bugün

antu yetistirmesi oldugum kehanetinde bulunmus shipton ana yamagi yazar.
uzun zaman sonra sözlüğe dönüş yapmış yazar. nerde kalmıştık ?
girdiği iddiada şansı yaver gitmemiş bahtsız galatasaray taraftarı. ama en azından iddiasının arkasında, hayır öylelerini biliyoruz ki, günlerdir sözlüğe girmiyor, girince de görmesi gerekeni görünce direk kaçıyor.
entrylerini takip ettiğim ve çok iyi bir yazar olduğunu düşündüğüm aydın insan. sözlükteki karanlık beyinlerle mücadelesine her daim saygı duyduğum.
henüz 1 başlık dahi açmamış olmasına rağmen başlık açmak ile ukte doldurmak arasındaki farkı bilmediğini düşündüğüm yazar.
henüz bir başlık dahi açmamıştır.

sözlüğe katkılarından dolayı teşekkür ettiğimdir. *
(bkz: #3734014) entrysindeki "ve" den sonra gelen kısımda yazarı çok gerçekçi gördüm, bir platonik bu kadar gerçekçi tanımlanabilirdi. *
itu sözlüğü s*ktir etsin ulu ya gelsin yazarıdır.

(bkz: gitmeeee ne olur bırakıp gitmeee)
(bkz: biz sözlüğün haykırı$larıları)
(bkz: abarttım mı ne) *
#3713504 kardeşimle takas edebilir miyim diye düşündüğüm yazar.
itü sözlükte de son sürat yazmakta olan nesildaş.**
(#3706307)

mehmet topal'ı bir kalemde silmiş yazar. "haci naptin sen ya" demek istiyorum kendisine...
(bkz: #3701073)
hiperaktiftir, şakacıdır, komiktir.
kısa boyludur ama dingil değildir zira insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçecek kadar ibneleşmez.

sanırım kısa boylu olan yazardır. eki eki eki
sözlüğün yeni nesil kanlarından biri daha.

(bkz: hoş geldiniz)
(bkz: biletix)
çook geç kalmış bir hoşbulmuşumdur, saygılardır...
peşinen edit: yazar olduktan bir kaç gün sonra çaylaklığa düşmem ve daha yeni yazar olmam sebebiyle geç kalınmış bir cevapır.
sevdiceği ile mutluluklar dileğimiz koyu galatasaraylı olması ile gönüllerimizi fethetmiş beşinci nesil yazar.
hoşgelmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026