bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- eğitimde sınav sistemi2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- mohamed salah ghaly13
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- türkiye7
- mesele ne senin benden ayrılman3
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- gulmekicinyaratilmis11
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- insan zamandan ibarettir3
- taşak sütyeni2
- stres yönetimi6
- mauro icardi3
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- trabzonspor7
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- gocu4
- tofaş2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- birleşik krallık3
- elalem ne der4
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- petrol4
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- almanya5
- ispanya7
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
insanı yepyeni biri olup çıkartan duygu.
Birlikte gülüyorsanız mutluluktur, Birlikte ağlıyorsanız dostluktur; ama birlikte susuyorsanız bu aşktır...
ama ben susmasını bilmiyorum...
ama ben susmasını bilmiyorum...
bazılarının hunharca egosunu tatmin etmek için kullandığı duygu.
Aşk, kendinden vazgeçme halidir, kendi benliğini ezmeden 'biz' olabilme hâlidir. insan egosu denetlenmesi en güç olan şeydir. Bunu ancak aşk becerebilir, sadece aşk ile üstünden atlayabilirsiniz. *
bağ, mutluluk , tutku, huzur bütünüdür.
(bkz: aşkları da vururlar)
aşk; tetriste uzun çubuğun üst üste 5 defa gelme olasılığıdır.
fakir boku gibi üstünüze bulaşan ve kurtulamadığınız gereksiz bir duygu yükü.
biraz bastırınca tekrar kanayan, kolayca kabuk tuttuğu için çabuk geçeceği düşünülen ama tam olarak iyileşmemekle birlikte iyileştiğinde yılların geçmiş olacağı yaradır aşk.
bu aralar nedense benden uzak olan şey. he mutluyum ama bi yanım buruk.
sanırım ne olursa olsun birbirinden kopamayan iki insanın arasındaki duygudur aşk.
sanırım.
sanırım.
hakkında uzun uzun kitaplar yazılacak ve sadece kitaplarda güzel olan emsalsiz duygu.
sevgiliyi tanrılaştırmanıza neden olan bir histir.
Fotoğraflarına bakınca kokusunu duymak diye bir şey var ve adı delilik değil, adı aşk.
--spoiler--
Ben bir erkeğim ;
Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile...
Ben bir kızım ;
Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım. Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım. Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken, peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim. Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakaldır. Sen beni üzersin ve ben ağlarım. Belki de yalvarırım. Ama bu sana değil, kendime yeniden gelebilme çabamdır. Ben ağlarım, çok ağlarım, hatta hep ağlarım. Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım. Sen gülersin dışından, ben senin taa içini görürüm. Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım, konuştukça büyürsün içimde. Aynı zamanda da yok olursun. Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum..
--spoiler--
Ben bir erkeğim ;
Önce sana melek gibi davranırım. Kızları önemsediğimi vurgularım. Sonra yakın arkadaş oluruz çıkarız. Sen bana aşık olursun bensiz yaşayamazsın, ben seni sen farklısın diye kandırırım. Sen herkese beni anlatırsın aşık oldum diye. Bende herkese seni anlatırım kullanıyorum diye. Artık bana aşık olursun bana kırılınca 2 güzel söz söylerim affedersin ben sıkılınca sana trip atarım ağlasanda umrumda olmaz. Sonra ilişki sıkınca ayrılırım. Sabah akşam ağlarsın, pişman olursun ve bana yalvarırsın. Ben gülerim hiç olmamışsın gibi hayatıma devam ederim. Kızlarla konuşurum, eğlenirim ne biliyim seni takmam bile...
Ben bir kızım ;
Sen senin için ağladığımı sandığın zamanlarda aslında bizzat kendime ağlarım. Sen bana geldiğinde sende kimsenin göremediğini gördüğüm için sana kucak açarım. Sen beni kendine aşık etmek için klişe lafları birbiri ardına sıralarken, peşimden koşarken seni mutlulukla izlerim. Çünkü bilirim, neticede sonu sadece bir hoşçakaldır. Sen beni üzersin ve ben ağlarım. Belki de yalvarırım. Ama bu sana değil, kendime yeniden gelebilme çabamdır. Ben ağlarım, çok ağlarım, hatta hep ağlarım. Ama aşkı senden çok daha iyi bilirim ve bu yüzden en çok ben ağlarım. Sen gülersin dışından, ben senin taa içini görürüm. Bu yüzden arkadaşlarıma seni anlatırım, konuştukça büyürsün içimde. Aynı zamanda da yok olursun. Ve sen günün birinde bana haksızlık ettiğini düşünüp geri geldiğinde, ben gerçekten gülümsüyor olurum..
--spoiler--
her saniye onu düşünmektir. nedensiz yere gülümsemektir. şarkıların daha bir anlamlı olmasıdır. kalbin hızlı atmasıdır. geceleri uyutmayan sabahları uyandırmayandır. Boktan bişeydir. Gidişi yahut bitişi dipsiz kuyu. bazı bünyelerde ters tepki yapabiliyor. uzak durulması gereken ve fark ettiginiz anda oldugunuz yerden ardınıza bile bakmadan kaçmanız gereken duygu karmaşası. çatal-bıçakla bok yemek gibi bişey zannımca.
kim bilir üzerine neler yazılmıştır neler cizilmistir. . Insanı oylesine degışik durumlara sokar kı baktıgınız zaman bu ben mıyım dersınız. Gozunuz gormez korku nedir bılmezsınız onun ıçın ne yapılması gerekıyorsa yaparsınız. AŞK bır kere gelir ınsana ve ona sahip cıkmak gerekır. Kaybettıkten sonra ne yapsanız bostur. Bırı daha gelır başka bırıne de ask olurum dıye dusunursun oysa onlar sadece bırer yansıma , benzetme olur. Onun ellerini ararsin onun kokusunu onun bakışlarını ıstersin ama bulamazsın..
Dünyadaki en değerli duygu.
Bazen sadece bir kişiye olmayan şeydir.illa ki canlı olmasi gerekmez.
Bir renge,şarkıya da aşık olabilir insan.
Not :ve bir de,en ufak duygu dalgalanmaları aşk adı altında yansıtılmamalı ,o kadar da kolay değildir bu.
Bir renge,şarkıya da aşık olabilir insan.
Not :ve bir de,en ufak duygu dalgalanmaları aşk adı altında yansıtılmamalı ,o kadar da kolay değildir bu.
Onu görüp gözlerinin içine bakamamak, bir merhaba diyememektir.
Görmeyi bıraktım da adı geçtiğinde veyahut birine anlatırken damarlarında kan değil de buz gibi bir su dolaşıyormuş gibi hissetmek, tirtir titremektir.
Sırf dersler, program uysun diye tüm paketleri inceleyip en muhtemel hesaplamalardan sonra ders seçimi için randevu almaktır.
Binbir güçlükle (fakat senin için çocuk oyuncağıdır artık) ders programını öğrenip add/drop haftasında onun aldığı ders için kontenjan açılsın diye dua etmektir.
Tüm aşk sözlerini, şiirlerini, şarkılarını, öykülerini ne kadar saçma gelse de tekrar ve tekrar duymak istemektir.
O izlemiş diye bir filmi izlemek, o biliyor diye bir dili öğrenmektir.
Sevdiği müzik gruplarının tüm albümlerini dinlemek, belki de onun bildiğinden daha fazla bilgi toplamaktır.
Fenerbahçeye gram bile olsa sempati beslemeyi denemektir.
Doğru zamanı geldiğinde ona vermek üzere bir defter tutmaktır.
gülüşü, bakışı, sözü nasıl olabiliyor da seni altüst ediyor anlam verememek, tüm haftayı yüzündeki o aptal gülümsemeyle geçirmektir.
Tüm bunları okumayacağını biliyor olsam da saçmalamak isteyişime engel olamamamdır.
Belki içindeyken farkında değilsin sonunun nereye varacağının. Ve zaten de hiçbir gerçekliği algılayamıyorsundur. Ama bu illetin içine düşerken, girerken ufacık da olsa kıyıda köşede hesaplamışsındır sonrasında sana kalacakları. O çekip gidecek sen yine sana kalacaksın. Halbuki tüm hayatın oydu. Öyleyse sen yine onunla olacaksın. Her şey daha da çok acı verecek. Bitsin, çeksin gitsin senden isteyeceksin. Azalacak acı, yakmaya devam edecek ama. Sonra bir gün yine acıyı ertelemek adına belki de dindirebilirim umuduyla yine sonunu bildiğin bir yolculuk başlayacak. Yine de her şeye rağmen bu kez uçtuğun diyarlarda son diye bir şey olmamasını dilemekten başka çare ... ? çaresiziz!..
ah şu zaman olgusu kimisi için nasıl bir ilaç olabiliyor senin için sem iken. Oysa nene gerek?
Görmeyi bıraktım da adı geçtiğinde veyahut birine anlatırken damarlarında kan değil de buz gibi bir su dolaşıyormuş gibi hissetmek, tirtir titremektir.
Sırf dersler, program uysun diye tüm paketleri inceleyip en muhtemel hesaplamalardan sonra ders seçimi için randevu almaktır.
Binbir güçlükle (fakat senin için çocuk oyuncağıdır artık) ders programını öğrenip add/drop haftasında onun aldığı ders için kontenjan açılsın diye dua etmektir.
Tüm aşk sözlerini, şiirlerini, şarkılarını, öykülerini ne kadar saçma gelse de tekrar ve tekrar duymak istemektir.
O izlemiş diye bir filmi izlemek, o biliyor diye bir dili öğrenmektir.
Sevdiği müzik gruplarının tüm albümlerini dinlemek, belki de onun bildiğinden daha fazla bilgi toplamaktır.
Fenerbahçeye gram bile olsa sempati beslemeyi denemektir.
Doğru zamanı geldiğinde ona vermek üzere bir defter tutmaktır.
gülüşü, bakışı, sözü nasıl olabiliyor da seni altüst ediyor anlam verememek, tüm haftayı yüzündeki o aptal gülümsemeyle geçirmektir.
Tüm bunları okumayacağını biliyor olsam da saçmalamak isteyişime engel olamamamdır.
Belki içindeyken farkında değilsin sonunun nereye varacağının. Ve zaten de hiçbir gerçekliği algılayamıyorsundur. Ama bu illetin içine düşerken, girerken ufacık da olsa kıyıda köşede hesaplamışsındır sonrasında sana kalacakları. O çekip gidecek sen yine sana kalacaksın. Halbuki tüm hayatın oydu. Öyleyse sen yine onunla olacaksın. Her şey daha da çok acı verecek. Bitsin, çeksin gitsin senden isteyeceksin. Azalacak acı, yakmaya devam edecek ama. Sonra bir gün yine acıyı ertelemek adına belki de dindirebilirim umuduyla yine sonunu bildiğin bir yolculuk başlayacak. Yine de her şeye rağmen bu kez uçtuğun diyarlarda son diye bir şey olmamasını dilemekten başka çare ... ? çaresiziz!..
ah şu zaman olgusu kimisi için nasıl bir ilaç olabiliyor senin için sem iken. Oysa nene gerek?
Aşk yok artık, kalmamış bu devirde...
Sonsuzluğa uzandı seninle ellerim
Mutluluk sende gizliydi şüphesiz
Hiç kuşkum olmadı sevginden
Öyle kuşatmıştı ki güvenirliliğin beni
Senden öteye gidesim gelmiyordu
Büsbütün oldum seninle
Direncimdin
Hayata karşı dik duruşumdun
Başlangıcım, ezelim, sonumdun
Sana söylemediğim öyle çok şey var ki
Sensizliği düşünemediğim gibi