bugün
- yazarların sabah kahvaltısı4
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak2
- ölüyorum lan ölüyorum3
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- araba kullanırken uyumak3
- emekçilerin çalışma yaşamı talepleri2
- from gold from dust13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- rujlu erkekle öpüşmek3
- fiziği güzel sözlük kızları47
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- recep tayyip erdoğan27
- truesuz sözlük8
- nervio23
- rujlu kadınla öpüşmek6
- hastalık havası8
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- burna tuzlu su çekmek6
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- fatma betül sayan kaya59
- kopya çekmenin etiği5
- adalet ve kalkınma partisi4
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- gurbet3
- ekrem imamoğlu6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- seni terkedeceğim4
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- iyi dostlar biriktirdim7
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- yazarların akşama dair planları9
Küçük resme takılıp büyük resmi göremeyen yazar.
yazardır. hoşgelmiştir. evrim hakkındaki görüşü yarmıştır beni.*
düşünmenin sadece kendisine verildiğine inanan üstelik herkesi kendisin hoşlanacağı şekilde düşünmeye davet eden
allah a sadece emrilerine uymamak için inanmadıgını gördüğüm ve allah ın delillerini basite indirgeyip görmezden gelerek yok edebileceğine de inanan yazardır.
hatta güneş desek
- he o mu o basit bir ateş topudur diyebilecek düşünceyede sahiptir.
aynı zamanda doğru yolu bulacağından adım gibi emin oldugum yazardır.
allah a sadece emrilerine uymamak için inanmadıgını gördüğüm ve allah ın delillerini basite indirgeyip görmezden gelerek yok edebileceğine de inanan yazardır.
hatta güneş desek
- he o mu o basit bir ateş topudur diyebilecek düşünceyede sahiptir.
aynı zamanda doğru yolu bulacağından adım gibi emin oldugum yazardır.
Barkod, çubuk kod ya da çizgi im, verilerin görsel özellikli makinelerin okuyabilmesi için çeşitli kodlama yöntemleriyle sunulmasıdır.
Orijinal olarak barkod, veriyi paralel çizgilerin genişlikleri ve boşlukları arasında saklardı, ama günümüzde noktasal şekiller, iç içe daireler ve görüntü içinde gizli şekiller gibi farklı türlerde de görülebiliyorlar.
Barkod, barkod okuyucu olarak da adlandırılan optik okuyucular ile okunabilir veya özel yazılımlarla görüntü içinden taranabilir. Barkod bilgisayara veri girişinin doğruluğunu ve hızını artıran Otomatik Tanıma Veri Toplama (OT/VT) uygulamalarında geniş bir kullanım alanı bulmaktadır.
Geleneksel olarak barkod kodlaması sadece rakamları sembolize ederken, yeni sembolojiler tüm ASCII karakter setine büyük harf ve daha fazlasını eklemiştir. Basit barkodların ihtiyaç duyduğu alana daha fazla bilgi sığdırma gereksinimi çizgiler yerine kare hücreleri içeren (bir tür iki boyutlu barkod) matrix kodların geliştirilmesine sebebiyet vermiştir. içiçe kodlar iki boyutlu ve tek boyutlu kodların karışımıdır ve geleneksel tek boyutlu sembolojiyi birden fazla satır içerecek şekilde bir çerçeve içinde yeniden boyutlandırma işlemidir.
kaynak: vikipedi.
Orijinal olarak barkod, veriyi paralel çizgilerin genişlikleri ve boşlukları arasında saklardı, ama günümüzde noktasal şekiller, iç içe daireler ve görüntü içinde gizli şekiller gibi farklı türlerde de görülebiliyorlar.
Barkod, barkod okuyucu olarak da adlandırılan optik okuyucular ile okunabilir veya özel yazılımlarla görüntü içinden taranabilir. Barkod bilgisayara veri girişinin doğruluğunu ve hızını artıran Otomatik Tanıma Veri Toplama (OT/VT) uygulamalarında geniş bir kullanım alanı bulmaktadır.
Geleneksel olarak barkod kodlaması sadece rakamları sembolize ederken, yeni sembolojiler tüm ASCII karakter setine büyük harf ve daha fazlasını eklemiştir. Basit barkodların ihtiyaç duyduğu alana daha fazla bilgi sığdırma gereksinimi çizgiler yerine kare hücreleri içeren (bir tür iki boyutlu barkod) matrix kodların geliştirilmesine sebebiyet vermiştir. içiçe kodlar iki boyutlu ve tek boyutlu kodların karışımıdır ve geleneksel tek boyutlu sembolojiyi birden fazla satır içerecek şekilde bir çerçeve içinde yeniden boyutlandırma işlemidir.
kaynak: vikipedi.
Hoşçakalın arkadaşlar.
alkol alım merkezi olan barların vergi numaraları için (bkz: bar kodu)
1954 yilinda patenti alinmis ve ilk kez 1974 yılında ibm tarafından uygulamaya konmuştur.
Barkod yapımının ne kadar basit olduğunu gösteren proje : http://www.projehocam.com...no-barkod-okuyucu-yapimi/
Otomatik fiyat okutturan. Evet.
Kullanımı kolay entegre barkod sistemleri, eğitim ve teknik destek çözümleri sunan, türkiye'nin en iyi firmalarından birisi. https://www.barkod.com/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar