bugün

Her an sersem.
hele bana öyle bir dokunur ki bu illet (ya da muhteşem şey). Özellikle son 2 haftadır kendimde değilim, sen ne yaptın bana insafsız kız ya o nasıl bir gülüştür öyle nasıl gözler onlar arkadaş ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi. Ondan başka düşündüğüm bişey yok sözlük herşeyi içimde tutuyorum o da belki beni seviyodur ama kendimi de kandırmış olmak istemiyorum sonradan üzülmemek için.
Bir insan aşık olunca; kıskanır, bağırır, kısıtlar, hesap sorar, sahiplenir...ama anlayana işte...

alıntı.
içinden bine kadar sayarsın, her mesaj sonrası. bir, iki, üç...
bir tek onun sesini duyarsın, diğer seslere sağır olursun...
küllerin üzerine çiçekli battaniye serersin.
çünkü aşk bir çeşit serap görme halidir.
Gerçeklerden kopuk.
yaşamak için yeni bir umudun olur.
Sonun başlangıcı start alır.
Sıçarken yaşadığın anlamsız keyif bok klozete düşünce konusunda anlıyorsun neyin ne olduğunu.
Aşık olduğunuz anda panik yapmayın. Bir yere oturun, derin nefes alın ve katilinizle tanışmanın tadını çıkartın.
O'nda gördüğün kışı, kimsenin baharına değişmezsin.
Güzelleşiyorsun bence. Cildin falan parlıyor. Eski fotoğraflara bakıyordum da ne kadar farklı bir havam varmış o dönem. Cildim daha iyi mesela. Enerjim farklı ve bu yansımış. Bir de şimdi bak kasvet içindeyim cildim o kadar parlak değil. Gözlerim gülmüyor öyle. Gözlerimi geç genel olarak gülmüyorum bile.
Ne garip insanı bu kadar cildine bakışına kadar etkilemesi.
Ben her zaman söylerim aşk güzelleştirir insanı.
bir aşk delirtir insanı birde hamilelik.. ne demiş şair 'insan aşık olunca yitirir beynini'..
aşık olmayan anlamaz.
Aslında seven değil Sevilen kişi daha güzelleşir. Kendine bakmaya başlar falan.
insanlar ne güzel hep gülümsüyor.
hep mutlular.
sanki tüm olumsuzluklar ortadan kalkıyor.

hep sürse keşke ama işte..
tüyoları alın: https://www.youtube.com/watch?v=SNKDRhtUFWw
© copyright 2005 - 2026