bugün

/636
aşk bahane, düzüşmek şahane!
siktiğimin şeyidir.
aşk, benim olandır.
Ask, iki insanin yalnizliklarini paylasmasidir. -ask neymis abi? -ne bileyim ben..
Her aşk şarkısında hüzünlendiğim ama tanımadığım, insan 20 yaşı (bile) geçince aşk ne kadar özleniyormuş. insan topraktan geliyor, toprak aşk kokuyor. . .
kalpten kalpe olandır. *
aşk bahane, sikişmek şahane!
bütün kutsal ve ilkel sözleşmelerin ötesinde bir evliliktir.
ne gerek var, yök öğle birşey derken bir anda milat yaşatan hayatı sıfırlayan esrarlı bir simyacı ürünü olaylar zinciridir.
Yalanmis efendim o. hic oyle kalbim agriyoo falan demeye de gerek yokmus. bu beyinle alakaliymis. salgilanan hormonla bilmenne ilgimiymis neymis. boyle dusunmek lazimki bi umut olsun dimi bu askin bitebilecegine icimde.
(bkz: aşkın zamanı mı var)
platonik olursun sıkıntı, palatonik olmazsın kaprisi kıskançlığı sıkıntı, ayrılırsın sıkıntı, ayrılamazsın sıkıntı
kayseri'den bir adres tabelası,
görsel
Her dilde farklı anlatılır, her insan farklı hisseder, her defasında kalp sanki ilk kez atmayı öğreniyormuş gibi davranır. Beyin emekliye ayrılmış yaşlı bir amcadır. Aşk yaş, renk, cinsiyet, para, mekan, zaman gibi ayrıntıları önemsemez. Bir şeyler yüzünüzde aptal gülümsemeler oluşturur, aklınızda hep o vardır ve artık siz o eski siz değilsiniz. Aşk yeniler insanı, bu yüzdendir masum oluşu. Hem zaten aşk bu üç harfin yada az önce okuduğunuz cümlelerden çok daha fazlasıdır. Ne olduğunu ancak aşık olduğunuzda anlarsınız.
Her dilde farklı anlatılır, her insan farklı hisseder, her defasında kalp sanki ilk kez atmayı öğreniyormuş gibi davranır. Beyin emekliye ayrılmış yaşlı bir amcadır. Aşk yaş, renk, cinsiyet, para, mekan, zaman gibi ayrıntıları önemsemez. Bir şeyler yüzünüzde aptal gülümsemeler oluşturur, aklınızda hep o vardır ve artık siz o eski siz değilsiniz. Aşk yeniler insanı, bu yüzdendir masum oluşu. Hem zaten aşk bu üç harfin yada az önce okuduğunuz cümlelerden çok daha fazlasıdır. Ne olduğunu ancak aşık olduğunuzda anlarsınız.
aşk hem güzel bir duygu olduğu kadar çok karmaşıktır. bazı durumlar da kendini sınarsın. sadakatın test edilir farkında olmadan.
doğrusu "aramakmış oysa sevmez,özlemekmiş oysa sevmek" sözlerindeydi ahmet kaya'nın.
fuzulinin mecnunu çöllere gönderişindeydi.
en güzeli ilk olanıdır.
"Aşk işte, sen şimdi oturmuş onu düşünüyorsundur. O her şeyden habersiz dönmüş kıçını uyuyordur." k.iskender
aşk iki insanın başka hiçbir kimseye gerek duymadan yaşamasıdır veya aşk iki insanın bir olması, biz olmasıdır.
bir tarif bulamadım sana...
Sevilmek mi?-öyleyse bırakma yüreğini
Şimdiki yolundan ayrılmaya.
Olduğun herşeyken şimdi,
Olmadığın şey olma.
Böylece kibarlığın, lütfun,
Aşkın güzelliğin,
sonsuz bir övgü konusu olacak yeryüzünde,
ve aşk-basit bir görev.
(bkz: edgar allan poe)
aşk sevilipte sevilmemek, kangren bir uzuvla yaşamaya mahkum olup en sonunda onu kaybetmektir.
hakkında 9914 entry girilince sanırım sonunda biri buldu dediğim, ama henüz bulunamamış olduğunu gördüğüm bir kelimedir.
diye bir şey yok hormonların tavan yaptığı zaman ortaya çıkan durumdur. net.
© copyright 2005 - 2026