bugün

Pilli Bebek’in seslendirdiği harika şarkı.
Hangi yöne veya hangi cisme olduğu belirtilmeyen görmekle bağdaş eylem için kullanılan emir kipi.
Mükemmel sözlere sahip pilli bebek şarkısı.
Türkçe rock denen çoğu arabesk yığını olan şarkılar silsilesinin içinde bir elmas gibi.
behzat ç adam dövme müziği.
pilli bebek evet, güzel şarkı. olsun şarkısı da güzel. duruyor zaman adlı şarkıları da.
o değilde ben behzat ç yi özledim ya. hiç bitmeseydi. izlediğim tek türk dizisiydi ya.
gerçi ben artık yabancı dizide izlemiyorum televizyon izlemiyorum artık gs nin maçları dışında izlememede herhalde pek artık.

behzat ç ne farklı diziydi ha, ne çok şey öğrendim.
emrah serbes de iyi yazıyor ha iyi bulmuş behzat ç yi. gerçi adamın yazıları kitapları da çok güzel. ama senaryo da iyiydi. ercan mehmet erdem di ha senaristi dizinin.
dinle ve hisseti peşinden sürükleyen eylem.

(bkz: ilk yardım)*
muhteşem bir introya sahip pilli bebek şarkısı. severek dinliyoruz.
ilk 5 saniyesi fazlasıyla paint it black i ve through the fire and flames i anımsatmaktadır. ama bence paint it black in girişinden fazlasıyla esinlenmişler.

bir pilli bebek şarkısı.
insandan örülmüş duvarlar içindeyim..
herkese renkli günler
biraz daha dinlersem kafam iyiyken bu cuma gecesinde. uçan adam sabri gibi aaaalllllaaaaaaaahhh diye kendimi yerden yere atacağım. gittikçe yükselen haller içindeyim. orası tamam da ya sıra düşmeye geldiğinde?
https://www.youtube.com/watch?v=IFDV-TkbRI8
"insandan örülmüş duvarlar içindeyim."
pilli bebeğin eşsiz sarkısı.
behzat ç. dizisindeki harun karakterinin abii diye bağırması. hep bu sahneyi hatırlatır efenim..
arabada sürücü koltuğunda oturuyorsanız yüksek sesle sakın dinlemeyin trafikte olduğunuzu unutuyorsunuz...
behzat ç. ile büyük sükse yapmış pilli bebek adlı grubun, popülizme henüz kurban vermediğimiz parçasıdır.
iyidir, yüksek sesle dinlenilmesi tavsiye edilir.
behzat ç.'nin kafa göz girişmeli dayak sahnelerinde pek sık kullanılan pilli bebek şarkısıdır.
pilli bebek bu işi biliyor cidden. her şarkısı gibi bu şarkısında da sözler ve müzik etkiliyor insanı.

[https://www.youtube.com/watch?v=IFDV-TkbRI8]
enfes şarkı. ilk dinlediğimde hayvan gibi ağlamıştım, neden hiç bilmiyorum.

gittikçe yükselen haller içindeyim.
behzat ç dizisinin 20. bölümünde duyulan, merak edilen ve tekrar tekrar dinlendikçe sevilebilcek bir potansiyele sahip şarkı.
pilli bebek'in olsun adlı albümünün göz bebeğidir adeta. dinleyeni alır götürür.

"hayaller içinde gün görmeye bak,
saklı kalan güne can vermeye bak."
behzat ç'nin 17. bölümünde hafızama yer edecek olan birkaç dakikayı dopdolu birkaç dakika haline getirmiş pilli bebek harikası. *
ilk okula başlanıldığında öğretilen ilk şey
(bkz: ali ata bak)
"gittikçe yükselen haller içindeyim" kısmında gaza getiren gitar riffleri ile adamı paramparça eden bir cem kısmet eseri.
(bkz: dön bak dünyaya)
© copyright 2005 - 2026