bugün
- sözlük kimsenin tekelinde değildir8
- nervio10
- tememda kenka nalaka11
- istanbul un çok pahalı olması6
- kasiyer kızdan hoşlanmak8
- çingeneyle sevişmek3
- çift taraflı testis kanseri teşhisi8
- allah başımızdan erdoğan'ı eksik etmesin7
- zamanbaba mokv dir6
- sözlüğe fake nickle gelip yazarlara hakaret etmek6
- eski eşin hesabı3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı55
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak7
- kız görünce karakter değiştiren erkek2
- gonulden bagli5
- truenun yetkili olması7
- gammazlık8
- hoşlanıp da söyleyememek2
- kitap okumak2
- sigaranın son fırtını alırken ağzın yanması3
- karaağaç meydanında çuçulara dikala diye bağırmak2
- oğuzhan uğur11
- true nickli namussuz kadın düşkünü6
- epimiz edirneliyiz ba2
- dhalsim9
- oyna kızım şıkşıkı şık şık zıpla kızım2
- edirneli olmak2
- arjantin'in 90 dakikada tek şutunun olmaması6
- erdoğan giderse akepe bürokrasisi ne olacak7
- 15 mayıs gecesi3
- true nickli yazar16
- bir yıldız duruyordu aniden hareket edip gitti3
- artı oy artışı2
- muslettin amca3
- odyssey3
- biraderler uludağ sözlüğün beka sorunudur2
- trafik açılınca şoförlerin deli gibi araç sürmesi3
- sektörel ve bölgesel asgari ücret modeli2
- true'nun yetkili olmayınca sözlüğe küsmesi3
- gocu27
- chatgptye penis fotoğrafını atmak20
- gammazlık yetkim alınırsa sözlüğü terk ederim3
- anın görüntüsü13
- arjantin18
- kih kih birader2
- slavko vincic5
- iremge nerede2
- sözlükte kavga olacak hissi6
- ispanya18
- yazar kızdırmak4
Kime pampa?
Yaşaması zor sestir, çok konuşunca yorar, konuşmak için bayağı bayağı enerji harcarsınız. Çok yorgun olduğumda ya da yatalak hasta olduğumda konuşamıyorum bildiğin.
Kısık sesle de konuşulmuyor.
Kısık sesle de konuşulmuyor.
hakkında daha fazla bilgi için : http://www.basgitarist.com
eskilerin davudi dedikleri sestir. şahsımda olduğu söylenir.
kişisel görüşümce en güzel erkek sesidir. tenor gibi cırıldamaz. alttan alttan koyar da koyar.
örn: over the misty mountains cold'un the hobbit an unexpected journey'deki özgün yorumu.
kişisel görüşümce en güzel erkek sesidir. tenor gibi cırıldamaz. alttan alttan koyar da koyar.
örn: over the misty mountains cold'un the hobbit an unexpected journey'deki özgün yorumu.
çok sesli müzik parçalarının en alt partisi. rönesans'ta gelişmeye başlayan çok sesli müzikte bas, oldukça bağımsız çeşitli melodilerden birini oluştururdu.
şifreli bas döneminde (17. yy ve 18. yy başları), sürekli bas (basso continuo) bazı kurallara ve bas notasının üzerine konan rekamlarla verilen kısa komutlara bağlı kalmakla birlikte, oldukça özgür çalınabilen eşiklerde temel alınırdı. 18. yüzyılın sonlarıyla 19. yüzyılda basın büyük bir yapısal önemi vardı; bu dönemde büyük ölçüde akorlara dayalı homofonik üsluplarda bas, en alt parti olarak armoninin temelini oluşturuyordu.
vokal müzikte bas, ortadaki do'nun altındaki ikinci mi'den, bu do'nun hemen üstündeki fa diyeze kadar yayılan en alt erkek sesidir; basso profundo kalın ve dolgun, basso contanteise daha parlak ve daha liriktir. belli bir çalgı ailesinin en kalın sesli üyesine de bas denir. (bkz: bas davul)
şifreli bas döneminde (17. yy ve 18. yy başları), sürekli bas (basso continuo) bazı kurallara ve bas notasının üzerine konan rekamlarla verilen kısa komutlara bağlı kalmakla birlikte, oldukça özgür çalınabilen eşiklerde temel alınırdı. 18. yüzyılın sonlarıyla 19. yüzyılda basın büyük bir yapısal önemi vardı; bu dönemde büyük ölçüde akorlara dayalı homofonik üsluplarda bas, en alt parti olarak armoninin temelini oluşturuyordu.
vokal müzikte bas, ortadaki do'nun altındaki ikinci mi'den, bu do'nun hemen üstündeki fa diyeze kadar yayılan en alt erkek sesidir; basso profundo kalın ve dolgun, basso contanteise daha parlak ve daha liriktir. belli bir çalgı ailesinin en kalın sesli üyesine de bas denir. (bkz: bas davul)
(bkz: adnan polat ın sesi)
ozellikle bench press' te, partnerin agirligin altinda ikinan arkadasini motive etmek icin siklikla kullandigi nidadir.
* bas, basss, bass lannn.
- ahhh..ihhhh..offff
* bassss, bas. aci yok!
( ardindan agirlikla cebellesen eleman gulmekten kopar. set yalan olur.)
- sictin icine setin, motive et dedim tamam da icindeki duke u ortaya cikar demedim ki be aga. fazla raki seyretmissin sen zamaninda. valla kadir inanir bile senden daha saglam motive eder.
+ abi gaza gelirsin diye dusunmustum.
- bir daha olmasin. hem ben ivan drago tarafindaydim her zaman bilesin.
* bas, basss, bass lannn.
- ahhh..ihhhh..offff
* bassss, bas. aci yok!
( ardindan agirlikla cebellesen eleman gulmekten kopar. set yalan olur.)
- sictin icine setin, motive et dedim tamam da icindeki duke u ortaya cikar demedim ki be aga. fazla raki seyretmissin sen zamaninda. valla kadir inanir bile senden daha saglam motive eder.
+ abi gaza gelirsin diye dusunmustum.
- bir daha olmasin. hem ben ivan drago tarafindaydim her zaman bilesin.
başkasına basma bize bas şeklinde kullanılan amacı partiye oy kazandırmak olan genelde kullanıldığı cümlede yüklem görevi yapan kelime.
düşük frekanslı olması sebebiyle tiz ve middle seslere kıyasla daha uzaktan duyulabilen seslerdir.
bağımlılık yapan ses turudur
(bkz: dip bas)
(bkz: dip bas)
muzigin temelini olusturan ses.
en kalın erkek sesi.
(bkz: bas gitar)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar