bugün
- sözlük yazarlarının tatlıları13
- kiraz cicegi kolonyasi18
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan8
- velvet37
- bik bik'in mutfağına konuk olmak11
- corona bira içen erkek4
- tek şarkı ile müzik zevkini anlat4
- uzak dur benden sözlük4
- sözlüğün en popi erkeği5
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- domalan kız7
- kuran da namazın olmaması21
- ctrlx10
- yaşlılık kaç yaşında başlıyor sorunsalı5
- her şeye zam gelirken maaşın sabit kalması hissi4
- bik bik'in mutfağı3
- koca istiyom gel beni al3
- kendi kendini bıçaklayan adam7
- karşı cinste çekici gelen şeyler2
- istanbul da ev kiraları6
- mason greenwood6
- sözlük yazarlarını en etkileyen mesajlar5
- sevgiliyle ormanın derinliklerine gitmek3
- hoşlanılan kızın sizi ayaklarıyla tokatlaması7
- seni öldürmeyen şey seni güçlendirir8
- bizi ne zaman sevecekler5
- japon kızı2
- saraca finch house24
- emlak balonunun artık patlamak zorunda olması2
- cevabı bilinmeyen sorular6
- iş arkadaşlığı9
- kedilerin evdeki boş duvara bakıp kitlenmesi3
- 31 yaşında bakire olan kız9
- sevgiliyi 10 seneden beri görmemek8
- en tehlikeli kadın tipi7
- aldatırken kocasıyla telefonda konuşan kadın3
- kırım kongo kanamalı ateşi4
- götü yuvarlak olan kadın2
- ehli sünnet hocalar11
- bir yazarı ensesinden tutup blowjob yaptırmak4
- mehdinin bir anda gelecek olması3
- peter magyar2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı13
- psikoloji bölümü mezunlarının işsiz kalması2
- arkadaşın karısının at gibi olması7
- sabah gözünü kahve sigarayla açanlar13
- bonnie tyler4
- ekrem imamoğlu14
- türk kadınlarındaki temizlik hastalığı5
Bana fetöcü diyor bu.
Gülüp geçiyorum sadece. Beni bilen bilir.
Gülüp geçiyorum sadece. Beni bilen bilir.
boş beleş bir yazarımsı gibi birşey. fake olması muhtemel.
ruhunda bir yobaz var yazdıklarının arkasına saklanma. bir öyle bir böyle yazıyorsun gidip başkalarına fake diyorsun silkelerim !
aynen coni.
ruhunda bir yobaz var yazdıklarının arkasına saklanma. bir öyle bir böyle yazıyorsun gidip başkalarına fake diyorsun silkelerim !
aynen coni.
faşist kapitalist saray aşığı yazar.
adam al jazeera turk muhabiri gibi amk... ortadoğu'da dönen en ufak bir olayı bile biliyor helal olsun valla
(bkz: fatihintakendisi)
yok lan fatih olamaz bu. fatih postayı yiyince r yapıyordu bu arada trabzonluyum falan diye atarlanıyor.
"akpli değilim ama...." ekolünün öncülerinden.
şimdi berkecan kardeş; hükumet ve devlet birbirinden farklı iki olgudur. hükumetin lehine olan bir süreç devletin aleyhine işliyorsa elbette vatanını seven herkes bu duruma tepkisini gösterecek. bugün hükumet ve devlet çıkarlarının paralellik gösterdiği herhangi bir konuya şahit olamıyoruz ne yazık ki.
ayrıca chpliler milliyetçilere değil milliyetçilikten oy devrişmeye çalışan çakma milliyetçilere saldırıyor.
daha dün "bana kimse türkçülükle gelmesin" diyen, milliyetçiliği ayakları altında paspas eden adamlar bugün milliyetçilik martavalı atıyor.
insan biraz yadırgar, bu keskin dönüşleri biraz hazmetmeye çalışır. ne çabuk adapte oluyorsunuz amk.
şimdi berkecan kardeş; hükumet ve devlet birbirinden farklı iki olgudur. hükumetin lehine olan bir süreç devletin aleyhine işliyorsa elbette vatanını seven herkes bu duruma tepkisini gösterecek. bugün hükumet ve devlet çıkarlarının paralellik gösterdiği herhangi bir konuya şahit olamıyoruz ne yazık ki.
ayrıca chpliler milliyetçilere değil milliyetçilikten oy devrişmeye çalışan çakma milliyetçilere saldırıyor.
daha dün "bana kimse türkçülükle gelmesin" diyen, milliyetçiliği ayakları altında paspas eden adamlar bugün milliyetçilik martavalı atıyor.
insan biraz yadırgar, bu keskin dönüşleri biraz hazmetmeye çalışır. ne çabuk adapte oluyorsunuz amk.
Sevdiğimiz bi yazardır. Bazen bilgi veren bazen fantastik entryleriyle herkesin ilgisine mazhar olduğu hakkında girilen entrylerden bellidir zaten.
Namı değer kemalist bafileyen abimiz. Saygı ile selamlıyorum kendisini. iyi yazmalar olsun.
Baybarsın oğlu berke Han' dan geldiğini açıkladığı entrysine bakarsak, hiçbir şekilde ideoloji karmaşası yaşamadığını düşündüğüm yazardır. Yani.
Bence.
Bence.
(bkz: Esad ın egemenliğini kabul etmek zorundayız)
Aman bu başlığı görmesin. Tek güvencesi Amerika da Esad'ı kabul ettiği için kalp krizi geçirebilir.
(bkz: ya habibi).
Aman bu başlığı görmesin. Tek güvencesi Amerika da Esad'ı kabul ettiği için kalp krizi geçirebilir.
(bkz: ya habibi).
sözlükte gördüğüm troller arasında en sevmediğim.
soru sorarsın cevap veremez, tartışamazsın.
tek bildiği şey ortaya bir laf atıp sonra da kaçmak.
sözlükten de hayatımızdan da bu tiplerin bir an önce yokolup gitmeleri dileğiyle..
soru sorarsın cevap veremez, tartışamazsın.
tek bildiği şey ortaya bir laf atıp sonra da kaçmak.
sözlükten de hayatımızdan da bu tiplerin bir an önce yokolup gitmeleri dileğiyle..
Halk arasında montofon denir.
Bunun tehdit ettiği herkese hiçbir ücret talep etmeden hukuki destek vereceğim.
Donuz listemde bulunan, okumayı sevmediğim yazar.
Kutsal halı ne lan?
Erdoğan yalakalarından.
geçiniz...
geçiniz...
nerde la bu? bayadır görünmüyor ortalıkta. fatihcim özlettin kendini bak yokluğunda.
her yeni gün bir benzeri çıkıyor piyasaya.
bu aralar da tiamat ve azra il gibi gıymalar türedi, berke han yok piyasada.
toplu halde sözlükten de, hayatlarımızdan da yokolup gitseler dileğimi tekrarlıyorum.
bu aralar da tiamat ve azra il gibi gıymalar türedi, berke han yok piyasada.
toplu halde sözlükten de, hayatlarımızdan da yokolup gitseler dileğimi tekrarlıyorum.
haydi herşeyi anlarım da kardeşim bir trabzonlu, bir bursalı, bir ankaralı insan neden suriye nin, iran ın tarihini merak eder? sanki ülkemizin tarihini yalayıp yutmuşuz gibi. enteresan bir adam.
(bkz: mission completed)
çok hanımefendi bir yazardı.
referandum dönemi öncesinde çılgınca trollük yapan ve neredeyse bütün entrylerini şikayet ettiğim kişi birden ortalıktan yok oluyor.
yönetim ya tatildeydi, hiçbir şikayete bakamadı ve dönünce bunları temizliyor ya da kim kimi koparıyor kendi payına amığnakoyiğm.!
yönetim ya tatildeydi, hiçbir şikayete bakamadı ve dönünce bunları temizliyor ya da kim kimi koparıyor kendi payına amığnakoyiğm.!
ahlaksız orospu çocukları..
artık kim üzerine alınıyorsa..
artık kim üzerine alınıyorsa..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar