bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması14
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı3
- milyonların temmuz zammı netleşmesi4
- yeni yazarlara öneriler5
- folarin balogun'nun kart cezasının ertelenmesi2
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi2
- spiderman'ın yeni boyanmış duvarda yürüme3
- zihni göktay7
- neden herkes aynı anda tatil yapmak ister3
- günün şiiri20
- televizyonun sesini tekli sayılarda bırakamamak5
- ragnar rockefeller38
- çok güzel kızların kertenkelelerle takılması2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- deniz göktaş37
- türkiyenin hep kötüye gidişinin tepki görmemesi2
- 5 temmuz 2026 brezilya norveç maçı7
- ferdi tayfur2
- venezuela daki deprem felaketi2
- fight club'a misafir getirebilir miyim diye sormak2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam4
- kısa parmaklı erkek3
- yeni bir kitaba başlama sorunu2
- 2026 dünya kupası21
- dünya17
- futbol17
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- norveç6
- insanların neden böyle olması6
- brezilya5
- hava sıcak üstünü örtme gerek yok diyen sivrisinek3
- gandalf'ın toplu taşımaya ücretsiz binmesi2
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- velvet34
- sevilen kadının orasını burasını yalamak5
- dünyayı ele geçirme planı yaparken kpss çalışmak2
- evde bornozla dolaşmak2
- türk insanının paraya acımadığı harcamalar3
- arkadaşlar bakar mısınız bi4
- en gıcık olunan insan davranışı9
- uysaljakoben4
- viski içen erkek seksiliği5
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- kocaman kelebek girdi dışarıdan4
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- evlenilmeyecek kız tipi2
- true'nun 2052 gündür yakındığı durum2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
tam diyorum ohh kurtuldum beholderrdan kendime $öle tommyler dknyler falan bakayim, tiki hayatima adim atayim. ne mümkün, geliyor terbiyemi bozuyor, zorla çok ayip, kaka kelimeler söyletiyor.
oysa 4 yil sonra bu vakitlerle kocamnan masaçuset hudutlari dahilinde evlenmi$ken, meksika siniri ve altinlari rüyasinda görecek olan herif. bakiniz rüyasinda dedim, çünkü o zaman bu heriften kurtulmu$ olup gelsin topuklu ayakkabilar, gitsin mini etekler insani olup kibar nazik bir bagyan olucam.
her $eye de vercek cevabi var bu herifin.
(bkz: bok mu nah mi)
(bkz: seni cok ozledim diye haykirmak istiyorum)
edit: (bkz: bok)
tam bir bok bu herif, uyandim da editledim,karisik olmu$ olabilir. ancak bu herifin süper bi kankasi vardir. her boktan anlar. *
(bkz: you ve got mail)* * * * * *
not: beholderra girdigim bütün entryler gibi bunu da kötüleyen ve kötüleyecek olan $ahis: sevi$ken agaclar girsin sana.
oysa 4 yil sonra bu vakitlerle kocamnan masaçuset hudutlari dahilinde evlenmi$ken, meksika siniri ve altinlari rüyasinda görecek olan herif. bakiniz rüyasinda dedim, çünkü o zaman bu heriften kurtulmu$ olup gelsin topuklu ayakkabilar, gitsin mini etekler insani olup kibar nazik bir bagyan olucam.
her $eye de vercek cevabi var bu herifin.
(bkz: bok mu nah mi)
(bkz: seni cok ozledim diye haykirmak istiyorum)
edit: (bkz: bok)
tam bir bok bu herif, uyandim da editledim,karisik olmu$ olabilir. ancak bu herifin süper bi kankasi vardir. her boktan anlar. *
(bkz: you ve got mail)* * * * * *
not: beholderra girdigim bütün entryler gibi bunu da kötüleyen ve kötüleyecek olan $ahis: sevi$ken agaclar girsin sana.
aldigim duyumlara sevgilisi*yle birlikte demet akalin konserinde sürtmekteymi$. sozlukte biraktigi kaliteli müzik dinleyen adam imajinin ve bu adamin dürüstlügünün tarti$ilmasini istiyorum. 2 dakka yalniz birakinca hemen unutmaktadir insanlari. ayrica berna öztürkü yilin djsi seçen beholderr en son eller havaya yaparken salatada görüntülenmi$. *
edit: salata degil lailaymi$, konser sonrasi yol üstü diye demetle gitmi$ler.
edit: salata degil lailaymi$, konser sonrasi yol üstü diye demetle gitmi$ler.
dün gece itibariyle aynanın etkilerini ispatlamış uuser. *
gece gece msnde birbirinden yaran diyaloglara imza attığımız webcam maymunu sahibi.
(bkz: sayılı gün çabuk geçer) * *
(bkz: sayılı gün çabuk geçer) * *
uludağ sözlüğü gezmeyi can-ı gönülden isteyen yazardır. biri elimden tutup gezdirsindir ne olur. moderatör olmaya ihtiyaç duymam, moderatör olmak isteyenlere de buradan selam ederim.
ayrıca beni eğitmek isteyenler özel mesajdan ulaşsınlar lütfen, tabi bilgisiz cahil gençleri bilgilendirmek gerek, burada da bazı kendini beğenmiş eğitim gönüllülerine düşüyor işimiz. *
ayrıca beni eğitmek isteyenler özel mesajdan ulaşsınlar lütfen, tabi bilgisiz cahil gençleri bilgilendirmek gerek, burada da bazı kendini beğenmiş eğitim gönüllülerine düşüyor işimiz. *
15 günlük çaylaklık süresi boyunca düşünmeye çok zamanı oldu. boş beleş adam zaten, boş zamanı da çok haliyle.
uludağ sözlük bağımlılık yapabiliyor.
evet 15 günde sadece bunu düşündüm.
(bkz: yersen)
uludağ sözlük bağımlılık yapabiliyor.
evet 15 günde sadece bunu düşündüm.
(bkz: yersen)
(#1355796) ben gidiyorum demeye geldim de ne son kezi be abartıyorsun.
çikolata yiyen işadamı görünümlü badim. ben yokken çok özlesin böyle karnına ağrılar girsin, döndüğümde nerde lan benim parfümlerim ya da bi kere ısıriim mı desin olmadı bi kere ısıriim mı diyim. * ben dönene kadar çaylaklığının bitmesini umduğum uuser parçası.
çikolata yiyen işadamı görünümlü badim. ben yokken çok özlesin böyle karnına ağrılar girsin, döndüğümde nerde lan benim parfümlerim ya da bi kere ısıriim mı desin olmadı bi kere ısıriim mı diyim. * ben dönene kadar çaylaklığının bitmesini umduğum uuser parçası.
şimdi ne yazsam yetmez bu adama yaw * .şimdi öncelikle kendisi oda arkadaşımdır süper bi adamdır. hayatı pek önemsemez keyfini çıkarır *. bana tool ve a perfect circle yi dinletmeyi başarmış hatta bazı şarkılarını sevdirmiş kardeşimdir kendisi *. sigarayı bırakmaya çalıştığım dönemlerde bana engel olmayarak büyük bi hata yapmamı engelleyen yüce şahsiyet *. kısacası çok severim kendilerini.* * *
annemden sonra kalp atışları hayat ritmim olan kişi.
çaylaklığının tez zamanda bitmesini umduğum, kaliteli, kalender, yeri geldiğinde sesini çıkaran, boyun eğmeyen uuseri... *
hayatı, hayallerinizin prensesinin gözlerinden yaşamaya başladığınızda; yaşamaya başlamışsınızdır gerçekten...
hayaller kuruyorum artık yeniden hayatımda...
hayaller kuruyorum artık yeniden hayatımda...
eften püften, teslimiyetçilerin bol bol uğraştıkları saygılı uuser. *
hasta ve aşık yazar. *
---edit--- an itibariyle bir de çaylak olan yazar
---edit--- an itibariyle bir de çaylak olan yazar
kaç yıllık sözlük yazarı olduğunu söylemek ihtiyacı duymayan, at gözlüklü yobaz ve bağnazlarla ilişkisi olmayan, mümkünse uzak dursunlar yazarıdır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar