bugün
- nervionun kedisi9
- canoo10
- alpay 7714
- 30 kasım 2023 fc nordsjaelland fenerbahçe maçı32
- yarbay kemal13
- ölümlü dünya 2 sponsorlu
- hotchner from bau28
- 30 kasım 2023 beşiktaş club brugge maçı17
- nilin portresi16
- saraca25
- saracanın yakışıklı olmadığını inkar etmek8
- nervio11
- gidene söylenecek söz16
- insanı çıldırtan şeyler19
- tunç soyer10
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler16
- sözlükte sizli bizli konuşan tipler8
- kız istemeye pembe gömlekle gelen erkek9
- islam arap milliyetçiliğidir37
- çin'in ürettiği savaş uçakları19
- hotchner from bau'ya sibop ayarı yapmak12
- henry kissinger10
- arkadaşlar şöyle bi kıza çakma ihtimalim nedir13
- karıya kıza yürüyüp onlar bana yürüyor demek11
- seni seviyorum menuet9
- 12 aralık 2023 fc kopenhag galatasaray maçı10
- kalp krizi geçirecekmiş gibi olmak11
- milli muharip uçağı kaan25
- hamsi10
- dolarus elif21
- ekşi sözlükteki büyük skandal15
- kuresel ikinma nickli bayan15
- dolarus elifi de vurmak11
- saraca silsüpüroğlu14
- canoo'nun artık içmeye ara vermesi10
- şaka maka saracanın yakışıklı olması15
- dil öğrenememek11
- fransaya kuruvasan yemeye gitmek16
- tomografi ve mr israil icadıdır10
- olgun ve dolgun beyler11
- dinsiz kitapsizsin deyip kizini vermeyen baba9
- seni özledim diye mesaj atan kız15
- true'nin aramıza katılması9
- kuresel ıkınma ile kısmetse olur22
- özelde fingirdeşen yazarlar8
- pembe giyen erkek8
- larisalisa17
- çok yakışıklı bir beyden kokina almak19
- sevgiliyle viyana da kuşburnu çayı içmek15
- bir şarkı sözü der ki23
- canoo'nun larisalisa'ya koşması16

entry'ler (1187)
Bunu yazan arman'dır kesin, diye düşünerek tıkladım.
Başka söze gerek yok sanırım.
Başka söze gerek yok sanırım.
Aşk olsun be, çağırsanız gelirdik.
Gerçek olduğu kadar da adice ve saygısızca bir durum.
Bunu yazan bir de yetkili mi mk? Yeminle şu anda çekip gitmek istiyorum bu sikko yerden! inci'den betersiniz be.
iyice sıçtınız içine konseptin de seviyenin de.
iyice sıçtınız içine konseptin de seviyenin de.
Yanlış zamanda (yoğun saatler) yanlış güzergâh...
Güzelbahçe'den az önce geldim. 10 km mesafedeyim.
Güzelbahçe'den az önce geldim. 10 km mesafedeyim.
Ne idüğü belirsiz veya sıfır yakışıklılıktaki veyaa beş para etmez onlarca insan hakkında başlık açılıyor da bu gelmiş geçmiş en harika eserlerden biri olan adamın başlığı nasıl olmaz? Nasıl bir sözlük burası?
Hayır yani burada o kadar fitness meraklısı falan var, hiç mi yazasınız gelmedi?
Yoksa kıskandığınızdan mı?
Ben sanırım geçen yıl falan askerlikte kas kaybı gibi başlıklı bir videoda görüp yakışıklı gülüşüne, sempatikliğine, zekâsına, mizahına vurulmuş ve hemen araştırmıştım. Sonra iç geçirip durmamak için bakmamaya çalışmıştım bir daha.
Demin youtubeda yine karşıma çıktı hem de çok çok daha iyi bir tiple.
Delirmek işten bile değil...
Hayır yani burada o kadar fitness meraklısı falan var, hiç mi yazasınız gelmedi?
Yoksa kıskandığınızdan mı?
Ben sanırım geçen yıl falan askerlikte kas kaybı gibi başlıklı bir videoda görüp yakışıklı gülüşüne, sempatikliğine, zekâsına, mizahına vurulmuş ve hemen araştırmıştım. Sonra iç geçirip durmamak için bakmamaya çalışmıştım bir daha.
Demin youtubeda yine karşıma çıktı hem de çok çok daha iyi bir tiple.
Delirmek işten bile değil...
Ayy yaşlanınca burnu daha az belirgin hâle geldiği için biraz avantaj elde etmiş ama genel görüntü olarak çok daha kötü olmuş...
Entry alıntılama kabiliyetine attırdın mı önce? Kendi kendini alıntılamışsın.swh ama gerçekçi olmuş çünkü sen tam olarak öylesin: (bkz: #46706721)
işin gücün "attırmak". Kart horoz.
işin gücün "attırmak". Kart horoz.
Hakikaten işsizsin yarbay.
35.
"-mu" ekinin ayrı yazıldığını bilmeyen bir yeğen. eldivenle bile sevmem yerinde olsam.
(Öncelikle... Donuzladığım biri olduğu için görseli falan göremiyorum ama kimsenin yeğeniyle, hem de böyle salakça bir açıklama aracılığıyla alay edilmez.)
"-mu" ne eki, pardon???
Başkasına laf atmadan önce kendinize bakmamanız, sizin adınıza utanma sebebi aminotoryum.
"-mu" ekinin ayrı yazıldığını bilmeyen bir yeğen. eldivenle bile sevmem yerinde olsam.
(Öncelikle... Donuzladığım biri olduğu için görseli falan göremiyorum ama kimsenin yeğeniyle, hem de böyle salakça bir açıklama aracılığıyla alay edilmez.)
"-mu" ne eki, pardon???
Başkasına laf atmadan önce kendinize bakmamanız, sizin adınıza utanma sebebi aminotoryum.
Evlenmek (bkz: aptallık)
Çocuk yapmak (bkz: seçilmiş kölelik)
Kötü bir ailenin üyesi olmak (bkz: şanssızlık)
Çocuk yapmak (bkz: seçilmiş kölelik)
Kötü bir ailenin üyesi olmak (bkz: şanssızlık)
Yazım hatası içeren başlıktan değil de yazının ilk kelimelerinden anladım yazanın yarbay kemal olduğunu.
iyice tuhaflaştın, burada böyle şeyler yazınca kendini üstte(!) Mi görüyorsun anlamadım ama bu gidişle "herkesin altında kalacaksın"...swh
iyice tuhaflaştın, burada böyle şeyler yazınca kendini üstte(!) Mi görüyorsun anlamadım ama bu gidişle "herkesin altında kalacaksın"...swh
Ulan siz nasıl insanlarsınız da evlada küfredip bunu allah icin(!) Rahatça savunabiliyorsunuz.
Bi de buraya gelip mal mal küfredince ne oluyor, en kahraman siz mi oluyorsunuz küçük enişteler? Normalde söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada söyleyince veya asıl tepki göstermeniz gereken yerde gösteremeyince ama errrkekliğinizi de ispat gerekince en kolayı dinî pitbulluk yapmak, değil mi?
izansız, vicdansız, akılsız zavallılar.
Bi de buraya gelip mal mal küfredince ne oluyor, en kahraman siz mi oluyorsunuz küçük enişteler? Normalde söyleyemeyeceğiniz şeyleri burada söyleyince veya asıl tepki göstermeniz gereken yerde gösteremeyince ama errrkekliğinizi de ispat gerekince en kolayı dinî pitbulluk yapmak, değil mi?
izansız, vicdansız, akılsız zavallılar.
Canabar falan filan'ımız geri gelmiş, hoş gelmiş, iyi ki gelmiş!
(anlık mutlu oldum diye, yoksa buralar seni hak etmiyor bebeğim)
müzik ve özellikle sinema konuşmak isteyenlerin mutlaka tanışması gereken, aşırı halim selim bir yiğidodur.
(anlık mutlu oldum diye, yoksa buralar seni hak etmiyor bebeğim)
müzik ve özellikle sinema konuşmak isteyenlerin mutlaka tanışması gereken, aşırı halim selim bir yiğidodur.
Seni parantez içinde harcar mıyım şekerim, açık açık söverim.
Kimse için böyle bir şey demedim, pbhy için bile ama bu elysium hakikaten ruhsal sorunlar yaşıyor gibi.
Biseksuel gibi davranıyor (hem kadınlara hem erkeklere yürüyor), her seferinde farklı kadınların fotolarını (nereden buluyorsa) atıyor, herkesi artılayıp duruyor, söylemlerinden cinsiyeti anlaşılmıyor ama erkekse ve kadın gibi davranıyorsa zaten veleddalin amin. Biseksüelse de ya yeni keşfetmiş ya da öyleymiş gibi davranıyor, yine veleddalin amin.
Ne kadar garip tipler var yahu.
Biseksuel gibi davranıyor (hem kadınlara hem erkeklere yürüyor), her seferinde farklı kadınların fotolarını (nereden buluyorsa) atıyor, herkesi artılayıp duruyor, söylemlerinden cinsiyeti anlaşılmıyor ama erkekse ve kadın gibi davranıyorsa zaten veleddalin amin. Biseksüelse de ya yeni keşfetmiş ya da öyleymiş gibi davranıyor, yine veleddalin amin.
Ne kadar garip tipler var yahu.
görsel
Araya artık bolca beyaz karışmış olan, tarumar saçlardır.
Araya artık bolca beyaz karışmış olan, tarumar saçlardır.
Yarışması olsa dereceye yüzlerce kişi girer.