/inonude-yilbasi-partisi
kayserispor maçının öyküsünü izlerken son yirmi saniyede gözleri dolduran takım.
kayserispor maçının öyküsünü izlerken son yirmi saniyede gözleri dolduran takım.
sevdanın adı 109 yılardır aynı: beşiktaş.
aktif tanıtım'a ödenmesi gereken 6.097.790 dolar tazminatı, aktif tanıtım yetkilileriyle anlaşarak 5 taksitte ödeyecek kulüptür.
Hayır benim anlamadığım demirören'in dalyaraklığını niye kulüp çekiyor? adam kendi kendine fevri davranıp aktif tanıtım ile sözleşmeyi feshetmiş. bence mahkemeye verip 100 milyon liralık borcundan düşülmesi lazım bu paranın.
Hayır benim anlamadığım demirören'in dalyaraklığını niye kulüp çekiyor? adam kendi kendine fevri davranıp aktif tanıtım ile sözleşmeyi feshetmiş. bence mahkemeye verip 100 milyon liralık borcundan düşülmesi lazım bu paranın.
basketbol şubesi tercihleri ve yönetim biçimiyle , ciddi bir eleştiriyi hak eden yöneticilere sahip kulüp.
pekçok madde yazılabilir ama en temel hatalar ,
-şampiyon olunduktan sonra milangaz şirketiyle hemen masaya oturmayıp o anki havayı dağıtmış ve akabininde sponsor bulamamıştır.
-şampiyon kadroyu tam olarak elinde tutamaması anlaşılabilir fakat en azından bir sembol ismi kadroda tutmalıydı.
-bütçe kesintisi zaten bekleniyordu fakat en azından umut vaad eden bir kadro kurabilirdi.
pekçok madde yazılabilir ama en temel hatalar ,
-şampiyon olunduktan sonra milangaz şirketiyle hemen masaya oturmayıp o anki havayı dağıtmış ve akabininde sponsor bulamamıştır.
-şampiyon kadroyu tam olarak elinde tutamaması anlaşılabilir fakat en azından bir sembol ismi kadroda tutmalıydı.
-bütçe kesintisi zaten bekleniyordu fakat en azından umut vaad eden bir kadro kurabilirdi.
kendini özleten takımım.
ibnelerin, geçen sene ayarladıkları fikstüre sikko diyordum ama en azından 2 3 günde bir maçlarını izlerdik. bir de basketbol şubesinin de yoluna her şekilde devam edişi de cabası. şimdi hafta da 1 anca görüyoruz ki o da devre arası girdi olaya.
hasretle bekliyorum kara kartalları.
ibnelerin, geçen sene ayarladıkları fikstüre sikko diyordum ama en azından 2 3 günde bir maçlarını izlerdik. bir de basketbol şubesinin de yoluna her şekilde devam edişi de cabası. şimdi hafta da 1 anca görüyoruz ki o da devre arası girdi olaya.
hasretle bekliyorum kara kartalları.
gurur duyulan her zaman her yerde dedirten takımdır. candır aşktır BEŞiKTAŞ.
Demirören ailesine dava açacak takım.
Gençlere yönelmesi gereken takım.
Gençlere yönelmesi gereken takım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar