bugün

/636
saat 03:53 te birbirinden güzel şarkıları karanlık bir odada yapayalnız sigaranın dumanında yaşamaktır.

zaten bozulmuş ruhumuzun dibe vurmasıdır.

aşk yavaş yavaş intihar etmek, acı çekerek ölmektir.
saçma. bir arkadaşım var cahil kavgacı gitar çalan yakışıklı belki şu ana kadar 100 kişiyle birlikte olmuştur. masum güzel kızlar bu birşey yapmadan aşık oluyorlar, bu çocukta onları bir tuvalette becerip ayrılıyor. sonra gelip anlatıyor tuvalette oral yaptım attım kızı bana aşık falan diye. bana bakıyorum ulan kimse bana aşık olmadı ben kavgacı değilim bilgili eğitimliyim duygusalım kimsenin kızlığını bozmam evlenmeden ama durum bu. bu adamlara aşık oluyorsanız ben bu olayın içinde olmak istemiyorum.
ask mutfaga girip kendi uydurdugunuz bir yemegi birlikte yapmaktir. sonra da gidip cocuk yapmaktir. * *
gerizekalıca bir şey.
(#18452660) ve fakat bilinmelidir ki bir gün seni terk ettiğin de nefes alamayacak gibi olur insan.
duyguların en yoğun yaşanan halidir. ne demişler, seversin kavuşamazsın adı aşk olur.
adına bir çok şiir, roman yazılan, iki kişinin birbirine karşı hissettiği duygudur. karşılıksız olanları da vardır, platonik aşk.
Acinin diger adidir.
bilmesen, hatta hiç dokunmasan bile hissedebilmek.. aşk güzel şey..
sadece mutluyken vardır.
Aşk kapına geldi mi şair de olursun filozof da arabesk bile dinletir adama ve daha bir anlamlı gelir şarkılar hatta bir bakmışsın sanki bütün şarkılar sana yazılmış bütün şiirler sana dizilmiş.
Aşk geldi mi ruhuna duyguların köpekleşir dizginleyemezsin.
mazoşizm ile aşk kardeştir, birinde bedenin acı çekerken zevk alırsın diğerinde ruhun...
Kimine göre şiir, kimine göre müzik. Sınırsız. Kültür gibi bi şey la.
Bazen acı.
insanın "ben" katili olması sonucu kendinde muhtemel zatı yaşatmasıdır.
Cinsel arzu ve sevilme ihtiyacının aşk sanıldığı şu zamanlarda yalnızlıktan korkanların işi değildir aşk. Biraz acıdır fakat gel gelelim acısı dahi yaşanılasıdır. Öyle ki "ya bir gün onun aşkı acıtmazsa?" diye korkar olursunuz. Ne düşmektir, ne uçmak. Öyle arafta.
üç harfli bir kelimedir. ne yeri vardır, ne mevsimi ne de sebebi...
Yalancıdır. kendi kendine yalanlar uydurursun. Hem kendini hem karşıdakini kandırma yoludur. lafa gelince adı mutluluk olur. Sebepsizdir. Bekletir. Bekler durursun sebebinden bihaber. Sadece beklersin.
garip duygular bütünüdür. kimyayı altı üst eder. aşkın hep en başları en güzel zamanlarıdır. her aşkta yeniden keşfetmek yeniyi görmek tanıma onu düşünmek bakışını aklına kazımak kokusunu hissetmek en ufak olaydan onun adını çıkartmak aşk insanı kendi olduğundan başka biri yapıyor galiba. bir insan kaç kere aşık olur? kimine göre bir kere. her insan farklı farklı aşık olur hepsinde farklı tat alır. bu tattır aşkı güzel kılan. allah kimseyi aşksız bırakmasın. evet.
alkolün etkisiyledir.
daha önce tanışamadığım, sanki hiç tanışamayacakmışım gibi hissettiğim duygu karmaşası, ilginçliği, endorfin bombardımanı.
bağlanmaktır, her şeyden çok istemektir...

ve de her şeye karşı savunmaktır.
Her mesajı ondan mı diye heyecan ile telefona sarılmaktır.
başlığı altına yazmaya itendir. herkesin kendine göre acısı vardır.
bir şebnem ferah şarkısı. sözleri de aynen şöyle;

toprağın altında
sarmaş dolaş köklerle
bağlanmışız birbirimize
cennet gibi bir yerlerde
kader varsa benimki bu olsun
aşk masalsa gerçek olsun
aşk...
bağlanmış kökler gibi
hayat veren toprak gibi
tüm anneler gibi güçlü olsun
camdan sızan güneş gibi
gökte yıldızlar gibi
dolu hayatlar gibi sonsuz olsun

toprağın üstünde
yan yana duran çiçeklerde
sarılmışız birbirimize cennet gibi bir yerlerde
kader varsa benimki bu olsun
aşk masalsa gerçek olsun
aşk..
bağlanmış kökler gibi
hayat veren toprak gibi
tüm anneler gibi güçlü olsun
camdan sızan güneş gibi
gökte yıldızlar gibi
dolu hayatlar gibi sonsuz olsun...

toprağın altında
toprağın üstünde
hatıralarımda,rüyalarda
aşk...
bağlanmış kökler gibi
hayat veren toprak gibi
tüm anneler gibi güçlü olsun
camdan sızan güneş gibi
gökte yıldızlar gibi
dolu hayatlar gibi sonsuz olsun...
her zaman en imkansıza karşı olur. ulaşamadığımza aşık oluruz hep..
© copyright 2005 - 2026