bugün

/636
uğruna 12846 entry girilen olgu. hala çözülmüşe benzemiyor *
Aşk bir hipnozdur.
Aşka giden ok
Seni seven çok
Aşk bir b*k
yemeyen yok
(Çok ayıp romantik romantik şeyler yazmalı buraya ama olmuyor.)
biyokimyasal olarak çikolata yemekten farkı olmayan..
Korebe oynamak gibiydi "ask",
Hepimiz korduk,
Ebemizi gorduk...
kelebeklerle yakından ilişkisi olduğunu düşündüğüm duygu...
öyle ki kelebeklerin ömrü bir gün, ama sen ölümsüzünü seç ve oracıkta kalsın.
uçuyor efenim durduramıyoruz... *
Hayatta bir kere Yaşanacak bir şey olduğuna hep inanırdım ve elbet bi gün bulacağımı umut ederdim.ahanda Bulalı bir Ayı geçti ve etkisi sonsuza dek sürecekmiş gibi hissediyorum.
yalan dolan var yada yok.
okyanusta ölmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur.

cemal süreyya, söylemiş. o kadar tezat işte.
hakkında söyleyecek milyonlarca şeyim olduğu halde yazacak kelime bulamadığım konu.
ömrü 1 yıldır dostum. sonrasında gelsin entrikalar gelsin yalanlar...
seksi bedavaya getirmek için evvel zaman içinde kalbur saman içinde ortaya atılmış en büyük yalandır.
gözlerinin içine baktığında huzuru bulmak , cennette olmak . Öyle derinsel , öyle kalpten yaşamak ki bazen bir beyninin olduğunu , düşünebildiğini unutmak . O yokken herşeyin zehir tadında olması, zevk vermemesi yaşamın . Tam kalbin altında bi yerde bi acı , bulantı , sıkışma . Yureginde kimsenin dolduramayacagi koca bi bosluk ve Boğaz'da koca bi düğüm . dipsiz karanlık Aşksızlık , zifiri karanlık ayrılık . Ask saf ve temiz . Ayrilik derin ve acili .. Siyah ve beyaz gibi .
'' ya sikicem aşkınızı artık ama ha ! on iki bin küsur entry girilmiş çözemediniz mi daha '' şeklinde serzenişte bulunduğum sikko olaylar bütünü.
Sessizlikle aramdaki ilişki.
vur yürekten,
yak gönülden,
geç tenimden,
Gel gir kanıma..
minimalist düşüncelerin, popülist bütün fikirleri baskıcı bir tutarsızlıkla çepeçevre sardığı şeydir aşk. çünkü aşkta popülizm olursa, adı aşk olmaz, çıkarcılık olur azizim.
Kavusursan "mesk" olur,
Kavusmazsan "ask"...
Aşk mı uzun hikayeee cay varmi cay.
eğer tek taraflı ve yoğunsa insanı delirtendir. karşılık görmüyorsa depresyon ve üzüntü sebebidir.
"aşk, sehvetin estetik seklidir. onun icin, daha ziyade estetik kadinlara veya kizlara karsi duyulur" der atsız, ruh adam'da.
(bkz: Beşiktaş)
sevgilinin basuruna merhem sürüp ondan soğumamaktır.
yalan dostum aşk diye bi şey yok,
aşk dediğin üç günlük eğlence,
bilemedin beş gün sürsün,
kapılıp da sürünen çok.
aşk= sevgi+ emek+ alışkanlık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026