bugün
- tenis oynayan erkek4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- su tabancasından su içen çocuk4
- sözlüğün kapanması4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey4
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- blackberry6
- karpuz yiyen erkek2
- sebahattin şirin14
- burçlara inanmak3
- anın görüntüsü15
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- çerçeve yasa23
- kalp krizi8
- yakışıklı erkek görünce verilen tepkiler2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- arkadaşlar bana müsaade2
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- romelu lukaku7
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- eski türkiye5
- profilini gizli tutma nedeni9
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması3
- kova burcu2
- bu plak para eder mi3
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- numan kurtulmuş3
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- türk milletine kurulan pusu7
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- ipsala vs kapıkule2
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- mel melin palavra sıkması7
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
ilişki öncesi alındığında kanama yaptırdığı öne sürülen hollanda üretimi ilaç.
bekaret geri getirici dikişin akabinde alınması gereken ilaç..
(bkz: dünya nereye gidiyor)
bekareti dünyanın merkezine oturtan erkeklere müstehak haptır. öyle gote böyle tarrak hesabı yani.
çok utanç verici haptır.
bu hapın varlığı;
yaşadıklarının arkasında duramayan kadınların varlığına, bu kandırmacayla kanacak erkeklerin varlığına, yalan üzerine kurulacak hayatların varlığına delalettir.
insanın dürüst olmaktan, kendi olmaktan bu kadar uzaklaşması yaralıyor insanı...
bu hapın varlığı;
yaşadıklarının arkasında duramayan kadınların varlığına, bu kandırmacayla kanacak erkeklerin varlığına, yalan üzerine kurulacak hayatların varlığına delalettir.
insanın dürüst olmaktan, kendi olmaktan bu kadar uzaklaşması yaralıyor insanı...
(bkz: töre cinayetleri) ne yapsın ki başka. .paşa paşa böbürlenin ilk benim diye müstahak size.
(bkz: sabah akşam tok karna)
türk erkeğinin fitil olarak kullanmaya çalışacağı muhtemel hap çeşidi.
başka bir firmanın bekaret hapının etkinliğini önleyen bir hap çıkarmasıyla ipi çekilecek icat.
Sabah'ın haberine göre, cinsel ilişkiye girmeden yarım saat önce alınacak "bekâret hapı" ile kanamanın sağlandığı ifade edildi. Dr. Ineke van Seumeren, çok sayıda Müslüman kızın "kızlık zarı dikimi" için başvurduğunu belirterek, "Müstakbel eşleriyle konuşmalarını tavsiye ediyorum. Ancak bu konunun tabu olduğunun farkındayız. Başka çaresi yoksa "bekâret hapı"nı veriyoruz" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/saglik/7387510.asp
http://www.hurriyet.com.tr/saglik/7387510.asp
ikinci el piyasasının bitmesi anlamına gelen durum.
-şimdi ne diyeceksin osman abi?
-benim kızım öyle şey yapmaz zaten,bizim eczaneci de satamaz,ocağı çağırırım animallah,ee sen şimdi ne diyeceksin rockandroll
-abi ne diyelim beaa, insanın gördükleri, kendi baktığı kadardır.
-he entel dantel konuşma ulan!
edit; replik değişikliği.
-benim kızım öyle şey yapmaz zaten,bizim eczaneci de satamaz,ocağı çağırırım animallah,ee sen şimdi ne diyeceksin rockandroll
-abi ne diyelim beaa, insanın gördükleri, kendi baktığı kadardır.
-he entel dantel konuşma ulan!
edit; replik değişikliği.
piyasaya çıkarıldığı gün olabilecekler;
1)uludağ sözlüğü açarsınız, bekaret hapı(356) gibi ibareler görürsünüz.
2)eczacı iseniz, gelen müşterilere sürekli 'ithalatı henüz başlamadı' dersiniz.
3)türkiye'de satışı yasaklansın efenim, diyenler ortaya çıkar, bir kaç milletvekili, buna benzer görüş belirtir, eğer hala başbakan olursa erdoğan 'kızlarımızın ahlakını bozabilir fakat..' gibi cümleler kurar, fakat ilacın ithalatı sağlık bakanlığından gerekli izinler alınıp, en geç 15 gün sonra başlar.
4)her sevgilim versin karım bakire olsuncular, 'ulan biz naptık' diye düşünür, belki bu ekolden kopmalar yaşanacak ilk gündür.
5)bekarete önem veren kitlelerin, bekarete verdiği önemin azaldığı ilk gün olarak tarihe geçebilir.
6)güzin abla, köşesinde hapa karşı olduğunu belirtir, işsiz kalma korkusu sarmıştır.
7)haydar dümen, her sevgilim versin karım bakire olsuncular'a hiç vermediği kadar ayar verir.
8)bir kişi bile çıkıp, biz kızlarımızı niye bu hallere düşürdük, oysa tek gereken biraz anlayıştı diye düşünmez.
9)ilkokul kavgalarındaki 'sus dört göz' gibi laf koymalar, bekaret tartışmalarında kendini gösterir, 'sus hapı çıktı' diye.
10)geniş kitleler tarafından büyük tepkiler gösterilsede, 10 gün sonra unutulur gider.
11)türkiye'de bekaret sorunu biter mi? hasiktir ulan ordan.*
12)uludağ sözlüğü açarsınız, bekaret hapı(356) gibi ibareler görürsünüz.
1)uludağ sözlüğü açarsınız, bekaret hapı(356) gibi ibareler görürsünüz.
2)eczacı iseniz, gelen müşterilere sürekli 'ithalatı henüz başlamadı' dersiniz.
3)türkiye'de satışı yasaklansın efenim, diyenler ortaya çıkar, bir kaç milletvekili, buna benzer görüş belirtir, eğer hala başbakan olursa erdoğan 'kızlarımızın ahlakını bozabilir fakat..' gibi cümleler kurar, fakat ilacın ithalatı sağlık bakanlığından gerekli izinler alınıp, en geç 15 gün sonra başlar.
4)her sevgilim versin karım bakire olsuncular, 'ulan biz naptık' diye düşünür, belki bu ekolden kopmalar yaşanacak ilk gündür.
5)bekarete önem veren kitlelerin, bekarete verdiği önemin azaldığı ilk gün olarak tarihe geçebilir.
6)güzin abla, köşesinde hapa karşı olduğunu belirtir, işsiz kalma korkusu sarmıştır.
7)haydar dümen, her sevgilim versin karım bakire olsuncular'a hiç vermediği kadar ayar verir.
8)bir kişi bile çıkıp, biz kızlarımızı niye bu hallere düşürdük, oysa tek gereken biraz anlayıştı diye düşünmez.
9)ilkokul kavgalarındaki 'sus dört göz' gibi laf koymalar, bekaret tartışmalarında kendini gösterir, 'sus hapı çıktı' diye.
10)geniş kitleler tarafından büyük tepkiler gösterilsede, 10 gün sonra unutulur gider.
11)türkiye'de bekaret sorunu biter mi? hasiktir ulan ordan.*
12)uludağ sözlüğü açarsınız, bekaret hapı(356) gibi ibareler görürsünüz.
ilginç olan bu hapın varlığı değil hollanda da üretilmesi olmuştur.
her hizmet her üretim bir ihtiyaç sonucu varolur. hapın piyasada olmasından çok bu ihtiyacı oluşturanların sorgulanması gerekir. ayrıca keşke sonunda ölüm gibi bir olay olmasa da yaptıkları arkasında durabilse. 2000'li yıllarda insanlar hala sırf duygularıyla birşeyler yaşadığı için öldürülebiliyor. yaşamak için -tabi onlara koyulan kuralların dışına çıkıp yaşamak için- herkes her yaşadığının arkasında duramıyor maalesef. çünkü buna müsaade edilmiyor.
zar dikimi ardından, -ver yalayım biraz daha bakire kalayım- ekolleri ile birlikte, sarsılan bekaret tabusunu yıkılma aşamasına getirebilecek hap. böylece herkes yaptıklarının arkasında durabilir belki. hoş zaten duramadıkları için böyle şeylere ihtiyaç duyuluyor ama.
artık çıksında bakalım, türkiye'de cinsellik yaşı söylendiği gibi 18'lere mi düşmüş yada gerçekten söylendiği gibi kızlarda evlilik öncesi ilişki normal mi görüyor, anlayalım.
ilacın satış yoğunluğuna bağlı olarak, bu iddalar güçlenir.
tanım: hap.
ilacın satış yoğunluğuna bağlı olarak, bu iddalar güçlenir.
tanım: hap.
türkiye'de bekaret tartışmalarının kilit noktasına geldiği bir anda, bekaret'in tabu olarak görülmemesini isteyenlerin ''6 gün sonra şafakta doğuya bak, beyaz atımın üstünde beni göreceksin(gandalf)'' hapıdır.
ülkenin unuttuğu haptır, bir hanım koş vardı ne oldu ona, denildiği gibi, bir bekaret hapı vardı ne oldu ona demek istiyorum. hollanda ultrech hastahanesi bu hapı üreteceğini söyleyeli neredeyse bir sene oldu, hala üretimi yada ithalatı ile ilgili haber yok? bu hapla ilgili haberi olanların müracat etmesi rica olunur.
(bkz: şarkı soruyorum hemen silicem)
(bkz: walla bak)
(bkz: şarkı soruyorum hemen silicem)
(bkz: walla bak)
ters ilişkiyi gizleme hapı beklenen sonraki yeniliktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar